Misafir 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Oğuzhan buna benzer şeyleri daha önce de konuşmuştuk. insan kalitemiz ne yazık ki bu. Bir çok sektörde geri dönüş yok, bu nedenle de sahtekarlık diz boyu. Bir şeyler satın alırken satıcının dürüstlüğünü hiç düşünmememiz gerekiyor. Önceleri "Almancı" dediğimiz kardeşlerimizin izne geldiklerinde ülkemizdeki herkese sahtekar muamelesi yapmalarını yadırgardım. Sonradan fark ettim ki durum gerçekten bu, insanlar karşısında almancı görünce kişilik değiştiriyor. Şimdilerde ise bu tavır iyice yaygınlaştı. Hele bazı sektörlerde dürüst esnaf barınamaz oldu. Allah sonumuzu hayır etsin. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Geçmiş olsun Oğuzhan bey, gerçekten üzüldüm ve kızdım, insanımız neden böyle çıkarcı hep benci yazık, zaten ülkenin kendini toplamayamasınında ana sebeb, bu, toplum yozlaşmış durumda.... gümrük işi da ayrı konu, yahu tek tük parça almışsın, bunları kolleksiyon aracı için aldığını beyan etsen kanıtlasan veremezlermi, bu konuyu ithal edilmiş 2. el arabalardan ayırmazlarmı? ..... neyse tekrar geçmiş olsun, üzüldüm gerçeketen yinede zor masraflı ve zahmetlide olsa sonuçta mutlu sona ulaşacağınıza inanıyorum, inşallah hemen ulaşırız sonuca Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Oğuzhan buna benzer şeyleri daha önce de konuşmuştuk. insan kalitemiz ne yazık ki bu. Bir çok sektörde geri dönüş yok, bu nedenle de sahtekarlık diz boyu. Bir şeyler satın alırken satıcının dürüstlüğünü hiç düşünmememiz gerekiyor. Önceleri "Almancı" dediğimiz kardeşlerimizin izne geldiklerinde ülkemizdeki herkese sahtekar muamelesi yapmalarını yadırgardım. Sonradan fark ettim ki durum gerçekten bu, insanlar karşısında almancı görünce kişilik değiştiriyor. Şimdilerde ise bu tavır iyice yaygınlaştı. Hele bazı sektörlerde dürüst esnaf barınamaz oldu. Allah sonumuzu hayır etsin. Teşekkür ederim abi. Eski bir almancı olarak ne dediğini çok iyi anlıyorum. Maalesef babam da akrabalarından bile çok kazık yemişti. Toplumda bir yozlaşma ve ahlaksızlık artışı olduğu maalesef doğru. Allah ıslah etsin, ne diyeyim. Geçmiş olsun Oğuzhan bey, gerçekten üzüldüm ve kızdım, insanımız neden böyle çıkarcı hep benci yazık, zaten ülkenin kendini toplamayamasınında ana sebeb, bu, toplum yozlaşmış durumda.... gümrük işi da ayrı konu, yahu tek tük parça almışsın, bunları kolleksiyon aracı için aldığını beyan etsen kanıtlasan veremezlermi, bu konuyu ithal edilmiş 2. el arabalardan ayırmazlarmı? ..... neyse tekrar geçmiş olsun, üzüldüm gerçeketen yinede zor masraflı ve zahmetlide olsa sonuçta mutlu sona ulaşacağınıza inanıyorum, inşallah hemen ulaşırız sonuca Çok sağ olun Ali Bey. Maalesef hiç bie şey yapılamıyormuş, mevzuat neyse o. Ya masraf bir kenara, çok zoruma gidiyor böyle sahtekarlıklar. Şimdi onca zahmet ve paradan sonra yeniden şanzıman satın alıyorum. Yazıklar olsun. Bazen diyorum ki, öylece bırak git amerikan yap! Kıyamıyorum ama arabama, çok seviyorum keratayı. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 (düzenlendi) Gümrük mevzuatına göre ülkeye kullanılmış parça , ürün girişi yasak. Bizim bir arkadaşımızında başına gelmişti. Bu aradageçmiş olsun. Bundan sonrası rastgider inşallah. 16 Nisan 2015 tarihinde Fatih Kasa tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 motorun fatura ve ruhsata işlenme durunmu sağlam mı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Gümrük mevzuatına göre ülkeye kullanılmış parça , ürün girişi yasak. Bizim bir arkadaşımızında başına gelmişti. Bu aradageçmiş olsun. Bundan sonrası rastgider inşallah. Artık ben de öğrenmiş bulunuyorum maalesef. İnşallah biter artık yoksa bende sinir kalmayacak. motorun fatura ve ruhsata işlenme durunmu sağlam mı? Elimde fatura var ama bunlardan herşey beklenir, doğru diyorsunuz. Gel de uyu şimdi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Biraz da güzel gelişmelerden haberdar edeyim. Hatırlarsanız marş ve şarj dinamoları gibi parçaları kromlatmak istiyordum ve bu nedenle parçalarına ayrılmışlardı. Bir sonraki aşaması kumlama oldu: 8 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Tüm forum sabırsızlanıyor Emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Lütfen güneş gözlüklerinizi takınız 17 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Maşallah[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Vay maşallah abi on Numara yola devam allahım pişman etmesin Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 ÜBER bitsin harika olacak vallahi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Müthiş görünüyor ancak içerideki hareketli parçalara kadar yapılmış sanırım. Kaplamanın direnci çok olmayacaktır ısı ve sürtünmeler karşısında sorun yaratmaz mı? Ya da bunlarda herhangi böyle bir durum altında mı olacak bilmiyorum tam olarak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Müthiş görünüyor ancak içerideki hareketli parçalara kadar yapılmış sanırım. Kaplamanın direnci çok olmayacaktır ısı ve sürtünmeler karşısında sorun yaratmaz mı? Ya da bunlarda herhangi böyle bir durum altında mı olacak bilmiyorum tam olarak O kısımlar dediğin gibi kendiliğinden traşlanır fakat görünmeyecekleri için sanırım sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 O kısımlar dediğin gibi kendiliğinden traşlanır fakat görünmeyecekleri için sanırım sorun olmaz.İşte o traşlanırken kaplama parçaları pul pul atarsa döner parçalarda soruna sebep olmaz mı ki? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Tüm forum sabırsızlanıyor Emeğinize sağlık Maşallah[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] Vay maşallah abi on Numara yola devam allahım pişman etmesin ÜBER bitsin harika olacak vallahi Müthiş görünüyor ancak içerideki hareketli parçalara kadar yapılmış sanırım. Kaplamanın direnci çok olmayacaktır ısı ve sürtünmeler karşısında sorun yaratmaz mı? Ya da bunlarda herhangi böyle bir durum altında mı olacak bilmiyorum tam olarak İşte o traşlanırken kaplama parçaları pul pul atarsa döner parçalarda soruna sebep olmaz mı ki? Harika gorunuyorlar Süper olmuş. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu hafta kısmetse şanzıman ve motor boyanıyor. Yakında komple motor ve kromları bir arada göreceğiz kısmetse. Hareketli parçalar konusunda içteki parçalar değildir. Bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın lütfen. Dıştan evet var hareketli parçalar (kasnak, pervane vs.) Hangi parçaların kromlanabileceğini uzun uzun düşünüp tartıştılar ve karar verdiler. Bunun için tam anlamıyla bir meclis kurdular (kaporta ustam ve oğlu, mekanikçi, elektrikçi ve babam). Babamın bu konularda usta olduğunu daha önce de belirtmiştim. Yani ben ihtimal vermiyorum öyle bir duruma. Bu arada bazı parçaların çift olduğunu fark etmişsinizdir. Ben gelecekte kızlarım zorluk çekmesin diye şimdiden yedekliyorum. Şanzımanı dahi iki adet yaptırıyorum. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Ben de bunları sordum ama meraktan biraz da çünkü ustalar çok iyi elbet onlar da düşünmüştür bu meseleyi Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Hocam Allah emeğini boşa cikarmasin. İçten tebrik ediyorum. Takipteyim..... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 (düzenlendi) Ben de bunları sordum ama meraktan biraz da çünkü ustalar çok iyi elbet onlar da düşünmüştür bu meseleyi Yok Ozan gördüğüm kadarıyla sorun çıkaracak bir kısmı yok, birşey olmaz, ama görüntü harbi çok fena olacak, parıl parıl bir motor, tam amerikan vari bunun gibi olduğunu düşünsene Motoruda değişceksin esasında ve ses... elemanın arabaya bak 25 Nisan 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 Hocam Allah emeğini boşa cikarmasin. İçten tebrik ediyorum. Takipteyim..... Çok teşekkür ederim Yok Ozan gördüğüm kadarıyla sorun çıkaracak bir kısmı yok, birşey olmaz, ama görüntü harbi çok fena olacak, parıl parıl bir motor, tam amerikan vari bunun gibi olduğunu düşünsene Motoruda değişceksin esasında ve ses... elemanın arabaya bak Projeye başlamadan önce çok düşündüm. Ben de V8 ve orjinal arasında kaldım ama sonra orjinal olsun istedim. Sonuçta V8 olacaksa zaten amerikan yaparım diye düşündüm. Ki bir sonraki projem muhtemelen amerikan olacak. Avrupa klasik çok zormuş. Amerikan olsaydı tüm mekanik ve kaporta parçalarını sandık içinde sipariş ver 20 gün sonra elinde. Tabi o zaman aracın üzerindeki orjinal V8 değil de Hemi Motor olurdu Bir Ford Fairlane 500 var, yüksek diyor ama bakarsınız anlaşırım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts