Ayhan Sırtıkara 28 Kasım 2014 Paylaş 28 Kasım 2014 Renge de yeşil diyenlerdenim, açık yeşil motor pek güzel olur. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Bu arada belirtmem gerekir ki Ford orjinailinde Mavi kullanıyor araçlarında (hatta benim eski motor da maviydi hatırlarsanız). Yeşil de benim beğendiğim. Orjinal ve yeşil arasında kaldım yani Kırmızı ya da turuncu gibi renkler hiç düşünmüyorum bu arada. Ya bu iki renk ya da metal rengine boyanacak. Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 O zaman şöyle söyleyeyim istediğiniz şey restorasyonsa mavi renk olsun yok bu araba benim evladiyelik arabam rengide yeşil yeşil istiyorum diyosanız yeşil. Ama zevk sizin zevkiniz hanginiz içinize sinecek ve baktığınızda gülümseyip onur duyacaksanız o olsun Yorum bağlantısı
Ali Elöver 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Eğer istiyorsanız sizi iletişime geçirebilirim Aracin fiyati uygun ve saklandigi yer itibariyle nispeten curuksuz kaldiysa ilgilenirim Oguzhan Bey. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Burada neredeyse herkes yeşilci Ben de yeşili sevdim daha çok. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Aracin fiyati uygun ve saklandigi yer itibariyle nispeten curuksuz kaldiysa ilgilenirim Oguzhan Bey. Özelden mesaj gönderdim size. Genel olarak bilinmesi gereken, ben aracı şahsen hiç görmedim. Foto gönderdiler bana. Bana teklif eden kişi de internet üzerinden GXL jantlarını satın aldığım şahıs. Yani onu da tanımam. Birkaç defa parça satın aldım kendisinden. Aracın koleksiyon değeri çok zayıf olduğu için ben almak istemedim. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Konuyu nerdeyse baştan aşağı okudum, bir hayali gerçekleştiriyosunuz gerçekten. Benim de tercihim yeşil ama jantları bile birçok seçenek içinde orjinalleri seçildiğine göre orjinalden şaşmamak için bu gidişle mavi olacak gibime geliyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Kasım 2014 Paylaş 29 Kasım 2014 Konuyu nerdeyse baştan aşağı okudum, bir hayali gerçekleştiriyosunuz gerçekten. Benim de tercihim yeşil ama jantları bile birçok seçenek içinde orjinalleri seçildiğine göre orjinalden şaşmamak için bu gidişle mavi olacak gibime geliyor. İnanın şu an bile kendimle mücadele veriyorum. Orjinal ve yeşil kavgası devam ediyor içimde. Siz de tam zamanında yazdınız yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Yeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllll yeşil yav yeşil......Zaten aracın dışı koyu yeşil olacak......Motor bloğu açık yeşil olmalı.... denmiş içine de kalın metal atılmalı offff offfffffff 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 denmiş içine de kalın metal atılmalı offff offfffffff Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Ben blok kırmızı renk derim Kırmızı ya da turuncu çok yapılıyor. Mavi de öyle aslında, ama yeşil görmedim henüz. Mat fıstık yeşili hiç görmedim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Arkadaşlar dün arabamın camlarını da sipariş verdim. Cam imalatı için Başkent Cam ve Dora Glass ile görüştüm ama maalesef her ikisi de ilgilenmedi. Şaşmazda Süleyman Amca diye birine yönlendirdi Dora Glass. Bu işin gurusu imiş meğer. Süper bir amca Camları tamamen orjinal,ne uygun imal edecek. Aracım yeşil olduğu için yeşil ton yaptırıyorum camları. Örneğini yeşil bir araç üzerinde gösterdi ve muhteşem duruyor. Fiyat beklediğimden pahalı oldu ama yine de çok mutluyum 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Kaç ay kaldı bu cevheri görmek için? Havalar ısındığında yollara çıksa ne güzel olur Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Arkadaşlar dün arabamın camlarını da sipariş verdim. Cam imalatı için Başkent Cam ve Dora Glass ile görüştüm ama maalesef her ikisi de ilgilenmedi. Şaşmazda Süleyman Amca diye birine yönlendirdi Dora Glass. Bu işin gurusu imiş meğer. Süper bir amca Camları tamamen orjinal,ne uygun imal edecek. Aracım yeşil olduğu için yeşil ton yaptırıyorum camları. Örneğini yeşil bir araç üzerinde gösterdi ve muhteşem duruyor. Fiyat beklediğimden pahalı oldu ama yine de çok mutluyum Aynı güzelliği aracıma ilk bindiğimde yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam renk tavsiyesinde bulunurken de bahsetmiştim. Emin ol muhteşem olacak. Yan aynalardan arkaya bakarken bile yeşilin verdiği huzuru hissedeceksin. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Aynı güzelliği aracıma ilk bindiğimde yaşamıştım. Yanlış hatırlamıyorsam renk tavsiyesinde bulunurken de bahsetmiştim. Emin ol muhteşem olacak. Yan aynalardan arkaya bakarken bile yeşilin verdiği huzuru hissedeceksin. Ben de kim söylemişti diye düşünüyordum, demek senmişsin abi. Benim aklıma hiç gelmemişti yeşil tonda cam, sayende oldu. Artık bu araçla senin de bir bağın ve emeğin var diyebiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Ben de kim söylemişti diye düşünüyordum, demek senmişsin abi. Benim aklıma hiç gelmemişti yeşil tonda cam, sayende oldu. Artık bu araçla senin de bir bağın ve emeğin var diyebiliriz Araç için kendi aracım gibi heyecan duymaktayım, inkar edemem. Ancak; burdan iki mesaj yazmakla emek sahibi olunuyorsa ne mutlu bize. En büyük emek senin ve ustalarındır kardeşim. Allah bu araçtan hevesini almayı, garajında ve yollarda mutluluk içinde bulunmayı nasip etsin. Kaporta yeşil olunca camlarda da hafif bir yeşil inanılmaz güzel oluyor. Şu anki aracım böyle Ayrıca; B12'mi seveyim. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Yeşil cam tavsiyesinde ben bulunmuştum ama. Abi madem camlar yeniden imal edilecek renkli cam yaptır,mesela yeşil olabilir.Araçla bütünlük sağlasın. Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Senin aklına yeşil camı ben soktum. Füme düşünüyorum, yeşili hiç düşünmemiştim bak Yorum bağlantısı
Recommended Posts