İçeriğe Yönlendir

Zemin Aydınlatmalı Yan Aynalar & Kapı Ikaz Işığı

Aykan Samet Uzun

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

Çok güzel olmuş. Serhan Abi de yapmıştı aynaya led. O sinyal içindi. Bu da eklenebilir. Ellerinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Çok beğendim :)

Benim başım kel mi? Bakınız; avatar... Ben de çok beğendim. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

arabaya yaptığın her şey çok güzel olmuş.arka kapılarada yaptın mı ve onların elektriğini nereden aldın.gece gündüz devamlımı yanıyor

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Aykan yapılanların hepsini biliyorum inceledim :) iyi biliyorum, takip ettiğim bir araç :) onun için son noktada yani yapılacaklar listesi bittiğinde görsel bir şölen olsun diye yazdım :good1:

Kapı altı derken kapalıyken gözkmeyecek sadece kapılar açıldığında zemin aydınlatacak. Örnek megane 2 ve borada kullanılan kapı iç lambaları öyle güzel ayarlanmış ki kapalıyken iç ayak aydınlatma kapı açıkkende hem dış zemin aydınlatma hemde kapı ikaz görevi görüyor tek lamba 3 iş ;)

Liste kullanmıyoruz biz :biggrin: o an aklımıza gelirse olurmu olmazmı bi bakıyoruz, olursa devam... :biggrin:

Megane 2 flan bilemicem ama bizde ayak aydınlatmasına bağladık aynaları.Kilidi açınca belli bi saniye yanıyor sonra yavaş yavaş sönüyor...

Kesinlikle çok güzel olmuş; kazasız belasız güle güle kullanın, maşallah :nazar:

Emeğinize sağlık çok güzel ve kullanışlı olmuş. :nazar: :nazar: :nazar:

Harika :bravo:

Çok güzel olmuş. Serhan Abi de yapmıştı aynaya led. O sinyal içindi. Bu da eklenebilir. Ellerinize sağlık.

Benim başım kel mi? Bakınız; avatar... Ben de çok beğendim. :bravo:

Çok teşekkürlerr :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
:) kendimi hiç dışarıda düşünmedim :) ama bana ne bana ne ben kapı altına led yapacağım :beee:
Aynalardaki ışık güçlü olduğu için kapının altınada yansıyor sadece vurduğu yeri göstermiyor...
güzel . kapı geçiş borusunu kullanamadınızmı kablolar için? değilse kablolar sıkışacak gibi duruyor.
Ahh ahh bi bilseniz o borudan geçiricez diye 2 gün uğraştık en sonunda olmayınca bu şekilde yaptık... :i-ih:

Ben baktımda kabloyu sıkıştıracak bişe yok orada...

Aykan elinize sağlık kardeşim çok güzel olmuş ama sağ aynadaki power led neden sarımsı yanıyor...

Teşekkür ettim Mahmut abi :)

Abi kesilme çizgisi işte :biggrin: Bu arada merceklerlede uydu kesilme çizgisi bile aynı :biggrin:

arabaya yaptığın her şey çok güzel olmuş.arka kapılarada yaptın mı ve onların elektriğini nereden aldın.gece gündüz devamlımı yanıyor

Teşekkürlerr :)

Arka kapılara yapmadık ama her an arkalarada yapabiliriz.Aynalara ayak aydınlatmasından ek almıştık.Bu kapıdaki ledlerede aynadan ek aldık :)

Çok beğendim..... :bravo:

Sorun yok o zaman :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yapılanlar yerinde ve hoş olmuş ; güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Yapılanlar yerinde ve hoş olmuş ; güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

on numara beş yıldız kardeşim eline sağlık ;)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

on numara beş yıldız kardeşim eline sağlık ;)

Sağolasın kardeşim :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Çok hoş olmuş. Ben de yapayım diyorum da bende cesaret yok. :) Güle güle kullan kardeşim. :)

En fazla bir kaç tane tırnak kırarsın bişe olmaz :biggrin:

Teşekkür ettim :)

Çok profesyonel olmuş helal :)

Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Serkan Danış

Ayakta alkışlıyorum Çok güzel olmuş :bravo: :bravo: elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

GErçekten güzel çalışma olmuş, temiz iş çıkarmışsınız, bende özendim ve hatta imrendim :)

Yorum bağlantısı
Süleyman Türker
(düzenlendi)

Süper olmuş süper :nazar: ama işte kapı içlerindeki aydınlatmalar kırmızı olsaymış daha da bi süper olacakmış ama zevk meselesi tabi ki tebrikler. Peki bu aynalardaki ledlere bağlanan devre ne işe yarıyor? yani bu ledler doğrudan tesisata bağlanamazlar mı? Bu konuda bir bilgim yok ondan soruyorum.

tarihinde Süleyman Türker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Ayakta alkışlıyorum Çok güzel olmuş :bravo: :bravo: elinize sağlık.

GErçekten güzel çalışma olmuş, temiz iş çıkarmışsınız, bende özendim ve hatta imrendim :)

Çok teşekkürlerr :)

Süper olmuş süper :nazar: ama işte kapı içlerindeki aydınlatmalar kırmızı olsaymış daha da bi süper olacakmış ama zevk meselesi tabi ki tebrikler.

Babama söyledim ama kırmızı yapalım diye ama dinlemedi.Elimizdede turuncu vardı onu yaptık ama yine güzel oldu bence :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Harika olmuş ellerinize sağlık. Güzel günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

çok beğendim. harika olmuş. ben şerit led kullanmıştım. o zamanlar power led yoktu :p işçilik harika olmuş

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

çok beğendim. harika olmuş. ben şerit led kullanmıştım. o zamanlar power led yoktu :p işçilik harika olmuş

Sizinkinide hatırlıyorum sanki şerit 6 led mi vardı :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık

Teşekkürler sağolun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...