Levent Pamukçuoğlu 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 emeğinize sağlık çok güzel olmuş.özellikle aynalar süper.. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 emeğinize sağlık çok güzel olmuş.özellikle aynalar süper.. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel olmuş Samet, aynalar ile ilgili bende bir değişiklik yapacağım çok iyi fikir oldu, paylaşım için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Resimdeki gibi birşey yapmayı düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 BMW mühendislerini kıskandıracak bir çalışma emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Tebrik ediyorum, yerinde çalışmalar emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Teşekkürlerr Sizinkinide hatırlıyorum sanki şerit 6 led mi vardı evet 6 şerit led vardı. rica etsem kullandığın ledlerin herhangi bir siteden linkini gönderirmisin? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Biz boşa uğraşıyoruz, adamlar aşmış, hemde kamyonla, hale bak, aynaya led takın siz 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Resimdeki gibi birşey yapmayı düşünüyorum. İşte benim anlatmaya çalıştığım şekil. Borada bu şekilkde Ama Aykan'ların el emeği tabi ki daha çok alkışı hak ediyor Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel olmuş eline sağlık. Ayna aydınlatmasını bende yapmayı planlıyorum ama bulunduğum yerde yapabilecek birini henüz tanıyamadım ) Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel olmuş Samet, aynalar ile ilgili bende bir değişiklik yapacağım çok iyi fikir oldu, paylaşım için teşekkürler. Resimdeki gibi birşey yapmayı düşünüyorum. Ne demek Bu çok daha orj. duruyor bence ama komple kırmızı olsa daha iyi olur gibi... Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel olmuş.Hem işlevsel hemde çok yakışmış.Benim aynalarda orjinal olarak var.Ama kapı olayını not ettim biryere. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 BMW mühendislerini kıskandıracak bir çalışma emeğinize sağlık Borusan'la papaz olmayız inş. Tebrik ediyorum, yerinde çalışmalar emeğinize sağlık Çok teşekkürler evet 6 şerit led vardı. rica etsem kullandığın ledlerin herhangi bir siteden linkini gönderirmisin? Eğer nasıl aldığımızı soruyorsanız led'ler karaköy'den alındı... Özelliklerini öğrenmek için link istiyorsanız markasını bilmediğimden yanlış bişe atmıyim. Gücü 1 watt Mercek açısı 60 derece Sürücü 3 led'i birden sürebiliyor... Biz boşa uğraşıyoruz, adamlar aşmış, hemde kamyonla, hale bak, aynaya led takın siz Ağır Ford'çular Gerçektende aşmışlar İşte benim anlatmaya çalıştığım şekil. Borada bu şekilkde Ama Aykan'ların el emeği tabi ki daha çok alkışı hak ediyor Ben kapının alta bakan kısmına anlamıştım ona göre yorum yaptım Hüseyin abinin dediği gibi diyorsanız bencede o daha güzel yani daha orj. duruyor... özellikle kapı ikaz ışıkları benimde çok hoşuma gitti, tebrik ederim. Serhan'cığım, mesaj alındı mı canım. Teşekkürlerr babamın fikriydi Çok güzel olmuş eline sağlık. Ayna aydınlatmasını bende yapmayı planlıyorum ama bulunduğum yerde yapabilecek birini henüz tanıyamadım ) Teşekkürlerr Malzemeleri al kendin yap Özgür abi Çok güzel olmuş.Hem işlevsel hemde çok yakışmış.Benim aynalarda orjinal olarak var.Ama kapı olayını not ettim biryere. Teşekkürler Biraz zorlar gibi ama yapılamaz diye birşey yok tabii 2 Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel olmuş eline sağlık. Ayna aydınlatmasını bende yapmayı planlıyorum ama bulunduğum yerde yapabilecek birini henüz tanıyamadım ) 1 hafta ya kadar ,bu arabayla oradan geçicem Giresun' a gidicem Ordu da 15 dk mola verir senin aynalarıda yaparız... :) 2 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Sana da yapalım kardeşim Bu teklif kaçmaz 1 Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 tek kelimeyle mükemmel olmuş. bu işi ticarete dökersen haberim olsun ilk müşterin ben olurum... :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Emeğine eline sağlık. Her şey on numara olmuş.Çok beğendim... Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 tek kelimeyle mükemmel olmuş. bu işi ticarete dökersen haberim olsun ilk müşterin ben olurum... :nazar: Volkan kardeşim yaparız yapmasına da,ne seni kurtarır ne beni,iş bittikten sonra dışarıdan bakınca belki basit gibi görünüyor fakat,çok uğraştırıyor.Sonra riskli tarafıda var, ayna camını söküp ,takarken kırma riski gibi.. Emeğine eline sağlık. Her şey on numara olmuş.Çok beğendim... teşekkürler.daha iyisi sizlerin olsun. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Daha önce söylendimi bilmiyorum ama aynalara yapılan power ledler belli bir açıyla arkaya lastiğe kadar ışık verebilse ve geri vitese bağlansa çok güzel olur diye düşünüyorum. Geceleri park ederken aracın yanı çok rahat görünür. Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Daha önce söylendimi bilmiyorum ama aynalara yapılan power ledler belli bir açıyla arkaya lastiğe kadar ışık verebilse ve geri vitese bağlansa çok güzel olur diye düşünüyorum. Geceleri park ederken aracın yanı çok rahat görünür. arka stoplarda kendi yaptığım power ledli ve stop lambalarının eğimine bağlı olarak hafif yanlara baktığı için arka aydınlatmada sorun yok..teşekkürler.. Emeğine sağlık çok başarılı olmuş.. teşekkürler ,,sağolun. Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ford araçların kapı soketleri içinden kablo geçirilemeyecek şekilde tasarlanmış keşke sokette boş pin olsa süper olurdu focus 2.5 larda soketler böyle değil ama oradan kablo geçirmek çok zor. Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) kablo geçirmek için kapıyı sökmek gerek...2.5 focus da. 9 Mart 2013 tarihinde Salim Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Altan Berkman 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık Yorum bağlantısı
Salim Uzun 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık Teşekkürler ,sağolun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts