Mehmet Yeter 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Oğuzhan hocam bence renk süpriz olsun millet merakla bu olayın sonunu bekliyor. Çok güzel olacak inşaallah. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 E renk? Evet renk? Oğuzhan hocam bence renk süpriz olsun millet merakla bu olayın sonunu bekliyor. Çok güzel olacak inşaallah. o halde söylemiyorum sarı olacağını (Cesetçi mobeseyi arıyordur şimdi) 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Arkadaşlar, bu günleri de gördüm ya... Duygularımı anlatamam 11 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bu hali bile cidden çok güzel. 4 Ağustos 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 İçteki beyaz kısımlar boyanmayacak mı? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 mis mis Maşallah Bu hali bile cidden çok güzel. İçteki beyaz kısımlar boyanmayacak mı? Çok teşekkür ederim Arkadaşlar. Çok ama çok mutluyum. Bu sadece sac astarı. İleride bir çok farklı aşamaları olacak boya öncesi. İç, dış ve taban aşamalardan geçip sonra da boyanacak. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 (düzenlendi) Dolgu macunlarndan sonraki zımparalanmış görünüm beni hep cezbeden görünüm olur.Zamanında çok uğraştığım için bu hallaeri beni etkiler.Boya aşamasının en uğraştırıcı bölümü gelmiş.Lakin sanırım çok fazla macun çekilecek gibide durmuyor.sac hali bile oldukç.a pürüzsüz işçilikleri görünce at boyayı gitsin gibi oluyor. 4 Ağustos 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 4 Ağustos 2014 Paylaş 4 Ağustos 2014 Abi boyatma bırak böyle kalsın,çok hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Dolgu macunlarndan sonraki zımparalanmış görünüm beni hep cezbeden görünüm olur.Zamanında çok uğraştığım için bu hallaeri beni etkiler.Boya aşamasının en uğraştırıcı bölümü gelmiş.Lakin sanırım çok fazla macun çekilecek gibide durmuyor.sac hali bile oldukç.a pürüzsüz işçilikleri görünce at boyayı gitsin gibi oluyor. Ben de çok severim astar ve macunlu hallerini. Özenerek ve severek zımpara yapardım. Zampara ay pardon zımpara Oğuzhan derlerdi bana Şu astar rengi de hoşmuş Abi boyatma bırak böyle kalsın,çok hoş duruyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Astarlı kalsın, boyaydı çizildi derdi yok, wax vs. gerekmez, baktın eskidi çizildi, bas zımparayı sık spreyle astarı iş tamam Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Model konusunda yanılmıyorsam bir iki gün önce Sakaryada bu aracın 4 kapılısından iki tane gördüm. Biri bakır rengi idi siyah tavan ve arka stopların olduğu kısımda siyah idi ve önde panjurun olduğu kısımda iki adet sis farı çok nostaljikti. Birde sizin kararsız kalıp istediğiniz ve koyu olduğu için aracı göstermez deyip vazgeçtiğiniz yeşil renkte. Bu kadar mı olur dedim en çok tartışılan iki renk ve ikiside bana denk geldi. Şöyle anlatayım yeşile bir iki kez baktım sırf sizin direttiğiniz bir renk diye, bakır renklisine uzun uzun bakmak için yolumu uzattım kovaladım biraz arabayla o derece. Ama kararınızı vermişsiniz sanırım. Yok hocam karar marar vermedim henüz. Geyik yaptım Cesetçiye nispet olsun diye. Anlatın lütfen yeşil ve bakırı. Keşke resim çeke bilseydiniz, trafikte zor tabi. Hangisini beğendiniz, neden? Çok merak ettim Astarlı kalsın, boyaydı çizildi derdi yok, wax vs. gerekmez, baktın eskidi çizildi, bas zımparayı sık spreyle astarı iş tamam Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Yok hocam karar marar vermedim henüz. Geyik yaptım Cesetçiye nispet olsun diye. Anlatın lütfen yeşil ve bakırı. Keşke resim çeke bilseydiniz, trafikte zor tabi. Hangisini beğendiniz, neden? Çok merak ettim Oğuzhan bey,Güner bey yeşile sadece sizin hatırınız için