Mahmut Şahin 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 taanın dış deri döşemesi zamanla bozulmuyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Offffffff birden nabzım yükseldi. [emoji15] renk muhteşem görünüyor. [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Bizi bile heyecan sardı, sizi düşünemiyorum abi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 20 Ocak 2016 Paylaş 20 Ocak 2016 Wauvvvv Maşallah çok güzel oluyor. Maşallah ... Maasallah,muhtesem olmus doseme. taanın dış deri döşemesi zamanla bozulmuyor mu? Offffffff birden nabzım yükseldi. [emoji15] renk muhteşem görünüyor. [emoji122] [emoji122] Bizi bile heyecan sardı, sizi düşünemiyorum abi Maşallah. Çok güzel oluyor. Süper olmuş maşallah. Maşallah [emoji7] [emoji7] [emoji7] Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar. Tam bitti derken yine birşeyler eksik çıkıyor ya da olmuyor. Bin Avro tutarında Almanya'dan parça siparişi verdim yine. 250 Avro da Avusturya'dan. Artık gerçekten de bitsin istiyorum, çok yoruldum. Tavan Vinil olduğu için bozulma olmuyor. Günlük kullanılar araçlarda bile en az on yıl herhangi birşey olmadan yağmur ve güneşe dayanır, kaldı ki benim arac garajında uyuyacağı için genelde sanırım bi 50 yıl gider Artık torunlarım düşünsün onu da 6 Yorum bağlantısı
Bilal Delen 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Çok güzel çalışmalar maşallah bu çalışmaların resimlerini bir slayt show video yapmak lazim keyifle de izlenir Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Geçen dtx kanalında bir fastback restorasyonu vardı konu geldi aklıma umarım beklenen gün yaklaşmıştır Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Çok güzel bir restorasyon... Çok güzel çalışmalar maşallah bu çalışmaların resimlerini bir slayt show video yapmak lazim keyifle de izlenir Geçen dtx kanalında bir fastback restorasyonu vardı konu geldi aklıma umarım beklenen gün yaklaşmıştır Teşekkürler arkadaşlar. Evet yaklaştı mutlu son ama iyice yavaşladı çünkü artık detay çalışmalar yapılıyor sadece. Örneğin göğüs ve torpido kısmı özel işlemlerle krom kaplanacak ve ardından yeşil kaplama olacak vs. Çok hoş olacak kısmetse Şimdilik birkaç tadımlık foto sizlere: 14 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Nefis...Allah nazardan saklasın,yapanların eline sağlık. Ama ne olur şu fotoğrafları 1,3 hügopiksel nokya ile çekmeyin bunca emek çok daha iyilerini hak ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Maşallah maşallah çok güzel olacak heyecanlandırmaya başladı Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Nefis...Allah nazardan saklasın,yapanların eline sağlık. Ama ne olur şu fotoğrafları 1,3 hügopiksel nokya ile çekmeyin bunca emek çok daha iyilerini hak ediyor. Işıl ışıl parlıyor mübarek maşallah Maşallah maşallah çok güzel olacak heyecanlandırmaya başladı teşekkürler arkadaşlar. Piksel demeyin bana lütfen. 3 yıldır beceremedim ikna etmeye. Foto makinesi bile alıp gönderdim ama nafile 2 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Maşallah maşallah[emoji1360][emoji1360] Yapan ustanın ellerine sağlık çok güzel iş çıkarıyor. Bitince çok gönül çelecek bu araç[emoji16][emoji1] Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 teşekkürler arkadaşlar. Piksel demeyin bana lütfen. 3 yıldır beceremedim ikna etmeye. Foto makinesi bile alıp gönderdim ama nafile Oğuzhan bey konu açılalı çok uzun zaman olduğundan unutmuş olabilirim. Hangi model jant takılacağına karar verdiniz mi? Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Maşallah ışıl ışıl, Allah nazarlardan saklasın. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 http://urun.n11.com/oto-kokulari/wurth-prestige-yeni-araba-kokusu-170-ml-P88986944 3 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 http://urun.n11.com/oto-kokulari/wurth-prestige-yeni-araba-kokusu-170-ml-P88986944 :D :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts