Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Abi şahane dibim düştü enfes söyleyecek kelime yok bence emeğine sağlık Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Vay beeeee, güzelliğe bak zevk budur işte Birde monte edilmiş halini görsek Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Abi muhteşem olmuş, tam bir görsel şölen. Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 müthiş bir çalışma gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Abi şahane dibim düştü enfes söyleyecek kelime yok bence emeğine sağlık Vay beeeee, güzelliğe bak zevk budur işte Birde monte edilmiş halini görsek Maşallah maşallah Abi muhteşem olmuş, tam bir görsel şölen. 41x müthiş bir çalışma gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum... Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sayenizde daha çok mutlu oluyorum. Müthiş bir duygu aracın toparlanmasını görmek. İnanılmaz heyecan, anlatılmaz. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Daha once konusuldu mu kacirdim ama yapilan masraflari not ediyor musunuz ? Ben mesela cok merak ederdim not ederdim siz nasil ilerliyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Hadi artık boyayın şu arabayı yoksa sprey boya ile ben boyayacağım... 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 12 Şubat 2015 Paylaş 12 Şubat 2015 Daha once konusuldu mu kacirdim ama yapilan masraflari not ediyor musunuz ? Ben mesela cok merak ederdim not ederdim siz nasil ilerliyorsunuz ? Evet not ediyorum yaptığım masrafları. Araç bitince son sayfaya ekleyeceğim. Bu sayede böyle bir proje yapmak isteyen arkadaşlara fikir vermiş olur. Henüz bitmedi masraflar ama şu kadarını söyleyebilirim ki birçok marka/model arabayı sıfır alabilirler. Hadi artık boyayın şu arabayı yoksa sprey boya ile ben boyayacağım... Yakıt tankını vereyim sen boya abi Sabırsılıkla bekliyoruz Araç bitince bunu kutlamalıyız bence tüm aile. Herkes bir araya gelmeli araba bahanesiyle. 5 Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Kutlama işi artık farz oldu canım. Erzurumda yapsanız gelicem bak bunun için Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Maşallah kendimi dizginleyip iki ayda bir bakıyorum baya ilerlemiş, Allah emeginizi boşa cikarmasin abicim.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 Canın sıkıldığında açık bu konuyu baştan sona okuyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Yukarıda bahsettiğim orjinal parça arayışı yüzünden sürecin uzaması ile ilgili bir örneği az önce yine yaşadım. Hatırlarsanız sayfalar öncesinde yani aylar önce fren disklerini eklemiştim buraya. Ustamdan orjinal Ford olmadığını öğrenmiştim ve sakın kullanma demiştim. Nihayet orjinal Ford buldum ve az önce kargo ulaştı bana:) 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Disk ve balatadaki orjinallik araşıyı da takdire şayan valla. Güncel araçlarımızda dahi bu kadar bakmıyoruz. Heyecanla montaj aşamalarını bekliyoruz 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 15 Şubat 2015 Paylaş 15 Şubat 2015 Diferansiyel görüntüleri de geldi. Maalesef bu parça elektrostatik boyanmadı çünkü parçalamak gerekiyordu. Bu da ayarların bozulmasına neden olacaktı. Ustalar kesinlikle tavsiye etmediler. Epoksi astar ve siyah boya ile korumaya alındı. Disk ve balatadaki orjinallik araşıyı da takdire şayan valla. Güncel araçlarımızda dahi bu kadar bakmıyoruz. Heyecanla montaj aşamalarını bekliyoruz E normal bir araç değil de ondan Ben de çok heyecanlıyım 9 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Oğuzhan Abi yok bir gelisme yok mu? Abi bir civatanın bile takılması yeter. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 Süper gidiyor süper maşallah Çok teşekkür ederim Oğuzhan Abi yok bir gelisme yok mu? Abi bir civatanın bile takılması yeter. Avusturya'dan eksik parçaların bir kısmı ulaştı nihayet, ki en başta motorcraft motor conta takımı. Motorla birlikte verilmesi gereken Motor kulakları yoktu, onu bulmak da çok zor oldu. Sahtekarlık, hırsızlık maalesef kanımıza işlemiş artık. Şu an tek tek anlatamayacağım bir çok olay yaşıyorum. Neyse, sona yaklaştım artık deyip kendimi teselli ediyorum. Meğer Ford gerçekten de çok zormuş eğer müzelik %100 orjinal yapacağım diye ısrar edilirse. Yakında gelişmeler olur ve umarım foto gönderilir. Not: Asla uzakta araba yaptırmayın arkadaşlar. 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Büyük emek var emeğinize sağlık Ama şahsen ben bu emekleri bir Mercedes w115,116,123 e harcamak isterdim[emoji39] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 Büyük emek var emeğinize sağlık Ama şahsen ben bu emekleri bir Mercedes w115,116,123 e harcamak isterdim[emoji39] Teşekkür ederim. Klasik bir aracı sevmek tamamen duygusal nedenlerle olur. Genelde de geçmişle ilgili ufacık da olsa bir ilişkisi vardır. Çocukluktan, gençlikten kalma bir anı ya da hayal mesela. Hatta hiç görmediğiniz, yaşamadığınız ve sadece duyduğunuz bir anı bile o arabaya sevgi ya da merak duymanızı sağlar. Bu nedenle de herkesin sevdiği ya da değer verdiği araç farklıdır. Sevilen bir klasik sevenin gözünde dünyanın en güzel en yakışıklı arabasıdır. Onu geçmişe götürür, hayaller kurdurur, gülümsetir. Bazen de hüzünlendirir... Merakla bekliyoruz. Aahhh ah... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts