İçeriğe Yönlendir

Taunus - 74 Taunus Fastback Mk1 Restorasyon

Uğur Yumak

Recommended Posts

Mahmut Şahin

anlaşılan Oğuzhan bey arabayı tamamladı. arabanın tadından bizleri unuttu. o arabayı ilk sürüşün keyfi nasıl olsa adamı yaklaşık bir iki ay sarhoş gibi gezdirir. Mecnun eder vallahi. belki adam halen keyiften sarhoştur. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Oğuzhan bey Rusya da falan olmasın arkadaşlar, bu durumda bir kurtarma operasyonu düzenlememiz gerekir, hazırlanın takım, rotay ben hallederim merak etmeyin  :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural
(düzenlendi)

Herkese merhaba Arkadaşlar,

uzun zamandır yaz(a)madım lütfen kusura bakmayın. Malum Usta rahatsız idi ama benim de işlerim inanılmaz yoğunlaştı ve başka hiçbir şeyle ilgilenemedim maalesef. Uzun zamandır yurt dışındaydım yeni döndüm. 

Araçta ilerleme var ve çok mutluyum. Foto yüklemeye başlayacağım birazdan :)

tarihinde Oğuzhan Vural tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Aracın arka çamurlukları  içten izolasyonu yapılıp monte edilmişti. Ön çamurluklar da aynı prosedürden sonra son defa yerine monte edildi

b5s1gj.jpg

14lhd6w.jpg

282l0dx.jpg

289lxmt.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural
Aracın ses izolasyonu da yapıldı. 

r22l9f.jpg

riah36.jpg

2ppyjhw.jpg

2vnmk1x.jpg

2n6zt5s.jpg

2uqm7hh.jpg

140kobs.jpg

vdiblk.jpg

2rwp98w.jpg

2i1jh2x.jpg

10msylf.jpg

1zywlls.jpg

ehbtjq.jpg

23k80h4.jpg

e6d7dc.jpg

2ij5h54.jpg

1607m1u.jpg

2lmm6w3.jpg

m8fx2t.jpg

15i9jiu.jpg

2e5jd4i.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yedek kapı açma kolu çerçevelerin duruyor hala haberin olsun bir ara almaya gel yanıma..... :D

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Yedek kapı açma kolu çerçevelerin duruyor hala haberin olsun bir ara almaya gel yanıma..... :D

Aklımda :)

Bir iş bağlantım var bu günlerde, eğer olursa inan bana Mersin Limanı ikinci evim olacak. Yine mi geldin len demeyesin sakın  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural
Ses yalıtımı çamurlukların izolasyonu vs den sonra aracın boya işlerine geçilebildi sonunda. Daha önce de yazmıştım, birçok farklı astar kullanıldı. Ne nedir, ya da kaç kat astar atıldı inanın ben de takip edemedim. Fotoları ekledikçe göreceksiniz, birçok defa astarlandı

xku7g3.jpg

23rs8ev.jpg

2gw89ax.jpg

35ast5k.jpg

dgnj8g.jpg

xoo955.jpg

20uya03.jpg

bdjqcz.jpg

24qtwkh.jpg

11jxd00.jpg

ff4n42.jpg
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural
2m68tp4.jpg

1pcxgg.jpg

wtswsz.jpg

2aj6xd4.jpg

2z68dck.jpg

ve tabiki olmazsa olmazı bol bol zımpara. Bu arada çamurluk vidaları orjinal inanılmaz pahalıymış.

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Vayy demek yavaş yavaş sona geliniyor [emoji4] hocam vidaların fiyatını merak ettim ne kadar acaba

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Vayy demek yavaş yavaş sona geliniyor [emoji4] hocam vidaların fiyatını merak ettim ne kadar acaba

takımına 380 liraydı, yoksa 480 miydi  :unsure2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

İlk sayfalardaki fotolar görünmüyor artık. Bunu düzeltmek mümkün mü sayın ilgili yöneticilerimiz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hocam ne kadar şanslısınız. Bunları yapacak arabanın tabanını güneşe gösterecek evşrecek çevirecek kat kat astar atacak izolasyon vs . Bunlarla gerçekten uğraşacak usta bulabilmişsiniz.

Bazı arkadaşlar da da makina var usta sı yok[emoji19]

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İlk sayfalardaki fotolar görünmüyor artık. Bunu düzeltmek mümkün mü sayın ilgili yöneticilerimiz ?

İmageshack ve imgur'a yüklendilerse maalesef hayır :(

İmgur bir nebze dns'le gözlemenebilse de, imageshack bir çok resmi sildi nedense.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Hocam ne kadar şanslısınız. Bunları yapacak arabanın tabanını güneşe gösterecek evşrecek çevirecek kat kat astar atacak izolasyon vs . Bunlarla gerçekten uğraşacak usta bulabilmişsiniz.

Bazı arkadaşlar da da makina var usta sı yok[emoji19]

Evet bu konuda şanlıyım. Çok temiz ve güzel iş çıktı ortaya.

İmageshack ve imgur'a yüklendilerse maalesef hayır :(

İmgur bir nebze dns'le gözlemenebilse de, imageshack bir çok resmi sildi nedense.

Tüh ya, aracın ilk hali görünmüyor artık. Bazı arkadaşlar görmek istiyorlar. Ben bi ara yeniden yükleyim, sıralama bozulacak olsa da arşiv olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...