İçeriğe Yönlendir

Taunus - 74 Taunus Fastback Mk1 Restorasyon

Uğur Yumak

Recommended Posts

Oğuzhan Vural

Abi birkac foto çekseydin keşke[emoji4]

Astar lı ve görüntüde bir değişiklik yok. O nedenle foto cekmedim.

Bu arada ilgili konuya yazdım arkadaslar. Almanyadan Ablam ve kız kardeşim geldi ford fiesta ile. İki bayan tek şoför olarak üstelik. Onları da Eskişehir e getiriyorum,ödülü hak ettiler bence :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Bu arada ilgili konuya yazdım arkadaslar. Almanyadan Ablam ve kız kardeşim geldi ford fiesta ile. İki bayan tek şoför olarak üstelik. Onları da Eskişehir e getiriyorum,ödülü hak ettiler bence :)

Kesinlikle hak etmişler ödülü. :bravo:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Borga Tansel

Ooo mesaj yazılmayalı 15 günden fazla olmuş. Merak ettim son durum nedir acaba Oğuzhan Bey?  :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Borga Tansel

Oğuzhan Bey, hayranlar kapıda sırada :D sizden gelecek haberleri bekliyoruz :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural
Arkadaşlar,

herhangi bir gelişme olmadan mesaj yazmak istemiyorum. Biliyorum ki merakla beklenti içindesiniz ve sizleri boş yere hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

Boya yapılacaktı evet ama maalesef talihsizlikler başa geliyor.Şimdi de Usta ağır hasta ve çalışamıyor ne zamandır. Kolları ve bacakları şişti ve romatizmal hastalıkmş. Maalesef araba da ben de üzüntü ile bekliyorum.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Arkadaşlar,

herhangi bir gelişme olmadan mesaj yazmak istemiyorum. Biliyorum ki merakla beklenti içindesiniz ve sizleri boş yere hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Boya yapılacaktı evet ama maalesef talihsizlikler başa geliyor.Şimdi de Usta ağır hasta ve çalışamıyor ne zamandır. Kolları ve bacakları şişti ve romatizmal hastalıkmş. Maalesef araba da ben de üzüntü ile bekliyorum.

Geçmiş olsun, tez zamanda  acil şifalar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın...

Çok geçmiş olsun,umarım usta biran önce sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun, tez zamanda  acil şifalar diliyorum.

Canın sağolsun Oğuz abi allah acil şifalar versin biter kısmet se

Hepinize çok teşekkür ederim.

Hastalık, elden birşey gelmiyor maalesef. Ama inanın artık dayanmak çok zor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Berat Ekinci

Abi kaç yıldır ben böyle heyecanla bişey okudğumu bilmem hatta kitap okuduğumu bilmem tesadüf eseri girdim lan 3 4 sayfa okuyum dedim bi bakmışım saatlarce bütün yazılanları okumuşum benimde bi hayalim var charger toplayabilmek imkanlar elvermiyor tamamlandığında 10dakka kadarda olsa sürmek isterim abi  :biggrin: allah kolaylık versin geçmiş olsun..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Abi kaç yıldır ben böyle heyecanla bişey okudğumu bilmem hatta kitap okuduğumu bilmem tesadüf eseri girdim lan 3 4 sayfa okuyum dedim bi bakmışım saatlarce bütün yazılanları okumuşum benimde bi hayalim var charger toplayabilmek imkanlar elvermiyor tamamlandığında 10dakka kadarda olsa sürmek isterim abi  :biggrin: allah kolaylık versin geçmiş olsun..

Yahu millet "içine otursam yeter" diyor sen doğrudan kullanmaya geçmişsin. Hem de 10 dakika  :)

İnşallah bitince hep birlikte tadını çıkaracağız, söz

Hep diyorum, aracımın kapıları herkese açık...

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sarp D. Uygur
(düzenlendi)

59 sayfanın tümünü bir çırpıda okuduğuma inanamıyorum. Allah yardımcınız olsun bugüne kadar çok büyük emekler vermişsiniz ve artık tadını çıkarma zamanı gelmiş gibi görünüyor.

Hala İzmir'de mi aracınız? Öyleyse eğer düldül ile bi ziyaretine gideyim ben :)

tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...