Sani Gerşon 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Madem kimse bilmiyor, ben size bu altın değerindeki bilgiyi vereyim. Özel üretim kapı iç döşemeleri üreten firma buldum. Öz İş Oto Yan Sanayi - Düzce http://www.oz-is.com.tr/ Aracımın kapı döşemelerini bugün kargo ile firmaya gönderdim. Siyah Suni Deri olarak tamamen yeniden imal edecekler kalıp çıkarıp. Çok ama çok ama çok mutluyum Memnun kalırsanız firma ile bi görüşün, sponsor edelim derim onları buraya. Mehmet abi ile irtibata geçsinler derim. Paspastan kaput izolatörüne kadar bi ton şeyleri var. Herkesin illa ki bir ihtiyacı çıkacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Güzel denk gelmiş.. Çok başka olacak bu araba.. Çok araştırdım ve sadece bu firma yapabiliyormuş yeniden imalatı. O benim yıllarımın hayali, o nedenle elimden geldiğince özen gösteriyorum. Bu araba çok çok özel olacak,maşallah. Çok teşekkür ederim. İnşallah hep beraber kutlarız bittiğinde Memnun kalırsanız firma ile bi görüşün, sponsor edelim derim onları buraya. Mehmet abi ile irtibata geçsinler derim. Paspastan kaput izolatörüne kadar bi ton şeyleri var. Herkesin illa ki bir ihtiyacı çıkacaktır. Sponsor olmak isterler mi bilmiyorum ama iletirim 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Çok araştırdım ve sadece bu firma yapabiliyormuş yeniden imalatı. O benim yıllarımın hayali, o nedenle elimden geldiğince özen gösteriyorum. Çok teşekkür ederim. İnşallah hep beraber kutlarız bittiğinde Sponsor olmak isterler mi bilmiyorum ama iletirim sponsordan kasıt,ücretsiz herhangi bir ürün veya hizmet değil de,nispeten indirimli ürün-hizmet. binlerce üyemiz var.isteyebilirler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Yeniden imalat ve kalip cikarmayi açarmisiniz. Var olan eskiyi yenilemek mi ayni dikis ile. Cogu yok olmuşu yeniden imal etmek mi. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) Yeniden imalat ve kalip cikarmayi açarmisiniz. Var olan eskiyi yenilemek mi ayni dikis ile. Cogu yok olmuşu yeniden imal etmek mi. Eskileri gönderdim firmaya, kalıp alıp yeniden basacaklar döşemeleri ve akabinde siyah suni deri ile kaplayacaklar. Yani tamamen yeniden üretilecek. Bugün Art Car diye bir firma ile görüştüm, onlar da bu firmayı söylediler. "Başka kimse yapamaz onların özel makineleri var vakumlu, kalıp alıp basıyorlar" dediler. Sayfalarında birçok aracın (çoğu güncel otolar) döşemeleri var ürettikleri. Hatta bagaj halısı, güneşlikler vs. de üretüyorlar. Beklentilerime göre de fiyat çok makul oldu:) 25 Eylül 2014 tarihinde Oğuzhan Vural tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 E hadi hayırlısı......Sende yok mu gelişme? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Ben burada fitil oldum, ne zaman bitiyor proce, ne zaman göreceğiz canavarı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 ziyadesi ile hatta oldukça hızlı ilerliyor hatta. android mi bu saniyede yenilesin kendini 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) ziyadesi ile hatta oldukça hızlı ilerliyor hatta. android mi bu saniyede yenilesin kendini yavaşta olsa yeniliyor, ya birde yerinde saysaydı ne yapacaktık dimi bunada şükür .... 25 Eylül 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 E hadi hayırlısı...... Senin aracın ile ilgili soru sormuştum? Gizli proje mi yoksa bu makul rakam ne civarda? 600 TL (KDV Dahil). Az önce bilgi verdiler, 15 gün sonra teslim edeceklermiş. Ben burada fitil oldum, ne zaman bitiyor proce, ne zaman göreceğiz canavarı Oof offf... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Sen şimdi bu araç için çok orijinal döşeme de yaptırırsın. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Sen şimdi bu araç için çok orijinal döşeme de yaptırırsın. Amerikan araçlar yapan bir döşemeci ile tanıştırmıştı ustam, o yapacak kısmetse. Mustang'larda kullandığı döşemeyi kullanacak koltuk, tavan vs. Koltuklar çok benziyormuş bu arada Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Amerikan araçlar yapan bir döşemeci ile tanıştırmıştı ustam, o yapacak kısmetse. Mustang'larda kullandığı döşemeyi kullanacak koltuk, tavan vs. Koltuklar çok benziyormuş bu arada Kaportadaki yeşil ile kapıı,koltuk ve tavan döşemelerinde nasıl bir uyum olacak merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 26 Eylül 2014 Paylaş 26 Eylül 2014 Kaportadaki yeşil ile kapıı,koltuk ve tavan döşemelerinde nasıl bir uyum olacak merak ediyorum. Hayalimdeki görüntüye göre muhteşem olacak Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 (düzenlendi) Bu arada benim için biraz üzücü ve hayal kırıklığı yaratan bir gelişme oldu.Motor açıldı ve ilk defa açılıyormuş. Yani çok temiz ve kurcalanmamış bir motor. Buraya kadar iyi, lakin 2.3 değil 2.0 çıktı.Motoru bana satan hatta yıllarca aracı kullananın bile bundan haberdar olması mümkün değil. Bunu restorasyona başlarken birkaç kişi söylemişti aslında ama ben pek ihtimal vermemiştim doğrusu. Yani fabrika çıkışında bu araç böyle çıkmış, özellikle o dönemlerde bu tarz şeyler oluyormuş maalesef. Yani araç 2.3 bilinirken ve resmiyette öyle iken aslında blok 2.0 mış.Rektefiye Ustası 2.3 yapmamızı önermedi, eğer 3mm açarsam blok çok zayıflar dedi. Ama 1mm açacak ve 85'lik piston vs. kullanacağız. Motor parçaları tamamen yenilendiği için performans çok iyi olacak merak etme diyor Usta.Üreticiler maalesef böyle şeyler yapabiliyor arkadaşlar.Not: Bu arada aklıma gelmişken, sıfır araç satın alırken bile boya varmı diye kontrol ettirin. Sıfır aldığım Reno tavan boyalı çıkmıştı satarken. 28 Eylül 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Sıfır alınırken 2.3 diye mi alınmış? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Sıfır araçta boyaya alıştık ama motor hacminde değişiklik hiç duymadığımız bir şeydi. Bir yaşıma daha girdim. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Sıfır araçta boyaya alıştık ama motor hacminde değişiklik hiç duymadığımız bir şeydi. Bir yaşıma daha girdim. sevdiklerinle beraber nice yıllara 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 sevdiklerinle beraber nice yıllara Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Mersolarda bildiğim kadarı ile böyle bir durum söz konusu e200 cdi veya c200cdi'larda 220lik motor var, sanırım beygiri biraz daha düşük ve vergilendirmeden dolayı böyle yapılıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Yok o isimlendirme şekli öyle. BMW de öyle. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 27 Eylül 2014 Paylaş 27 Eylül 2014 Oğuzhan Abi o motorun orijinal motoru olduğuna emin misiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts