Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 (düzenlendi) Oğuzhan bey, şundan yapalım 5 Haziran 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Muhteşem olacak. Çok heyecanlı [emoji7] Maşallah Hey Maşallaah Az kaldi cok az biraz daha sabir abi Motor toz olmasa,hep böyle kalsa keşke. Kaçırırsak arabada yatarız sorun yok Muhteşem. Off motor görüntüsü yeter her şeye şu aracın her parçasındaki en ufak ince ince detayları düşünüyorum da cidden fabrikasyon sıfır araçta bile bu kadar ince irdelenmiyordur. Ve bu arabanın hiç bir maddi değeri olamaz Çok fena olacak çoook Gece gece geriye dönüp 1. sayfadan itibaren okudum tekrardan heyecanlandım. Hepinize çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için arkadaşlar Elektrik tesisatı kabloları için projeniz var mı? Proje var mı bilmiyorum doğrusu. Usta çok iyi bu konularda, onu biliyorum referanslarından ama neyi nasıl yapıyor hiç bilmiyorum Oğuzhan bey, şundan yapalım Bu araba orjinal yapıldı ama kısmetse yapmak istediğim amerikan araç kesinlikle hotrod tarzında olacak ve özel motor takılacak 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Hepinize çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için arkadaşlar Proje var mı bilmiyorum doğrusu. Usta çok iyi bu konularda, onu biliyorum referanslarından ama neyi nasıl yapıyor hiç bilmiyorum Bu araba orjinal yapıldı ama kısmetse yapmak istediğim amerikan araç kesinlikle hotrod tarzında olacak ve özel motor takılacak Kesmedi yani. Alışkanlık yaptı. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Kesmedi yani. Alışkanlık yaptı. E tek araba hangi kızıma? Mecburen ikinciyi de yapacağım. Belki son olarak da kendime bir tane yaparım 4 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 6 Haziran 2015 Paylaş 6 Haziran 2015 E tek araba hangi kızıma? Mecburen ikinciyi de yapacağım. Belki son olarak da kendime bir tane yaparım Banada yapar mısın ? İllede çocuklara yapıosan evlatlıkta alabilirsin beni Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Banada yapar mısın ? İllede çocuklara yapıosan evlatlıkta alabilirsin beni Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Aracın detay parçaları da elden geçip boyandı arkadaşlar. Yakıt tankı sıfır bulamadım ama çok temiz bir tane 84 model Taunus'dan bulundu. Şaft tamamen yenilendi. Fren debriyaj mili yine neredeyse sıfır ayarında bulundu ve boyandı. Borular yapıldı vs. vs. Artık büyük an çok yaklaştı 14 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Ve uzun araştırmalar ve birçok usta arayışından sonra egzost sistemini de yaptırdım. Komple baştan sonra krom egzost yaptırdım. 51'lik krom boru kullanıldı. Bu hem ses hem de performansı çok etkileyecek 17 Haziran 2015 tarihinde Oğuzhan Vural tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Çift çıkış olamaz mıydı acaba? [emoji30] [emoji30] [emoji24] [emoji24] 17 Haziran 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Çok güzel olacak, çook... Oğuzhan bitince buraya da gel de pinem acık. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 [emoji30] [emoji30] [emoji24] [emoji24] Tamam orjinial değil ama, ne bileyim, v4'ün sesini brom brom brom almak Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ağlamak istiyorum sayın seyirciler. Yav arkadaş ben sıfır aldığım arabama bu kadar özen göstermezken bunları görünce kendimi kötü hissediyorum. Psikolojimi bozdun benim, bitince azcık gezdirirsen düzelir belki Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Abi egzoz lar mükemmel ötesi olmuş yanıyor resmen Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Bu konuyu okuyan herkes gibi ben de merakla bekliyorum. Çok güzel olacak. Bu konu ilk açıldıgi zaman geçirdiğim trafik kazası sebebiyle hastanedeydim.ben iylesene kadar biter diye düşünmüştüm.ayağa kalktım,askere gittim, evlendim konu halen canlı. Büyük sabır ve emek ürünü. Tebrikler. 4 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Arabanın altu üstünden renkli şuanda Çok güzel, tekrardan maşallahı eksik etmeyeyim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 süper olmuş maşaallah.manifolt bağlantılarında neden o kadar çok pul kullanıldı,o somunlar gevşemez mi? 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Kirletmeye kıyamaz insan aynı şeyi düşündüm :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) süper olmuş maşaallah.manifolt bağlantılarında neden o kadar çok pul kullanıldı,o somunlar gevşemez mi? Somunlar puldan dolayı gevşemez tam tersi somunu tutar. Fakat somunun vida başına çok yakın olmasıda çok iyi değil kanısındayım.İleriye dönük boşluk yapma olasılığını kesinlikle arttıracaktır.Vardır bir bildikleri. bu özene göre kendinden rondele izi tarzı pullu tip somun kullanmakta bence iyi olurdu sanırım ama sıkıntıda ısıdan oluşacak kaynaya dönük olarak sökmeside bir o kadar zordur. 17 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Somunlar puldan dolayı gevşemez tam tersi somunu tutar. Fakat somunun vida başına çok yakın olmasıda çok iyi değil kanısındayım.İleriye dönük boşluk yapma olasılığını kesinlikle arttıracaktır.Vardır bir bildikleri. bu özene göre kendinden rondele izi tarzı pullu tip somun kullanmakta bence iyi olurdu sanırım ama sıkıntıda ısıdan oluşacak kaynaya dönük olarak sökmeside bir o kadar zordur. yani onu demek istedim,çok pul kullanılmış,somunlar neredeyse saplamanın ancak ucuna tutunabilmiş.ben birden fazla pul kullanıldığını sanırım hiç görmedim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Egzost harika! malzeme harika, işçilik harika. Sadece işaretlediğim yerdeki büküme bir anlam veremedim. O bölümün hız kesici kasislere sürteceğini düşünüyorum. Orijinalde var mı acaba? İkincisi, tek susturucunun yeterli olmayacağını düşünüyorum. Marşa basılmadan belli olmaz. Egzost ucuyla ilgili de tereddütüm var ama aracın üstünde görmeden bir şey diyemeyiz. Sanki yuvarlak olsa daha güzel görünürdü gibime geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts