Oğuzhan Vural 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Tvde yenileme programlarında görüyorum. Gücü arttırıyor. Ama orijinallik konusu var. Sürüş güvenliği ya da çevre koruma gibi durumlarda orjinallik bozulmuş sayılmıyor. Özellikle avrupa'da birçok parça zorunlu oluyor hatta. Üstelik karbüratör içinde kalıyor sadece. Benim merakım, ne gibi faydaları oluyor tam olarak. Daha doğrusu bariz fark oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Benim araç normalde platinli Platin meme yapıyor mu Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Abi distribütör içindeki platin ve meksefe çıkartılıp bu kit takılıyor. Bu kiti pek kullanan yok. Bunun yerine komple elektronik ateşleme seti takan arkadaşlarımız özellikle yakıtın düştüğünü ve performansın artığını söylüyor. Elektronik ateşleme seti granada ve taunus ların v6 motorlarında fabrika çıkış olarak bulunuyor yani orijinal. Elektronik ateşlemenin diğer bir güzelliği de platin ve meksefe masrafı yok,ayar kaçtı platin meme yaptı derdi yok. Bu kiti alırsan başka bir şey değiştirmeye gerek yok ama benim dediğim gibi yapmak istersen elektronik distribütör, elektronik ateşleme beyni, performans buji ve kablolarını alman gerekir. Senin yeni karbüratöre dediğim sistemi yaptın mı tadından yenmez gari. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Serhat benim arabamın taban saclarını nerden bulacağız Yorum bağlantısı
Ali Elöver 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Serhat benim arabamın taban saclarını nerden bulacağız Artik yok o tabanlardan amirim, taze bitti 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Oğuzhan abi tamam orjinallik istediğini anlıyorum ama elektronik ateşleme orjinal ekipman olarak var madem, aklın yolu bir sıkıntıya gerek yok. 200E Mercedeslere de beyni ile ateşleme elektronik yapılmakta ve kullanan yaptıran arkadaşlar oldu çok memnunlar hem yakıt, hem güç demek abi. Kendi Passat B5 kasa 1.8turbo aracımda bile yazılımdan sonra ateşleme sistemini değiştik ve %5-10 arası güç artışı yakaladık. 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Başında boşuna durmuyoruz işte hatta parçayı kendim kontrol ediyorum, yok öyle yan sanayi falan Malesef çoğu servis tamirhane bölümüne sokmuyor abi ama izmirli olarak çok şanslıyız sabri ustamız var.[emoji2] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Abi distribütör içindeki platin ve meksefe çıkartılıp bu kit takılıyor. Bu kiti pek kullanan yok. Bunun yerine komple elektronik ateşleme seti takan arkadaşlarımız özellikle yakıtın düştüğünü ve performansın artığını söylüyor. Elektronik ateşleme seti granada ve taunus ların v6 motorlarında fabrika çıkış olarak bulunuyor yani orijinal. Elektronik ateşlemenin diğer bir güzelliği de platin ve meksefe masrafı yok,ayar kaçtı platin meme yaptı derdi yok. Bu kiti alırsan başka bir şey değiştirmeye gerek yok ama benim dediğim gibi yapmak istersen elektronik distribütör, elektronik ateşleme beyni, performans buji ve kablolarını alman gerekir. Senin yeni karbüratöre dediğim sistemi yaptın mı tadından yenmez gari. Karbüratörü temin eden Faruk getirtmiş bu kiti ve kendi arabasına takmış. Gayet memnunmuş. Komple kendi setini almak da olur, sonuçta orjinal kendi seti. Nereden bulurum ve yeni bulur muyum? Oğuzhan abi tamam orjinallik istediğini anlıyorum ama elektronik ateşleme orjinal ekipman olarak var madem, aklın yolu bir sıkıntıya gerek yok. 200E Mercedeslere de beyni ile ateşleme elektronik yapılmakta ve kullanan yaptıran arkadaşlar oldu çok memnunlar hem yakıt, hem güç demek abi. Kendi Passat B5 kasa 1.8turbo aracımda bile yazılımdan sonra ateşleme sistemini değiştik ve %5-10 arası güç artışı yakaladık. Takmayı istiyorum, orjinalliği bozulmayacak pek ve gerekli bir güncelleme. Yolda kalmak da var platin yüzünden. Gerçi garajdan çıkıp geri garaja girecek ama nerenden baksan en az 100 m yol yapar Ben arka kampanaları da disk yapmak istedim güvenlik nedeni ile ama maalesef olmadı. Aracı çok bozmak gerekiyordu. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Kampanalardan bu kadar cekinmeyin. Dacia kampanalarla esp yi bile guvenle calistiriyor 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Arabanın resmi varmı en son halinden? