İçeriğe Yönlendir

Taunus - 74 Taunus Fastback Mk1 Restorasyon

Uğur Yumak

Recommended Posts

Önder Özcan

Yok Ozan gördüğüm kadarıyla sorun çıkaracak bir kısmı yok, birşey olmaz, ama görüntü harbi çok fena olacak, parıl parıl bir motor, tam amerikan vari :)

bunun gibi olduğunu düşünsene :)

370311-1000-0.jpg?rev=2

mopar mı yazıyor motorun üzerinde :)

orjinal mopar,dokunma kopar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Mangal zamanı yaklaşıyoooooooorrr :)  :mangal:

Emeğinize sağlık, son halini merakla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Evet araç bitsin süper bir mangal buluşması yapalım isterim.

Not:  + 1 koç benden :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Direksiyon, Motor ve Şanzıman grubu :)

2wbyjhl.jpg

sb0bpl.jpg

30vnatf.jpg

33a85ll.jpg

2ln7cdw.jpg

mayw3t.jpg

2vweg7a.jpg

29opu8z.jpg

55s1s7.jpg

20zznz9.jpg

rk4qo0.jpg

6yjk1y.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Maşallah maşallah, boncuk boncuk

Teşekkürler. Her şey iyi güzel oluyor da karteli krom yapamadım ona üzülüyorum. Gerçi vidalarını kromlattım ben de :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Mükemmel ötesi Ali abimin kavramiyla über olmaya devam ediyor Maşallah benim merak ettiğim bir konu var aslında simdi Allah bagislasin kizlariniz daha küçük nerden baksak bi 19 20 yıl sonra kullanicaklar bildiğim kadarıyla peki o zamana kadar bu arac nerde saklanicak ve okadar yil hic kullanilmayacaksa motor aksamlari vs problem yaratmaz mi ? Mesela bi tabir vardir yillarca yatan arabadan uzak durun derler bize yazdiklarimda hata var ise affola oğuzhan abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

:bravo: :bravo: :nazar:

Mükemmel ötesi Ali abimin kavramiyla über olmaya devam ediyor Maşallah benim merak ettiğim bir konu var aslında simdi Allah bagislasin kizlariniz daha küçük nerden baksak bi 19 20 yıl sonra kullanicaklar bildiğim kadarıyla peki o zamana kadar bu arac nerde saklanicak ve okadar yil hic kullanilmayacaksa motor aksamlari vs problem yaratmaz mi ? Mesela bi tabir vardir yillarca yatan arabadan uzak durun derler bize yazdiklarimda hata var ise affola oğuzhan abi :)

Maaşallah. :nazar:

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.

Yazdıklarında hata yok Cengiz kardeşim. Yok da yanlış anlaşılma var :)

Evet kızlarım 1.5 yaşındalar ve en az 20 yıl var bu arabayı kullanmaları için. En büyük hayalim, kızlarımın onlar için yaptırdığım arabalarıyla Üniversiteye gitmeleri. Tek duam, yine motorum stop etmeden yeterince yaşayabilmek ve o günleri görebilmek.

Ancak, bu demek değil ki ben kullanmayacağım. Tabiki gündelik kullandığım araba gibi olmayacak ama düzenli bir şeklide çalışıp hareket edecek.

Sonuç itibarı ile bu bir araba ve yapılma amacına hizmet edecek.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar.

Yazdıklarında hata yok Cengiz kardeşim. Yok da yanlış anlaşılma var :)

Evet kızlarım 1.5 yaşındalar ve en az 20 yıl var bu arabayı kullanmaları için. En büyük hayalim, kızlarımın onlar için yaptırdığım arabalarıyla Üniversiteye gitmeleri. Tek duam, yine motorum stop etmeden yeterince yaşayabilmek ve o günleri görebilmek.

Ancak, bu demek değil ki ben kullanmayacağım. Tabiki gündelik kullandığım araba gibi olmayacak ama düzenli bir şeklide çalışıp hareket edecek.

Sonuç itibarı ile bu bir araba ve yapılma amacına hizmet edecek.

Açiklaman için teşekkür ederim Oğuzhan Abi :) simdi eksik tahtalar yerine oturdu benim düşündüğüm sadece kizlarinizin kullanacagiydi simdi daha netleşti hersey tekrardan teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Taze çıktılar fırından , çıtır çıtır :)

2r44yfp.jpg

2r2u4ns.jpg

4voig9.jpg

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yok böyle bişey yaaaaa..... harika olmuş kardeşim.... :nazar:  :bravo:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Maşallah Oğuzhan Abi.

Yok böyle bişey yaaaaa..... harika olmuş kardeşim.... :nazar:  :bravo:

Maşallah. :nazar:

Gercekten cok iyi..

Ayna gibi :) kaput altında diğer boyalı parçalar ile birlikte çok fena olacak eminim

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Sizlerle paylaşmak da bir o kadar güzel. 

Şu boya ve döşeme safhasına geçmek düşüncesi bile çok heyecanlandırıyor beni. Az kaldı ama artık sabredecek de gücüm kalmadı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Taze çıktılar fırından , çıtır çıtır :)

:nazar:  :nazar:  :nazar:

:exc1:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bu kromları 2014 veya eski kasa Focus,Mondeo,yeni nesil başka marka model spor araçlarda asla ve asla yakıştıramıyorum ve düşünemiyorum bile.Klasik seride bambaşka bir tadı var.

Nefis :nazar:  :wub:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural

Abi siz kaptınız ya [emoji39] dibim düştü valla

Bu kromları 2014 veya eski kasa Focus,Mondeo,yeni nesil başka marka model spor araçlarda asla ve asla yakıştıramıyorum ve düşünemiyorum bile.Klasik seride bambaşka bir tadı var.

Nefis :nazar:  :wub:

:nazar:  :nazar:  :nazar:

:exc1:

Hepinize çok teşekkür ederim.

Evet yeni model araçlarda ben de yakıştıramıyorum ama klasik arabalarda da olmazsa olmaz krom parçalar :)

mjxy88.jpg

fdt4ph.jpg

15q2gxy.jpg

116mgci.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...