Önder Özcan 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Yok Ozan gördüğüm kadarıyla sorun çıkaracak bir kısmı yok, birşey olmaz, ama görüntü harbi çok fena olacak, parıl parıl bir motor, tam amerikan vari bunun gibi olduğunu düşünsene mopar mı yazıyor motorun üzerinde orjinal mopar,dokunma kopar 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Emeğinize sağlık, son halini merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Mangal zamanı yaklaşıyoooooooorrr Emeğinize sağlık, son halini merakla bekliyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Evet araç bitsin süper bir mangal buluşması yapalım isterim. Not: + 1 koç benden 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Direksiyon, Motor ve Şanzıman grubu 12 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Maşallah maşallah, boncuk boncuk Teşekkürler. Her şey iyi güzel oluyor da karteli krom yapamadım ona üzülüyorum. Gerçi vidalarını kromlattım ben de 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Mükemmel ötesi Ali abimin kavramiyla über olmaya devam ediyor Maşallah benim merak ettiğim bir konu var aslında simdi Allah bagislasin kizlariniz daha küçük nerden baksak bi 19 20 yıl sonra kullanicaklar bildiğim kadarıyla peki o zamana kadar bu arac nerde saklanicak ve okadar yil hic kullanilmayacaksa motor aksamlari vs problem yaratmaz mi ? Mesela bi tabir vardir yillarca yatan arabadan uzak durun derler bize yazdiklarimda hata var ise affola oğuzhan abi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 :bravo: Mükemmel ötesi Ali abimin kavramiyla über olmaya devam ediyor Maşallah benim merak ettiğim bir konu var aslında simdi Allah bagislasin kizlariniz daha küçük nerden baksak bi 19 20 yıl sonra kullanicaklar bildiğim kadarıyla peki o zamana kadar bu arac nerde saklanicak ve okadar yil hic kullanilmayacaksa motor aksamlari vs problem yaratmaz mi ? Mesela bi tabir vardir yillarca yatan arabadan uzak durun derler bize yazdiklarimda hata var ise affola oğuzhan abi Maaşallah. Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Yazdıklarında hata yok Cengiz kardeşim. Yok da yanlış anlaşılma var Evet kızlarım 1.5 yaşındalar ve en az 20 yıl var bu arabayı kullanmaları için. En büyük hayalim, kızlarımın onlar için yaptırdığım arabalarıyla Üniversiteye gitmeleri. Tek duam, yine motorum stop etmeden yeterince yaşayabilmek ve o günleri görebilmek. Ancak, bu demek değil ki ben kullanmayacağım. Tabiki gündelik kullandığım araba gibi olmayacak ama düzenli bir şeklide çalışıp hareket edecek. Sonuç itibarı ile bu bir araba ve yapılma amacına hizmet edecek. 6 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Yazdıklarında hata yok Cengiz kardeşim. Yok da yanlış anlaşılma var Evet kızlarım 1.5 yaşındalar ve en az 20 yıl var bu arabayı kullanmaları için. En büyük hayalim, kızlarımın onlar için yaptırdığım arabalarıyla Üniversiteye gitmeleri. Tek duam, yine motorum stop etmeden yeterince yaşayabilmek ve o günleri görebilmek. Ancak, bu demek değil ki ben kullanmayacağım. Tabiki gündelik kullandığım araba gibi olmayacak ama düzenli bir şeklide çalışıp hareket edecek. Sonuç itibarı ile bu bir araba ve yapılma amacına hizmet edecek. Açiklaman için teşekkür ederim Oğuzhan Abi simdi eksik tahtalar yerine oturdu benim düşündüğüm sadece kizlarinizin kullanacagiydi simdi daha netleşti hersey tekrardan teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 A be miyav be yav....miyav be yavvv Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Taze çıktılar fırından , çıtır çıtır 14 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Yok böyle bişey yaaaaa..... harika olmuş kardeşim.... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Ayna gibi kaput altında diğer boyalı parçalar ile birlikte çok fena olacak eminim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Maşallah Oğuzhan Abi. Yok böyle bişey yaaaaa..... harika olmuş kardeşim.... Maşallah. Gercekten cok iyi.. Ayna gibi kaput altında diğer boyalı parçalar ile birlikte çok fena olacak eminim Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Sizlerle paylaşmak da bir o kadar güzel. Şu boya ve döşeme safhasına geçmek düşüncesi bile çok heyecanlandırıyor beni. Az kaldı ama artık sabredecek de gücüm kalmadı 2 Yorum bağlantısı
Burak ilgin 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Abi siz kaptınız ya [emoji39] dibim düştü valla Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Taze çıktılar fırından , çıtır çıtır Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 (düzenlendi) Bu kromları 2014 veya eski kasa Focus,Mondeo,yeni nesil başka marka model spor araçlarda asla ve asla yakıştıramıyorum ve düşünemiyorum bile.Klasik seride bambaşka bir tadı var. Nefis 3 Mayıs 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Abi siz kaptınız ya [emoji39] dibim düştü valla Bu kromları 2014 veya eski kasa Focus,Mondeo,yeni nesil başka marka model spor araçlarda asla ve asla yakıştıramıyorum ve düşünemiyorum bile.Klasik seride bambaşka bir tadı var. Nefis Hepinize çok teşekkür ederim. Evet yeni model araçlarda ben de yakıştıramıyorum ama klasik arabalarda da olmazsa olmaz krom parçalar 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts