Oğuzhan Vural 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Ohhh mis, maşallah. Teşekkür ederim, o senin misliğin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Daha önce kumlama fotoğraflarını göndermiştim ama süreci baştan sona görmek adına hepsini yeniden ekliyorum kumlama, düzeltme ve astar'dan sonra nihayet boya ve vernik Not: Bazı fotoları tinypic kendisi yan çeviriyor 11 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Daha önce kumlama fotoğraflarını göndermiştim ama süreci baştan sona görmek adına hepsini yeniden ekliyorum kumlama, düzeltme ve astar'dan sonra nihayet boya ve vernik Not: Bazı fotoları tinypic kendisi yan çeviriyor Enfesto Takibe devam ediyorum, heyecanla o günü bekliyorum Tekrardan kolay gelsin size Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 :bravo: Çok şükür jant işi de tamamlandı. Enfesto Takibe devam ediyorum, heyecanla o günü bekliyorum Tekrardan kolay gelsin size Zevkle takip ediyorum bu konuyu Çok teşekkürler arkadaşlar. Sona doğru yaklaşıyoruz artık ama inanılmaz heyecan yaptı bende 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Sizi Tebrik ederim 07/03/2013 tarihinden beri çalışıyorsunuz. Tamamen sabır işi. İnşallah projeniz bitiminde rahat bir nefes alırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 aracın son halini sizin kadar heyecanla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2015 Paylaş 16 Mayıs 2015 Sizi Tebrik ederim 07/03/2013 tarihinden beri çalışıyorsunuz. Tamamen sabır işi. İnşallah projeniz bitiminde rahat bir nefes alırsınız. forum tarihinin en uzun solulklu kesintisiz konusu da olmuş tenrikelr. Bütçeye baktım ilk sayfada 20bin TL idid. acaba şu an nerelerde rakam? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Jantlar bile ayrı güzel ya Boyası çok güzel olmuş Sizi Tebrik ederim 07/03/2013 tarihinden beri çalışıyorsunuz. Tamamen sabır işi. İnşallah projeniz bitiminde rahat bir nefes alırsınız. Aracın bıtmesını merakla beklıyoruz < > aracın son halini sizin kadar heyecanla bekliyoruz. forum tarihinin en uzun solulklu kesintisiz konusu da olmuş tenrikelr. Bütçeye baktım ilk sayfada 20bin TL idid. acaba şu an nerelerde rakam? Sizlere de çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet 20 bin lira bütçe... Ne kadar da iyi niyetli bir yaklaşımmış An itibarı ile 61.696 TL harcamışım arkadaşlar. Tahminimce 10 bin TL daha gidecektir (en az). 8 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 helal olsun oğuzhan bey.başka diyecek kelime bulamıyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 helal olsun oğuzhan bey.başka diyecek kelime bulamıyorum. Çok teşekkür ederim Ferhat Bey Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Konuyu tesadüfen gördüm okudukça okudum. Dün yaklaşık iki saat boyunca bu konuyu inceledim. Çağlar abinin dediği gibi bütçe 20,000 tl olarak hesaplanmıştı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 63.000 +10,000=73,000 tl yapar hiç az para değil bana göre. Marş dinamosuna kadar parlattınız helal olsun. Tam bir klasik ve zevk arabası olucak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 içiniz ferah olsun. böyle işlerde 2*-30 harcanda inanın hepsini sokağa atmış olursunuz. ya hep ya hiç Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Konuyu tesadüfen gördüm okudukça okudum. Dün yaklaşık iki saat boyunca bu konuyu inceledim. Çağlar abinin dediği gibi bütçe 20,000 tl olarak hesaplanmıştı. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 63.000 +10,000=73,000 tl yapar hiç az para değil bana göre. Marş dinamosuna kadar parlattınız helal olsun. Tam bir klasik ve zevk arabası olucak. Sağolun İbrahim Halil Bey. Elimden geldiğince hayalimdeki arabayı yapmaya çalışıyorum. içiniz ferah olsun. böyle işlerde 2*-30 harcanda inanın hepsini sokağa atmış olursunuz. ya hep ya hiç Bunun bilincindeyim. Arkadaşım 35 bin TL harcadı ama aracı 17'ye satamıyor. Yarım iş anlamsız, aracımın en azından şimdi klasik değeri olacak. Ben kesinlikle satmayacağım bu aracı ama yirmi yıl sonrasını ön gördüğüm için birçok kritik parçayı yedek aldım. Hatta yedek şanzıman alıp onu bile komple rektefiye yaptırdım. Keza yedek şarj, marş dinamolarını komple yenilettim ve kromlattım kızlarım için. İleride bana ya deli diyecek ya da dua edecekler 9 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 19 Mayıs 2015 Paylaş 19 Mayıs 2015 Bence dua edecekler hem 0 tadında bir klasik hemde tüm yedek parçalarıyla . Beğenmezlerse saçlarını yolarım onların 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Bence dua edecekler hem 0 tadında bir klasik hemde tüm yedek parçalarıyla . Beğenmezlerse saçlarını yolarım onların güzel Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Ben kı kitap okuyamazken bu efsanenın ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum Ellerinize sağlık Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın İnşallah Bu arada araç izmirde nerde gelip yerınde gormek ıstıyoruz Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Ben kı kitap okuyamazken bu efsanenın ilk sayfasından son sayfasına kadar okudum Ellerinize sağlık Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın İnşallah Bu arada araç izmirde nerde gelip yerınde gormek ıstıyoruz < > Çok teşekkür ederim. Bornova 2. Sanayi'de. Şu an mekanik Ustasında yakında bitecek inşallah. Görmek istiyorsanız irtibat bilgilerini seve seve verebilirim. Benim yerime de öpüp koklayın bari 1 Yorum bağlantısı
SELAMİ AKTAŞLI 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Çok teşekkür ederim. Bornova 2. Sanayi'de. Şu an mekanik Ustasında yakında bitecek inşallah. Görmek istiyorsanız irtibat bilgilerini seve seve verebilirim. Benim yerime de öpüp koklayın bari İkinci sanayi sık sık ugradığım bir yer görmek isterim aracı Yorum bağlantısı
Recommended Posts