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Kampanalardan bu kadar cekinmeyin. Dacia kampanalarla esp yi bile guvenle calistiriyor Kafamda şu TV programlarındaki gibi 4 disk fren yapmak vardı ama dediğim gibi aracı çok bozacaktım vaz geçtim. Bu arada haber geldi az önce, Uzuun araç parçası listesi neredeyse tamamlanmış Sivasta ve göndermeye başlayacak Yılmaz Abi. Yani araca devam edeceğiz arkadaşlar, çok ama çok heyecanlıyım Arabanın resmi varmı en son halinden? En son motor içi boyalı haliyle aynı. MEkanik işler için bekliyor, hiç bir değişiklik olmadı. Başlayacak ama çok yakında 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 arka disk şart değil bence, sakin sakin gezilmeyecek mi? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar, karbüratörü bana temin eden Faruk bana elektronik ateşleme kitinden bahsetti. Benim araç normalde platinli. Elektronik yapabiliriz dedi. Ebay'de bir kit satılıyor ve karbüratörün içine takılıyor direk. Görüntü ya da kablo kirliliği olmuyor. Aşağıda linki var iki farklı araç için, izleyin mutlaka. Bu ya da bu gibi bir kit sizce nasıl olur, bilgisi ya tecrübesi olan var mı? Faruk getirtmiş ve kendi arabasına takmış çok memnunmuş. Serhat gayet güzel anlatmış. Elektronik ateşleme elzemdir. 12 Ocak 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Küçükkılıç 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 baştan sona merakla okudum belki bitmiştir ama aşamalarını göreyim diye... maşallah bayağı bi güzel olmuş ve daha da güzel olacağı belli. bende izmir'deyim aracı yollarda görürüz umarım. 2. sanayiye gitmişliğimde var yakınlarda bilseydim kesin gider çıplak gözle görmek isterdim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 baştan sona merakla okudum belki bitmiştir ama aşamalarını göreyim diye... maşallah bayağı bi güzel olmuş ve daha da güzel olacağı belli. bende izmir'deyim aracı yollarda görürüz umarım. 2. sanayiye gitmişliğimde var yakınlarda bilseydim kesin gider çıplak gözle görmek isterdim. Çok teşekkür ederim. İzmir sokaklarında görmeniz imkansız diyebilirim çünkü araç bittiğinde yüklenip Ankara'ya nakledilecek. Yani bitmeden gördünüz gördünüz Bikaç tane tadımlık foto mu eklesek ? Ah keşke yeni bir şeyler olsa da eklesem. Mekanik parçaları bekliyoruz devam etmek için. Sona yaklaştık ama parçalar çok zorluyor. Gelen bazı parçalar ise yanlış ve uymuyor. Çok ama çok zormuş orjinal araba yapmak 2 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Evveeeet, işte beni sevinçten deliye döndüren parçalar. Weber/Motorcraft orjinal Ford V6 karbüratör ve Ford Racing hava Filitresi Kabı ve filitresi: Allahım şunun güzelliğine bakarmısınız, samimi söylüyorum ağızımın suyu aktı. başucuma koymak filan istedim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Allahım şunun güzelliğine bakarmısınız, samimi söylüyorum ağızımın suyu aktı. başucuma koymak filan istedim. Ben de çok seviyorum bunu. Ben bunun haricinde 26M 'den çıkma orjinal metal filitre kabı temin ettim ve şimdi onu da kromlatıyorum. Ama bunu kullanacağım, orjinalini yedek saklayacağım. Bu arada iki gün önce Mersindeydim bir iş için ve tahmin edin kiminle buluştum İlk defa forumdan biriyle yüz yüze görüştüm ve çok mutlu oldum. Hem de özel makam aracıyla dolaştık 3 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Mersin'de, özel makam aracıyla dur tahmin edeyim. Şahin Abi mi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Mersin'de, özel makam aracıyla dur tahmin edeyim. Şahin Abi mi? Nereden bildin ya hu Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Makam arabası ve Mersin deyince akıma ilk gelen Şahin abi ve taunus coupe si oldu. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Yeniden ürettirdiğim camlardan bir kısmı geldi. Arka ve yan camlar. Son iki resim arka camın arasındaki güvenlik folyosu. Kelebek camları henüz yaptırmadım çünkü kelebek camı mandallarını hala bulamadım. Delik yeri için mandallar şart. Ön cam ise birkaç gün içinde elimde olur. 7 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Ulen arkadaş bardak bardak çay içtik bi fotoğraf çekmek aklımıza gelmedi iyimi..... Ben de çok seviyorum bunu. Ben bunun haricinde 26M 'den çıkma orjinal metal filitre kabı temin ettim ve şimdi onu da kromlatıyorum. Ama bunu kullanacağım, orjinalini yedek saklayacağım. Bu arada iki gün önce Mersindeydim bir iş için ve tahmin edin kiminle buluştum İlk defa forumdan biriyle yüz yüze görüştüm ve çok mutlu oldum. Hem de özel makam aracıyla dolaştık Erken haber vereydin iyiydi...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts