Mehmet Ozyurek 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Abi bu arada o arabanın bagajını boşalttıktan sonra eve götürmek için kamyon lazım mı Yok yok.. kalabalık olmaz benim arabamda... Ağırlık tüketimi artırır 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Aklında başka bişi var sanırım farla ilgili yoksa hazır yapılmışı neden satıyorsun ki.D1S mi olacak yoksa yenileri Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Senin orjinal farları bana ver... Ben sana bi-xenonlu far vereyim.. Tabi fark da vereceksin.. Ciddi misin Emmi sattıysan adamın haberi olmadan mı değiştircen farları Adam far anahtarını çeviriyormuş El feneri yanıyormuş karşıya Yalnız otomatik far ayarı falan çalışıyor mu bir de muayenem var haziranda sıkıntı oluyor mu geçer mi? Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Ciddi misin Emmi sattıysan adamın haberi olmadan mı değiştircen farları Adam far anahtarını çeviriyormuş El feneri yanıyormuş karşıya Yalnız otomatik far ayarı falan çalışıyor mu bir de muayenem var haziranda sıkıntı oluyor mu geçer mi? Far ayarı çalışıyordu bildiğim kadarıyla.Emmi çalışmayan aksam kullanmaz.Sende far yıkama yok mu.Far yıkama ve otomatik ayar olduktan sonra sıkıntı yok direk geçer. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Far ayarı çalışıyordu bildiğim kadarıyla.Emmi çalışmayan aksam kullanmaz.Sende far yıkama yok mu.Far yıkama ve otomatik ayar olduktan sonra sıkıntı yok direk geçer. Var ikisi de çalışıyor sorun yok. Emminin aracın farlarına şenlikte hiç dikkat etmedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Var ikisi de çalışıyor sorun yok. Emminin aracın farlarına şenlikte hiç dikkat etmedim. Serkan Emmi ciddiyse sende ciddiysen düşün derim. Ben çoooooook gördüm. Daha 2-3 hafta önce gördüm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Ciddi misin Emmi sattıysan adamın haberi olmadan mı değiştircen farları Adam far anahtarını çeviriyormuş El feneri yanıyormuş karşıya Yalnız otomatik far ayarı falan çalışıyor mu bir de muayenem var haziranda sıkıntı oluyor mu geçer mi? Sattım ve teslim ettim.. Şimdi arar, farları söküyorum anahtarı gönder derim gönderir.. Onu dert etmeyin siz. Otomatik eğimin çalışıyorsa, Muayenede sıkıntı kesinlikle olmaz... Çalışmıyorsa, zaten mevcut yapı ile de geçemezsin... Orjinal farı göndereceksin.. + 400 göndereceksin.. Bi-xenon farları göndereceğim.. Düşün bunu.. Ha sorunu olduğundan falan değil.. Başka projelerim var.. 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Kargo adresi alalım. Ha dur yahu benimkilerde bi-xenondu Serkan aklında böyle bir uygulama varsa hiç düşünme bence.Zaten kendinde yaptırmak istesen bundan daha düşük olmaz.Bu hazır yapılmış sök tak mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Serkan Emmi ciddiyse sende ciddiysen düşün derim. Ben çoooooook gördüm. Daha 2-3 hafta önce gördüm. Yoksa pusuya yattım bekliyorum diyosun 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Yoksa pusuya yattım bekliyorum diyosun Serkan ben yaptırıyordum neredeyse. Sadece arabayı yatırmak istemediğim için askıya aldım. İstanbula gidince yaptıracağım. veya 4 defa kargo parası verecektim. Oda 200 tl tutuyordu. Her MK3 Kesinlikle Bi-Xenonu hakediyor. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Serkan ben yaptırıyordum neredeyse. Sadece arabayı yatırmak istemediğim için askıya aldım. İstanbula gidince yaptıracağım. veya 4 defa kargo parası verecektim. Oda 200 tl tutuyordu. Her MK3 Kesinlikle Bi-Xenonu hakediyor. Ben büyük ihtimalle alacağım, Emmiyle prensipte anlaştık.:-) benim tampon için işlem başlayınca tekrar görüşeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Ben büyük ihtimalle alacağım, Emmiyle prensipte anlaştık.:-) benim tampon için işlem başlayınca tekrar görüşeceğiz. Hayırlı olsun diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Far seviye ayarlayıcılarım çalışmıyormuş, az önce okula gidip geldim, iki yakışıklı öğrenciyi bagaja oturttum, biraz bekledim, ııh, yok bir şey Yarın öğleden sonra dersim yok, sökeceğim, teker teker kablolarını kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Far seviye ayarlayıcılarım çalışmıyormuş, az önce okula gidip geldim, iki yakışıklı öğrenciyi bagaja oturttum, biraz bekledim, ııh, yok bir şey Yarın öğleden sonra dersim yok, sökeceğim, teker teker kablolarını kontrol edeceğim. Kabloları sökerken dikkat edin. Tanesi 100 tl. Soketleri balata spreyi ile temizleyin. Sadece kablo olmayabilir. Sensörlerden de olabilir. Far beyninden de olabilir. Bunu anlamanın en iyi yolu servise gidip IDS cihazına bağlatmak. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Teşekkür ederim Mehmet hocam. Servise zaten farlar için gidecektim, geçen hafta farlarla ilgili sorundan bahsetmişler ve bunun için geniş bir zamanda ids ile kontrol yapmaları gerektiğini bildirmişlerdi. Ama önce kendim bir iki kurcalayım da hırsımı alayım Kısmet olursa merceklerim perşembe günü elimde. Bu gün yolluyorum diye telefon etti İlker Kemal bey. Ya bozacağım, ya da yapacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Teşekkür ederim Mehmet hocam. Servise zaten farlar için gidecektim, geçen hafta farlarla ilgili sorundan bahsetmişler ve bunun için geniş bir zamanda ids ile kontrol yapmaları gerektiğini bildirmişlerdi. Ama önce kendim bir iki kurcalayım da hırsımı alayım Kısmet olursa merceklerim perşembe günü elimde. Bu gün yolluyorum diye telefon etti İlker Kemal bey. Ya bozacağım, ya da yapacağım. Bence kurcalamadan önce IDS bağlatın sorunları öğrenin ona göre mercek işine girin. Merceklerin modeli ve çapı ne hocam? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Bosh yollayacak. Param ancak buna yetiyor, helanın tanesi 100 TL imiş Bu gün farın içini incelemek için sol farı söküp bakmıştım. Belki de fişi tam oturmamış olabilir. Elektronik bir sorun olabileceğine ihtimal vermiyorum. Zira içerideki obtüratör mekanizmasını elle kontrol ettiğimde bir motorun hareket ettiremeyeceği kadar sıkıydı. Korozyon sebebiyle sıkışıyor ve motorun gücü yetmiyor olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Bosh yollayacak. Param ancak buna yetiyor, helanın tanesi 100 TL imiş Bu gün farın içini incelemek için sol farı söküp bakmıştım. Belki de fişi tam oturmamış olabilir. Elektronik bir sorun olabileceğine ihtimal vermiyorum. Zira içerideki obtüratör mekanizmasını elle kontrol ettiğimde bir motorun hareket ettiremeyeceği kadar sıkıydı. Korozyon sebebiyle sıkışıyor ve motorun gücü yetmiyor olabilir. Hocam IDS cihazı tüm bileşenleri tek tek çalıştırıyor. Hatta farı indirip kaldırıyor. Sorun motorlardaysa inip kalkmaz. Sorun beyindeyse kodlamaz,sorun sensördeyse yükseklik alglılamaz kablodaysa(genelde jaklarda sorun oluyor ) elektrik devreyi tamamlamaz. Ben ne yaptıysam kablo hatası çözülmedi. Değiştirdim. Beyin kodlamıyor uyarısı verdi beyin değişti orada birtane bulunup beyin hatası gitti ancak sensör arızası bir türlü silinmedi. Onun için ön sensör değişecek onu alınca düzelecek inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Hocam IDS cihazı tüm bileşenleri tek tek çalıştırıyor. Hatta farı indirip kaldırıyor. Sorun motorlardaysa inip kalkmaz. Sorun beyindeyse kodlamaz,sorun sensördeyse yükseklik alglılamaz kablodaysa(genelde jaklarda sorun oluyor ) elektrik devreyi tamamlamaz. Ben ne yaptıysam kablo hatası çözülmedi. Değiştirdim. Beyin kodlamıyor uyarısı verdi beyin değişti orada birtane bulunup beyin hatası gitti ancak sensör arızası bir türlü silinmedi. Onun için ön sensör değişecek onu alınca düzelecek inşallah. Mehmet bu serviste ki ıds dediğin olay yazılım olayı mı.Bende yarın bir gidip yazılım güncelleyeceğim.Ayrıca egr de iptal edilecek yazılımla eğer servis böyle bişi yok demezse 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet bu serviste ki ıds dediğin olay yazılım olayı mı.Bende yarın bir gidip yazılım güncelleyeceğim.Ayrıca egr de iptal edilecek yazılımla eğer servis böyle bişi yok demezse IDS ford marka arabaları kontrol eden yazılım. Bu yazılım arabanın çalışan çalışmayan her yeri ortaya çıkarabiliyor. En basitinde benim farları indirdi kaldırdı sistem. Hocam far motorların çalışıyor dedi. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 IDS ford marka arabaları kontrol eden yazılım. Bu yazılım arabanın çalışan çalışmayan her yeri ortaya çıkarabiliyor. En basitinde benim farları indirdi kaldırdı sistem. Hocam far motorların çalışıyor dedi. Mehmet hocam bu IDS seyyar bişey mi? Ben termostat için gittiğimde Laptop gibi değişik seyyar bişeye bağladılar.O mu ki? Çıkmadı herhangi bir arıza kodu da zaten o cihazda başka bir ciihazsa gidip ona bağlatayım bir de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Mehmet hocam bu IDS seyyar bişey mi? Ben termostat için gittiğimde Laptop gibi değişik seyyar bişeye bağladılar.O mu ki? Çıkmadı herhangi bir arıza kodu da zaten o cihazda başka bir ciihazsa gidip ona bağlatayım bir de Evet laptop. Siz farı deneyin dedinizmi? Ben özellikle onun için gitmiştim. Far sistemini komple taradı test etti programlamaya çalıştı sol far beyni kodlamadı dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Evet IDS değimiz o notebooktur... Far için bir şey yapılmadan önce bağlanıp arıza tespiti yapılması doğrudur... Yorum bağlantısı
Serkan Danış 3 Nisan 2013 Paylaş 3 Nisan 2013 Evet laptop. Siz farı deneyin dedinizmi? Ben özellikle onun için gitmiştim. Far sistemini komple taradı test etti programlamaya çalıştı sol far beyni kodlamadı dedi. Hocam ben kendim denedim. Çalıştı 23.sn de farı indirdi ve kaldırdı tekrar eski konumuna Özellikle far için bir tarama yaptırmadım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Erkul 13 Nisan 2013 Paylaş 13 Nisan 2013 İç mekan direksiyon sararan kısımlar boyandı orta konsol ve kapılardaki cam açma butonu olan parçalar piano black yapıldı 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts