Fatih Çağlar 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 İşte o asteğmen aslında Oğuzhan Vural şu an estetikli hali bu ondan tanıyamadın. Çok pis ortalık kızıştırırım Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 İşte o asteğmen aslında Oğuzhan Vural şu an estetikli hali bu ondan tanıyamadın. Çok pis ortalık kızıştırırım İki kısa dönem askerim vardı, birini silahçı diğerini depocu yapmıştım Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Daha boyanmadi mi Harika olacak yeni gördüm konunuzu Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Daha boyanmadi mi Harika olacak yeni gördüm konunuzu Şimdi aracın tüm çamurlukları söküldü ve hem çamurluk iç hem de çamurlukların kapattığı kaporta iç kısımları son işlemleri görecek (macun, astar vs.) ve boyanacak. Sonra çamurluklar son defa monte edilecek aracıma Ben de merakla foto bekliyorum. 4 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 30 Ekim 2014 Paylaş 30 Ekim 2014 Arkadaşlar kapı döşemeleri yeniden üretildi. Öz İş süper bir iş çıkarmış 16 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 31 Ekim 2014 Paylaş 31 Ekim 2014 Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Bir arkadaş vasıtası ile Tekirdağ'dan IMP (Mahle) piston buldum. Hemen Rektefiye Ustasını aradım ve takılan Pistonları geri sökmesini istedim. Artık Motor gerçekten de Alman oldu tamamen:) Eksantrik de bu günlerde Almanya'dan gelecek kısmetse. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Çok emek verdin Oğuzhan. Allah gönlüne göre versin kardeşim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Mahle iyidir. Bir çok otomobil firmasına onlar üretir. Ayrıca Izmir de de fabrikaları bulunmaktadır serbest bölgede Artık üretim yapmıyorlar diye biliyorum. İsimleri de birkaç defa değişmişti IMP vs. Artık bulunmuyor maalesef bu parçalar, ben çok ama çok şanslıydım. Bu arada güncel resim yok hala Araçtan ama sizlerle tadımlık başka resimler paylaşayım:) Bursa'dan bulduğum Travers Şaseci de elden geçti ve kumlandı. Şimdi elektrostatik boya uygulanacak: 7 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Huhuu süper olmuşlar :-) Teşekkürlerrr:) Süper olmuş Teşekkür ederim Çok emek verdin Oğuzhan. Allah gönlüne göre versin kardeşim. Amin Abi, çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 nasıl araba http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-karizma-otomotiv-den-ford-taunus-2%2C0-gls-nostalji-186482891/detay Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Su mil gelse de rektefiye tamamlansa. Sonra araba döşemeleri başlasa. Onlar tamamlansa da araba boyansa .... Sabırsızlanıyor insan sona yaklaştıkça. Ki sizin heyecaninizi düşünemiyorum bile Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Kasım 2014 Paylaş 6 Kasım 2014 Amma uzadı yahu, beklemekten ben fitil oldum vallahi Yorum bağlantısı
Recommended Posts