Emre Şimşek 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Ben kullanmaya kıyamam :nazar:Fotoğraf çekineyim yeter. +1Ama içine ben de otururum. Ağzımla haan haaaan yaparken resmimi çekerler.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 (düzenlendi) Şu ünlü el yapımı milyar dolarlık araçlar var ya işte bu o araçlar kadar değerli bir araç oluyor diye düşünüyorum. O araçlara bile belki bu kadar özenilmiyor. Son halini merakla bekliyorum.bittiğinde Rabbim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin. Motor yeşil olmuş.Araç kasasıdamı yeşil olacak.Karar verdiniz mi? 3 Haziran 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2015 Paylaş 3 Haziran 2015 Missss Amerikan egzoz sesi ve ilk marş videosu bekliyoruz 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Hey maşallah.. Hadi maşallah, tamamlanıyor. montaj bunlar !!! :crazy: Hadi maşallah, tamamlanıyor. Şu ünlü el yapımı milyar dolarlık araçlar var ya işte bu o araçlar kadar değerli bir araç oluyor diye düşünüyorum. O araçlara bile belki bu kadar özenilmiyor. Son halini merakla bekliyorum.bittiğinde Rabbim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin. Motor yeşil olmuş.Araç kasasıdamı yeşil olacak.Karar verdiniz mi? Vay maşallah motora bak. Missss Amerikan egzoz sesi ve ilk marş videosu bekliyoruz Oğuzhan bey merak ettiğim bir şey var. motor araca monte edilmeden önce çalışıp çalışmadığı bi şekilde test ediliyor mu? Evet arkadaşlar, nihayet evlilik gerçekleşiyor. Yerimde duramıyorum inanın, sanki içimde milyonlarca serçe var. Oktay Bey motorun rengi gibi olmayacak ama evet yeşil olacak. Geçmiş sayfalarda konuşulmuştu ama siz de haklısınız proje yıllar sürünce unutuluyor birçok şey. Ben bile bazı ufak tefek parçaları birkaç defa aldığım oldu almadığımı düşünerek Yok hayır motoru çalıştırmadılar, gerek de görmedim açıkçası. Motor konusunda çok ama çok iyi iş yapıldı ama, bunu biliyorum. Güç grubu takıldığında da hemen çalışmayacak arkadaşlar. Çekici ile egzostçuya gidecek veeeeeee komple krom egzost sistemi yapılacak Yani headers manifoldlar'dan susturucuya kadar krom egzost sistemi olacak. Çok güzel ses çıkaracak ve performans da süper olacak tabi. Veeee : 16 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Muhteşem olacak. Çok heyecanlı [emoji7] Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Elektrik tesisatı kabloları için projeniz var mı? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Hey Maşallaah Az kaldi cok az biraz daha sabir abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Motor toz olmasa,hep böyle kalsa keşke. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Ne güzel olurdu. Bir arkadaşımın Opel'i var klasik ve o da şimdi restore ettirecek. Opel Türkiye Genel Müdürü işe el atmış ve Opelin Şernliklerine davet etmişler, ünlüler falan arabayla foto çektirmişler. Yani bunu bizler yapamayız ama Ford mesela yapabilir. En azından kendi etkinliklerinde vs. sergileyebilirler. Ford bir tutkudur sloganı da Cuma son gün ödeme için diye aklımda kalmış, kaçırmayasın Mesaj için teşekkür ederim. Hep diyorum, sizlerle daha güzel ve anlamlı oluyor bu proje. Çok şey yaşandı acı tatlı gerçektende. Umarım yakında bitecek. Belkide bu kadar uğraş ve zorluklar olmasaydı bu arabanın ne sizlerin gözünde ne de benim gözümde bir değeri olmayacaktı. Zorluklar değer katar her zaman... Not: Araç biterse ve Otel park alanı müsait ise isteyen herkes kullanabilir. Bu bir araba, binilecek elbette Kaçırırsak arabada yatarız sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Ben boşuna demiyorum büyük buluşmaya yetişmezse sırf bu araba için buluşma ayarlayalım diye Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Haziran 2015 Paylaş 4 Haziran 2015 Gece gece geriye dönüp 1. sayfadan itibaren okudum tekrardan heyecanlandım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Haziran 2015 Paylaş 5 Haziran 2015 Überrr işte benim stayla, arabanın evide süper halıya bak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts