Mehmet Pınar 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Kullanılan boya akrilikmi yoksa sentetik mi olacak? Renk direk gri renk mi yoksa açık orta koyu gibi ayrım yapmak gerekir mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Benim de bu işi yapmam gerekiyor. Artı, eksi olanlar biraz daha detay verse iyi olur aslında Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Ben söktüm , biraz zorlandım ama anlatılan kadar zor değil. Malzeme çok kırılgan değil, bununda etkisi oldu tabi. Alttaki parçayı direksiyon göbeğine doğru tornavida yardımı ile itip çıkarıyorsunuz. Üstteki zaten boşta kalıyor, çekip alıyorsunuz. Resimleri göremeyenler için ek bilgi olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Ben gri jant boyasi almistim hemsehrim. Sprey seklinde. Bakmadim akrilik mi sentetik mi acikcasi. Ama mutlaka vernik uygula. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Vernik aldım Yunus hocam. Aldığım boya orta gri Akçalı sprey boya. Az önce deneme amaçlı birini boyadım. Bana koyu geldi. Akşam başka bir boya bakacağım artık. Birde plastik astarı uygulama konusu var. Yapmışken o şekilde yapalım bari. Senin gibi asetonla uğraştım, tam anlamıyla bazı yerler plastiğe inmedi. Ara ara boya kaldı. Acaba zımparalayayımmı diye sormaya da başladım. Kolay görünen iş uzadı biraz Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Ben boyarsam böyle boyarım Murat Bey'in resmi üzerinde çalıştım. Yorum bağlantısı
Sinan Menekşe 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 An itibariyla bende yaptim ve bitirdim Meyve bicagiyla butun boyayi kazidim tertemiz oldu bende akcali sprey boya kullandim 3 kat attim suan kurumasini bekliyorum ardindan 1 kat vernikle tam istedigim gibi olcak ins 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) İlk haliSöküldükten sonraki temizlerken, aseton ile 800 ve 1000 lik zımpara yapıldı. Şu an işlemin yarısındayım.Kullanılan boya:Boya aşamasıKullanılan vernikSon hali bu şekilde. Sağ üstteki parçayı güzelce oturttum sıkıntı yok 9 Aralık 2016 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Selman Ölmez 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 bu cruse control tuşlarını ben çok kullandığımdan boyaları silindi çok net değil malum ışıklandırmada yok zemin siyah üzerine beyaz yazı olduğundan araç içi restorasyon yapanlarda çözüm üretemiyor varmıdır çözümü olan Yorum bağlantısı
Recep Yıldız 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Yarım saat ugrastim ama o arkadaki parçayı merkeze doğru itemedim... sorun bende mi anlamadım. .. Bugün direksiyonu deri boyasiyla boyadım harika oldu... Bu iş içinde burayı takip ederek malzeme almıştım ama uğraş uğraş yok olmuyor.. Şimdi tecrübeli olanlar bi yardimci olursa sevinirim... Arkadaki parçayı direksiyona doğru iteklemem lazım bunu anladım. .. Tornavida ile iteklemeye çalışıyorum çatır çutur ses geliyo ama gitmiyo... Bu parçayı itekleyemetince bende üstten acıyım diye biraz kanirttirdim ve ciddi bi çizik oluştu maalesef... Sorun nerde yahu ??? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 İlk hali Söküldükten sonraki temizlerken, aseton ile 800 ve 1000 lik zımpara yapıldı. Şu an işlemin yarısındayım. Kullanılan boya: Boya aşaması Kullanılan vernik Son hali bu şekilde. Sağ üstteki parçayı güzelce oturttum sıkıntı yok Süper olmuş Mehmet. 1 Yorum bağlantısı
Murat Yenigül 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 Elinize sağlık Mehmet bey. Aslında hepimiz böyle basamak basamak yaptığımız işleri resimleyip paylaşmamız lazım ama işin heyecanından unutuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 3 saat önce, Murat Yenigül yazdı: Elinize sağlık Mehmet bey. Aslında hepimiz böyle basamak basamak yaptığımız işleri resimleyip paylaşmamız lazım ama işin heyecanından unutuyoruz Yapılan iş hoşunuza gittiyse, keyfi bambaşkadır. Güle güle kirletin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts