Şahin Topaloğlu 26 Mart 2013 Paylaş 26 Mart 2013 Proje yavaş gidiyor ama....Hızlandıralım lütfen.... Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 Proje son hız devam ediyor resimlerin yüklenmesini bekliyorum . Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) 26 Mart 2013 tarihinde Uğur Yumak tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) motor içinin yıkanmış hali 26 Mart 2013 tarihinde Uğur Yumak tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 26 Mart 2013 Yazar Paylaş 26 Mart 2013 (düzenlendi) bunlarda bonus :biggrin: :biggrin: 26 Mart 2013 tarihinde Uğur Yumak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 1 Nisan 2013 Yazar Paylaş 1 Nisan 2013 Is yogunlugundan dolayi ilgilenemedim forumla fakat bu hafta son durumun fotolarini ekleyecegim Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2013 Paylaş 1 Nisan 2013 Araç orjinal haline yakın özellikler taşıyacaksa belirlediğiniz rakam bence oldukca yüksek geldi.Siz bu işi daha hesaplı yapacaksınız gibi düşünüyorum. Resimleri merakla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 14 Nisan 2013 Yazar Paylaş 14 Nisan 2013 Araç orjinal haline yakın özellikler taşıyacaksa belirlediğiniz rakam bence oldukca yüksek geldi.Siz bu işi daha hesaplı yapacaksınız gibi düşünüyorum.Resimleri merakla bekliyoruz. Oktay bey: daha hesaplidan ziyade rakam daha fazla buyumesin diye dusunuyorum. Ayrica orjinaline uygun ve oem parcalarla toplama cok daha maliyetli bir is. Tabi ki sanayilerde "ben o arabayi 5 liraya hallederdim" diyen ve kendini kaportaci zanneden bi suru ipini koparmis i.sanla karsilastim. Soyle izah edeyim, paranin miktari onemli degil , burda oneli olan zaman. Cok net idda ediyorum ki Tr deki en iyi 3 atolyeden biridir aracin yapildigi yer. Sektoryn yabancisi veya acemisi degilim. Ama burdaki en buyuk dert sirada bekleyen 51 lincoln, mustangler veya camarolarin icinde bizim ufacik fastback icin yer bulmakti:)) Ne kadar ekmek o kadar kofte lafina istinaden diyorum ki money talks... 4 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 15 Nisan 2013 Yazar Paylaş 15 Nisan 2013 (düzenlendi) 15 Nisan 2013 tarihinde Uğur Yumak tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 15 Nisan 2013 Yazar Paylaş 15 Nisan 2013 proje ağır ve sağlam adımlarla devam ediyor.boya tamamen kazınarak sac çıplak kalacak şekilde ayıklama işlemi oldukça zor. gövde panellerinin geniş yüzeyli bölümleri elle yapılırken, köşe ve zor kısımlar için kumlamaya gideceği günü bekliyor fastback :) 3 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Oldukca fazla çürümüş alan var mış.Kolay gelsin.Kumlama olmadan zaten düzen tutmaz bu.Epey yol almış gibi. Çok fazla boya sökücü gider buna.En temiz yol taşlama ama epey zahmetli tabiki.Off az taşlama zımpara yapmadım hani.Anılarım depreşti.Avuç içlerim az kızarmadı. Cesetci tam senlik işler bu işler nerdesin? 2 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 17 Nisan 2013 Yazar Paylaş 17 Nisan 2013 Çok zor ama bi o kadar da keyifli bir süreç. Yılların yorgunluğunudan kurtulması aracın ve ilk gün ki haline dönmesi çok büyük bir değişim. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 t ebrikler çok güzel bir uğraş zor olmasına rağmen keyifli de. İmrendim 1 Yorum bağlantısı
Uğur Yumak 17 Nisan 2013 Yazar Paylaş 17 Nisan 2013 herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Maşallah.....maşallah diyelim nazar değmesin.... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 bu projenin sonu ne oldu çok merak ediyorum....bilgisi olan varmı... 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 bu projenin sonu ne oldu çok merak ediyorum....bilgisi olan varmı... Ben Ankara'da bir proje biliyorum, daha hayata geçmemiş. Senin bilgin var mı 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 lem sani delleniyorum zaten damarıma basma....aldırırım merkeze ona göre...... Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Arkası yarın gibi artık dört gözle bekle bekle dur bundan böyle. Bu başlığı keşke hiç okumayaydım da kendimi bu denli meraka salmayaydım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 lem sani delleniyorum zaten damarıma basma....aldırırım merkeze ona göre...... Herkese rezil de edecen mi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Herkese Merhabalar, ben deniz Oğuzhan Vural. Aracın sahibiyim. Sağ olsun Uğur burada böyle bir konu açmış ben de nadiren de olsa vakit buldukça girip okuyordum. Uğur iş değiştirme, kız bulma, nişanlanma evlilik hazırlığı derken burayı hepten unutmuş Konuyu açıp, merak uyandırıp sonra da yarıda bırakılması doğru değil. O nedenle ben fırsat buldukça resimler ekleyeceğim arkadaşlar. Çok fazla ayrıntılı cevap verebilir miyim bilemiyorum. Ben sadece çocukluktan beri hayalini kurduğum şeyi yapıyorum. Yalnız şunu belirtmek isterim, aracımı toplamıyorum, restorasyon yaptırıyorum. Maliyet falan yazılmış, bunları şu an kestirmek mümkün değil arkadaşlar. Şu kadarını diye bilirim ki benim aracım gibi kötü durumda bir otomobile tam restorasyon maliyeti burada yazılanlardan çok yüksek olur. Benim bu iş için bütçem 50 bin'di ama korkarım bunu da aşacak. Size şimdilik aldığım ikinci Taunus'un resimlerini ekliyorum. Bu araç 1980 Alman 2.3 V6. Aracın güç paketi tamamen yenilenip/boyanıp Fastback'e takılacak. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts