Mahmut Şahin 16 Kasım 2015 Paylaş 16 Kasım 2015 anlaşılan Oğuzhan bey arabayı tamamladı. arabanın tadından bizleri unuttu. o arabayı ilk sürüşün keyfi nasıl olsa adamı yaklaşık bir iki ay sarhoş gibi gezdirir. Mecnun eder vallahi. belki adam halen keyiften sarhoştur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 Yapmaz o öyle şeyler moralimi bozma benim Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Arabadan önce usta nasıl oldu acaba? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 (düzenlendi) Oğuzhan bey Rusya da falan olmasın arkadaşlar, bu durumda bir kurtarma operasyonu düzenlememiz gerekir, hazırlanın takım, rotay ben hallederim merak etmeyin 29 Kasım 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Bu başlık güzel bir sonu hak ediyor... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 (düzenlendi) Herkese merhaba Arkadaşlar, uzun zamandır yaz(a)madım lütfen kusura bakmayın. Malum Usta rahatsız idi ama benim de işlerim inanılmaz yoğunlaştı ve başka hiçbir şeyle ilgilenemedim maalesef. Uzun zamandır yurt dışındaydım yeni döndüm. Araçta ilerleme var ve çok mutluyum. Foto yüklemeye başlayacağım birazdan 4 Aralık 2015 tarihinde Oğuzhan Vural tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Sabırsızlıkla fotoğrafları bekliyoruz[emoji847] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Aracın arka çamurlukları içten izolasyonu yapılıp monte edilmişti. Ön çamurluklar da aynı prosedürden sonra son defa yerine monte edildi 9 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Aracın ses izolasyonu da yapıldı. 8 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Yedek kapı açma kolu çerçevelerin duruyor hala haberin olsun bir ara almaya gel yanıma..... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 Yedek kapı açma kolu çerçevelerin duruyor hala haberin olsun bir ara almaya gel yanıma..... Aklımda Bir iş bağlantım var bu günlerde, eğer olursa inan bana Mersin Limanı ikinci evim olacak. Yine mi geldin len demeyesin sakın 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Ses yalıtımı çamurlukların izolasyonu vs den sonra aracın boya işlerine geçilebildi sonunda. Daha önce de yazmıştım, birçok farklı astar kullanıldı. Ne nedir, ya da kaç kat astar atıldı inanın ben de takip edemedim. Fotoları ekledikçe göreceksiniz, birçok defa astarlandı 6 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 ve tabiki olmazsa olmazı bol bol zımpara. Bu arada çamurluk vidaları orjinal inanılmaz pahalıymış. 13 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Vayy demek yavaş yavaş sona geliniyor [emoji4] hocam vidaların fiyatını merak ettim ne kadar acaba Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Vayy demek yavaş yavaş sona geliniyor [emoji4] hocam vidaların fiyatını merak ettim ne kadar acaba takımına 380 liraydı, yoksa 480 miydi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Bir gün bu rüya bitecek inşallah abim çok güzel oluyor Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Abovv çok pahalıymış yahu neymiş o kadar Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 İlk sayfalardaki fotolar görünmüyor artık. Bunu düzeltmek mümkün mü sayın ilgili yöneticilerimiz ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 (düzenlendi) Hocam ne kadar şanslısınız. Bunları yapacak arabanın tabanını güneşe gösterecek evşrecek çevirecek kat kat astar atacak izolasyon vs . Bunlarla gerçekten uğraşacak usta bulabilmişsiniz. Bazı arkadaşlar da da makina var usta sı yok[emoji19] 6 Aralık 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 İlk sayfalardaki fotolar görünmüyor artık. Bunu düzeltmek mümkün mü sayın ilgili yöneticilerimiz ? İmageshack ve imgur'a yüklendilerse maalesef hayır İmgur bir nebze dns'le gözlemenebilse de, imageshack bir çok resmi sildi nedense. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Hocam ne kadar şanslısınız. Bunları yapacak arabanın tabanını güneşe gösterecek evşrecek çevirecek kat kat astar atacak izolasyon vs . Bunlarla gerçekten uğraşacak usta bulabilmişsiniz. Bazı arkadaşlar da da makina var usta sı yok[emoji19] Evet bu konuda şanlıyım. Çok temiz ve güzel iş çıktı ortaya. İmageshack ve imgur'a yüklendilerse maalesef hayır İmgur bir nebze dns'le gözlemenebilse de, imageshack bir çok resmi sildi nedense. Tüh ya, aracın ilk hali görünmüyor artık. Bazı arkadaşlar görmek istiyorlar. Ben bi ara yeniden yükleyim, sıralama bozulacak olsa da arşiv olur. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts