Aykan Samet Uzun 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 (düzenlendi) Can sıkıntısı yine neler yaptırdı Önce aynalardan başlayalım 2x1 watt power ledler Aynalar delinir Ledler deliğe yerleştirilip önce bison a-b yapıştırıcı ile içten yapıştırılır.Kuruduktan sonrada sıcak slikon sıkılır Kapıdan göğüse geçerken görünen kablo Kapı ikaz ışığına geldi sıra Şerit led Veee sonuçlar... 8 Mart 2013 tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 20 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Emeklere sağlık, Güzel olmuş. Kapılardaki ledler kırmızı olaydı sanki. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Aykan benim F1'edemi yapsak Pek güzel olmuş Ben aynalara tav oldum Valla babama sormak lazım büyük kısmı babamda Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Kapı ikaz ışığı iyi düşünülmüş, ayna eşik aydınlatması nirvanaya ulaşmış 2 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Emeklere sağlık, Güzel olmuş. Kapılardaki ledler kırmızı olaydı sanki. Teşekkürlerr En az 10 kere söylemişimdir "kırmızı yapalım" diye ama... Kapı ikaz ışığı iyi düşünülmüş, ayna eşik aydınlatması nirvanaya ulaşmış Sen beğendiysen sorun yok servet abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Eline sağlık, power led işi bitirmiş Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Eline sağlık, power led işi bitirmiş Teşekkürler Evet fazlasıyla iyi oldu aynalar Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 çok güzel olmuş benimde düşündüğüm bir çalışma.ben ayna ve kapı kollarına yapmayı düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.montajdan yana sıkıntım yok lakin ledin diş kap tasarımı çok önemli güle güle kullanın. :nazar: Teşekkürlerr Kapı kolları daha sıkıntılı gibi ama... ne diyeyim kolay gelsin Çok güzel. Teşekkür ettimm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Her ikisi de muhteşem olmuş. Her led yakışmaz arabaya ama bunlar bayağı işlevsel olmuş. Güle güle kullanın. En çok istediğim mod'lardan biridir ayna altı led Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Emeğinize sağlık. Süper durmuş... Teşekkürler babam sağolsun Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel çalışmalar bunlar Bu arabaya son noktada her eklentiyi içeren bir bir konu şart. Genel olarak ayna altındaki ledler artık orjinalde de kullanılmasına rağmen neden yapılır çözemedim Kapı altına yapılsa kapı açıldığında sürücü/yolcu ayağını basacağı yeri görse daha iyi olmaz mıydı? Yoksa ben uzun zamandır arabasız olduğumdan gözümden bir şey mi kaçırıyorum? Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Hakikatten çok yakışmış ve bi o kadar da işlevli olmuş. Elinize kolunuza saglık Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 Her ikisi de muhteşem olmuş. Her led yakışmaz arabaya ama bunlar bayağı işlevsel olmuş. Güle güle kullanın. En çok istediğim mod'lardan biridir ayna altı led Teşekkürlerr Bilseydik bu kadar güzel olacağını erkenden yapardık Bayadır aklımızdaydı bizimde ama bu günlere nasip oldu... Benimde bi-xenon'dan sonra en çok hoşuma giden 2. aydınlatma bu aynalar oldu Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 9 Mart 2013 Yazar Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) Çok güzel çalışmalar bunlar Bu arabaya son noktada her eklentiyi içeren bir bir konu şart. Genel olarak ayna altındaki ledler artık orjinalde de kullanılmasına rağmen neden yapılır çözemedim Kapı altına yapılsa kapı açıldığında sürücü/yolcu ayağını basacağı yeri görse daha iyi olmaz mıydı? Yoksa ben uzun zamandır arabasız olduğumdan gözümden bir şey mi kaçırıyorum? Teşekkürler Araca şu ana kadar ne yapıldıysa hepsi forumda mevcut Aynaların orjinaline parayı basıp almayı herkes yapar (!) ama kafandaki şeyi aracına yapmak (+ maliyet bakımından) daha bi başka oluyor.Zevk meselesi diyelim Bir de dediğiniz gibi kapı altına olabilirdi ama bence biraz apaçi işi olurdu o.Bu şekilde çok orj. oldu... Hakikatten çok yakışmış ve bi o kadar da işlevli olmuş. Elinize kolunuza saglık Çok teşekkürler 9 Mart 2013 tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Teşekkürler Araca şu ana kadar ne yapıldıysa hepsi forumda mevcut Aynaların orjinaline parayı basıp almayı herkes yapar (!) ama kafandaki şeyi aracına yapmak (+ maliyet bakımından) daha bi başka oluyor.Zevk meselesi diyelim Bir de dediğiniz gibi kapı altına olabilirdi ama bence biraz apaçi işi olurdu o.Bu şekilde çok orj. oldu... Aykan yapılanların hepsini biliyorum inceledim iyi biliyorum, takip ettiğim bir araç onun için son noktada yani yapılacaklar listesi bittiğinde görsel bir şölen olsun diye yazdım Kapı altı derken kapalıyken gözkmeyecek sadece kapılar açıldığında zemin aydınlatacak. Örnek megane 2 ve borada kullanılan kapı iç lambaları öyle güzel ayarlanmış ki kapalıyken iç ayak aydınlatma kapı açıkkende hem dış zemin aydınlatma hemde kapı ikaz görevi görüyor tek lamba 3 iş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Çok güzel çalışmalar bunlar Bu arabaya son noktada her eklentiyi içeren bir bir konu şart. Genel olarak ayna altındaki ledler artık orjinalde de kullanılmasına rağmen neden yapılır çözemedim Kapı altına yapılsa kapı açıldığında sürücü/yolcu ayağını basacağı yeri görse daha iyi olmaz mıydı? Yoksa ben uzun zamandır arabasız olduğumdan gözümden bir şey mi kaçırıyorum? Ayna daha mantıklı.. kapı kapalıyken yaklaşırken yada uzaklaşırken görmek daha mantıklı... Bakınız benim araba park ettiğim yer.. 1 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Kesinlikle çok güzel olmuş; kazasız belasız güle güle kullanın, maşallah Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ayna daha mantıklı.. kapı kapalıyken yaklaşırken yada uzaklaşırken görmek daha mantıklı... Bakınız benim araba park ettiğim yer.. kendimi hiç dışarıda düşünmedim ama bana ne bana ne ben kapı altına led yapacağım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Bir an önce aynalı bir kapı alayım Bugün turuncu led buldum 43 tane vardı hepsini aldım ilerde lazım olur diye Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Emeğinize sağlık çok güzel ve kullanışlı olmuş. :nazar: Yorum bağlantısı
Recommended Posts