Selim Kaya 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Kullanılmamış istemişsiniz ama yine de alternatif olsun diye; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-taunus-17m-ve-20m-eksantrikleri-112226220/detay 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Eksantrik mili yok memlekette. En ücra yerlerle bile görüştüm, yok! Estaş vs. hepsiyle... Bu kadar zor olacağını bilseydim yapmazdım bu arabayı! Neden insanlar amerikan araba yapıyor şimdi daha iyi anlıyorum 60 lı rolls lere v8 amerikan takarlar... pistte drift şampiyonunda nissan kasada amerikan motor vardı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Bakılmıştır mutlaka ama; https://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/taunus-eksantrik-mili-16-20-19761993-pid-12868.html paylaşmadan geçemiyorum. Kullanılmamış istemişsiniz ama yine de alternatif olsun diye; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-taunus-17m-ve-20m-eksantrikleri-112226220/detay Yukarıdaki 2.0 ama 4 silindir Taunus için, yani yeni ve yerli modeller örneğin P100 gibi. Çıkma mil almak çok riskli olacak, zaten benim motordan çıkan da var ama onu da istemiyorum. Arabanın her şeyini sıfır ile değiştirdim, mil de öyle olmalı. 60 lı rolls lere v8 amerikan takarlar... pistte drift şampiyonunda nissan kasada amerikan motor vardı Ya dünyanın birçok yerinde imalatı var amerikan parçaların, Mustang tamir sacları neredeyse bakkalda bile var artık. İnanın bazen çıldırmak üzere oluyorum. Bitse artık şu araba, sağlığımdan olacağım. Alacağım bi amerikan, canım sıkıldıkça motor değiştireceğim 0 km Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Sabır iyidir. [emoji3]Mükremin Abi dün öner otoda beraberdik ancak emin olamadım senin olduğuna o yüzden tanisamadik.Şimdi emin oldum senin olduğuna.Siz oradayken beyaz fiesta ile gelen bendim. :-) Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Mükremin Abi dün öner otoda beraberdik ancak emin olamadım senin olduğuna o yüzden tanisamadik.Şimdi emin oldum senin olduğuna.Siz oradayken beyaz fiesta ile gelen bendim. :-) 38 plakaydı değil mi? Arabaya dikkatle bakışından kuşkulanmıştım, ancak aracında fctr çıkartması göremeyince ses çıkarmadım. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Evet Abi 38 plaka.Erzurumda yaşadığım için çıkartma bulamadim henüz.Evet senin c-maxı bayağı inceledim. [emoji4] 38 plakaydı değil mi? Arabaya dikkatle bakışından kuşkulanmıştım, ancak aracında fctr çıkartması göremeyince ses çıkarmadım.Evet Abi 38 plaka.Erzurumda yaşadığım için çıkartma bulamadim henüz.Evet senin c-maxı bayağı inceledim. [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 Evet Abi 38 plaka.Erzurumda yaşadığım için çıkartma bulamadim henüz.Evet senin c-maxı bayağı inceledim. [emoji4] Siz gençler niye böyle çekingenlik yaparsınız bilmem ki? Aracı tanıdın, beni de gördün, ne demeye gelip konuşmzsın ki? En azından şu anda aracında çıkartman olurdu. Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 (düzenlendi) Siz gençler niye böyle çekingenlik yaparsınız bilmem ki? Aracı tanıdın, beni de gördün, ne demeye gelip konuşmzsın ki? En azından şu anda aracında çıkartman olurdu. Abi doğru söylüyorsun.Çekingenlik yaptım.Kusuruma bakma.çıkartmadan da oldum [emoji20] 15 Ekim 2014 tarihinde Yasin Kahveci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Hani derim ya hep ben yeni başlıyorum ve öğrenecek çok şeyim var diye. Düşündüm de iki sene önce yedi bin 500 liraya bu arabayı alırken aklımdan geçen şuydu: 7,5 araba, 10-15 de toplamaya harcasam, ki tutmaz o kadar zaten, 22 bin liraya süper bir klasik arabam olur Ne kadar iyi niyetli bir oğlancıkmışım 6 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Oğuzhan abi sen arabayı toplatmadın ki yenden imal ettin,haliyle de biraz masraflı oldu. 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 http://www.eskifordyedekparca.com/ Bazı yedek parçalar mevcut görünüyor. Bakmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 http://www.eskifordyedekparca.com/ Bazı yedek parçalar mevcut görünüyor. Bakmakta fayda var. Ben bu firma ile sürekli irtibattayım. Birçok da parça satın aldım ama maalesef birçok parça bu firmada da mevcut değil. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 22 Ekim 2014 Paylaş 22 Ekim 2014 ebay a baktınız mı? Haftada birkaç defa bakıyorum. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Eksantrik Milini iki gün önce sipariş verdim Konya'ya. Kasım ortası gibi elimde olacak bir sorun çıkmazsa. Konya da zaten Almanyahttp://www.motomobil.com dan temin ediyormuş. Eski eksantrik milini Konya'ya kargoladım, onlar da Almanya'ya.270 Avro + Kargo masrafları 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Hadi geçmiş olsun abi bulduğuna sevindim Yorum bağlantısı
Fatih Çağlar 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Ben en iyisi aralıktan önce girmiyeyim bu konuya hergün 3 defa girip bakıyorum yeni foto var mı bitti mi acaba diye Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Hadi geçmiş olsun abi bulduğuna sevindim Çok teşekkür ederim Ben en iyisi aralıktan önce girmiyeyim bu konuya hergün 3 defa girip bakıyorum yeni foto var mı bitti mi acaba diye Valla şu an sizlerlerle motor rektefiye aşamaları ve bitmiş halini paylaşıyor olacaktım. Ama bir parça yüzünden motor açılmış vaziyette bekliyor. Rektefiye bitmediği için mekanik işlemlere ve taplamaya paşlayamadık. Mekanik bitmediği için döşemeci başlayamadı. Mekanik ve döşeme bitmediği için boyanamadı araba. Boya yapılamadığı için tavan vinil yapılamadı. Yani bir parça veya aşamada küçük bir aksama her şeyi etkiliyor. Hani askerde öğretirler ya: Bir vida bir tekeri, bir teker bir aracı, bir araç bir takımı, bir takım bir bölüğü, bir bölük bir taburu.... kaybettirir. Bak sakın askerlik muhabbetine dönmesin bu konu ha Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Askerlik dedin de aklıma geldi abi.Biz askerdeyken.... Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Bir gün bastım tekmeyi girdim yüzbaşının odasına yeter len dedim [emoji1] Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Yahu ben karakol komutanıydım ama minicik teğmen gelip duman attırıyordu bana Maşallah sizlere 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ekim 2014 Paylaş 23 Ekim 2014 Yahu ben karakol komutanıydım ama minicik teğmen gelip duman attırıyordu bana Maşallah sizlere İstifa mı ettiniz? Ben kısa dönemdin, aynı dönemde başlayan asteğmen hava atıyordu bana Kavga etmiştik ama sonrasında 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 24 Ekim 2014 Paylaş 24 Ekim 2014 İstifa mı ettiniz? Ben kısa dönemdin, aynı dönemde başlayan asteğmen hava atıyordu bana Kavga etmiştik ama sonrasında Yok terhis oldum Ben de Asteğmendim. Takım Komutanı olarak başladım Müfreze Karakol Komutanı olarak bitirdim (D.kakır). 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts