Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bravo on numara tebrikler rabbim kaza belasız sürmeyi nasip etsin Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnanın beni çok mutlu ediyorsunuz. Paylaşmak çok güzel şey, duyguları ve mutlulukları bile... 2 Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Oğuzhan Abiii Oğuzhan Abiii! Gözün aydın, hepimizin gözü aydın, artık gerçekten çok az kaldı galiba. Bana sözün vardı, unutmadın, değil mi? Araba Ankara'ya geldiğinde dünya gözüyle canlı görmeye geleceğim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Oğuzhan Abiii Oğuzhan Abiii! Gözün aydın, hepimizin gözü aydın, artık gerçekten çok az kaldı galiba. Bana sözün vardı, unutmadın, değil mi? Araba Ankara'ya geldiğinde dünya gözüyle canlı görmeye geleceğim. Unutmadım, mutlaka beklerim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Araba bittiğinde mangal partisi yapıyorduk hep beraber geliyorduk unutmadık dimi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Şu araç bitince profesyonel şekilde çok güzel karelerini çekmek lazım, tüm dünya sayfaları falan paylaşır herhalde nikelajlar nefis olmuş Yorum bağlantısı
Borga Tansel 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Araba İzmir'den bedavaya çıkamaz Çıkışları tutarız İşin şakası bir yana heyecanla bekliyoruz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Takip takip takip +++ Sona yaklaşılıyor sanırım Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Ay lav yu ay lav yuuuuu. du yu lav me yes ay duuuuuu Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Kördüğüm diye bi dizi çıkacakmış fox tv de fragmanında gördüm yanlış değilsem rengine kadar aynı bir araba var[emoji3] Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 bu arada bu aracın plakası TR li mi olacak Oğuzhan Bey? TR siz düz bir plaka buna daha çok yakışır eski tiplerden:) 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Maşallah abi uzun suredir bekledigim fotolar geldii ve suan senin icin cok mutluyum ve gozlerimi alamadim masallah azi gitti şimdi cogu kaldi ince detaylar kolay gelsin abicim Yorum bağlantısı
Murat Sandıklı 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 dün gece tek solukta okudum çok mükemmel çalışma helal olsun büyük emek büyük sabır birde maşallah diyelim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Araba bittiğinde mangal partisi yapıyorduk hep beraber geliyorduk unutmadık dimi Arkadaşlar, araç bittiğinde mangal partisi yapalım evet. Hatta 2-3 adet kuzu benden, söz Şu araç bitince profesyonel şekilde çok güzel karelerini çekmek lazım, tüm dünya sayfaları falan paylaşır herhalde nikelajlar nefis olmuş Siteden bir arkadaş yapacak o işi Araba İzmir'den bedavaya çıkamaz : Çıkışları tutarız İşin şakası bir yana heyecanla bekliyoruz Çıkışta davul zurna ile uğurlama isterim Takip takip takip +++ Sona yaklaşılıyor sanırım Teşekkür ederim, evet bitiyor Ay lav yu ay lav yuuuuu. du yu lav me yes ay duuuuuu Sulanmayalım lütfen, aracın ahlakını bozmayalım Kördüğüm diye bi dizi çıkacakmış fox tv de fragmanında gördüm yanlış değilsem rengine kadar aynı bir araba var Benzeri olamaz hayır. Kedidir o kedi... Maşallah abi uzun suredir bekledigim fotolar geldii ve suan senin icin cok mutluyum ve gozlerimi alamadim masallah azi gitti şimdi cogu kaldi ince detaylar kolay gelsin abicim Çok teşekkür ederim Cengiz kardeşim dün gece tek solukta okudum çok mükemmel çalışma helal olsun büyük emek büyük sabır birde maşallah diyelim Sağolun, zor ama zevkli bir süreç 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Kalorifer donanımı da elden geçirilip boyandı 8 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Abi siyaha mı boyandı yoksa araç renginde mi? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 abi son fotolar görünmüyor. Abi siyaha mı boyandı yoksa araç renginde mi? Sorun görünmüyor, açılıyor ? Siyah boyandı. Araç renginde biraz basite kaçardı. Motor bölümü renkli zaten 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bu arada, kalorifer radyatörünü yan sanayi takmaktansa yeniden ürettirdim bakırdan. Radyatörümü üreten usta yaptı. Maalesef foto yok, montajı yapmışlar bile. Ama çok güzel ve ömürlük oldu. 7 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Döşeme işlerine geçildi. Tavan dış döşemesi: 19 Yorum bağlantısı
Recommended Posts