bakmış,bakır olanı seyredebilmek keyfini çıkarabilmek için peşine takılmış.ben bunu anladım yani yeşil out,bakır in Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 5 Ağustos 2014 Paylaş 5 Ağustos 2014 Oğuzhan abim şu renk nasıl; Bu arada araç 75 Granada fastback ghia 5 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Şu araçların ilk üretildiği dönemlerde işçilik nasıldı merak ediyorum, videoları izliyoruz parçaların montajı aracın kara düzen bantlarda ilerleyişi filan eskiden basit geliyordu gözüme. Şimdi şu emek anca büyük bir hayal ve maddi fedakarlıkla olabiliyor, belki vakti zamanında devlet büyüklerimizin benzer hayalleri olsaydı bugün sağlam bir otomobil markamız olabilirdi. Valla konu dizi film tadında olmuş yollarda gidişini de görürüz inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Emeğinize ve bütçenize sağlık Oğuzhan Bey. Aşağıdaki Mustang'ın rengi nedir bilmiyorum ama çok hoş. Diğer taraftan koyu yeşil, içi kahverengi olan kombinasyon bence Taunus'a çok yakışıyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Oğuzhan bey,Güner bey yeşile sadece sizin hatırınız için bakmış,bakır olanı seyredebilmek keyfini çıkarabilmek için peşine takılmış.ben bunu anladım yani yeşil out,bakır in Ben de öyle anladım aslında ama bir ümit işte, yeşil mükemmel falan der diye Yeşil park halindeydi sırf siz yeşil dediniz diye birazcık baktım ama müsait değildim ikisi ile de karşılaştığımda. Önder beyinde dediği gibi bakır renkliyi kovaladım biraz sırf biraz daha izleyeyim diye yolumu uzattım. Modern bir jant vardı üstünde çok güzel gözüküyordu tavanı ve stopların oldığı kısım siyahtı içim gitti diyebilirim. +1 Özetle benim arada kaldığım 3 renk var diyebilirim: Yeşil, Bakır ve Sarı. Bunların arasında ise ağır basanlar bakır ve yeşil. Bu 3 renk dışında pek sanmıyorum karar vereceğimi. Bu renkler için fikir verin lütfen arkadaşlar. Şu araçların ilk üretildiği dönemlerde işçilik nasıldı merak ediyorum, videoları izliyoruz parçaların montajı aracın kara düzen bantlarda ilerleyişi filan eskiden basit geliyordu gözüme. Şimdi şu emek anca büyük bir hayal ve maddi fedakarlıkla olabiliyor, belki vakti zamanında devlet büyüklerimizin benzer hayalleri olsaydı bugün sağlam bir otomobil markamız olabilirdi. Valla konu dizi film tadında olmuş yollarda gidişini de görürüz inşallah. Sanırım bu toplumumuzun her kesiminden insanların ortak üzüntüsü. Keşke demekten başka elden bir şey gelmiyor. Eğer bir gün milli araç üretirsek söz veriyorum ilk alanlardan biri ben olacağım. Emeğinize ve bütçenize sağlık Oğuzhan Bey. Aşağıdaki Mustang'ın rengi nedir bilmiyorum ama çok hoş. Diğer taraftan koyu yeşil, içi kahverengi olan kombinasyon bence Taunus'a çok yakışıyor Bakır 1 yeşil 1 oldu Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Oğuzhan abim şu renk nasıl; Bu arada araç 75 Granada fastback ghia Bu renk benim asıl istediğim renk aslında. Ama internetten yaptığım resim araştırmalarına göre bu renk araçlarda döşeme hep bej oluyor. Başka renk döşeme hiç göremedim. Ben de mutlaka siyah istiyorum. Bu renk boyarsam, döşemeler de siyah olursa orjinallikten uzaklaşmış olurum diye düşündüm? Yoksa inanın bu renk haricinde başka renk düşünmem bile. Sizler ne dersiniz arkadaşlar? 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 Renk kararı verilmiş gibi. Pişmiş aşa biraz su katıyım. Ben ustalara kendi arabam için renk danıştığımda, dil birliği etmişcesine olabildiğince açık tonları tercih etmem gerektiğini söylediler. Sebep olarak, kaporta boya ne kadar iyi yapılırsa yapılsın koyu renkte en ufak hatanın belli olacağını söylediler. Ama senin araban için yeşil çok yahşi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts