Oğuzhan Vural 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Gemi örneği ve atom santrali kaynak uzmanı kontrolü sonrası bence rengi konuşmak daha önemli Yorum bağlantısı
Misafir 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Değil mi:) Bütün mesele seçim yapmakta... Açık renkler her zaman daha etkileyici oluyor evet Bu arada yeşil bu (British Racing Green): Benim de hayalimdeki tam da bu yeşildir. Üzerinde siyah veya nikelajı çok yakıştırırım. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Benim de hayalimdeki tam da bu yeşildir. Üzerinde siyah veya nikelajı çok yakıştırırım. Bence de güzel olur Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Arkadaşlar kaporta ile ilgili son resimleri ekliyorum bugün. Bundan sonra Boya aşaması başlayacak nihayet 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Muhtesem! Aydinlatma grubunu yenileyecek miyiz? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Muhtesem! Aydinlatma grubunu yenileyecek miyiz? Evet hepsini yeniledim, boyadan sonra takılacaklar. Ön Panjur 4 farlı olacak (GXL olacak). 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 (düzenlendi) Artık karar verelim renk için. Oğuzhan abi sen aklından geçen renkler için anket yapsan iyi olacak. 27 Temmuz 2014 tarihinde Serkan KARADAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Bu model araçta Kahverengi,siyah,kırmızı,parlement mavisi,koyu yeşil iyi gider.Sarı bilmem ama koyusu olursa Bmw deki gibi harika olabilir.Elektirik kırmızı harkulade olabilir.Musteng renk tonlarına bir bakın ve seçim yapın derim.Bu aracın orjinal renkleri o zamanlara göre iyiydi ama şimdi pek gidermi?ki? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Artık karar verelim renk için. Oğuzhan abi sen aklından geçen renkler için anket yapsan iyi olacak. Anket nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yardımcı olabilir misin? Bu model araçta Kahverengi,siyah,kırmızı,parlement mavisi,koyu yeşil iyi gider.Sarı bilmem ama koyusu olursa Bmw deki gibi harika olabilir.Elektirik kırmızı harkulade olabilir.Musteng renk tonlarına bir bakın ve seçim yapın derim.Bu aracın orjinal renkleri o zamanlara göre iyiydi ama şimdi pek gidermi?ki? Benim için önemli olan o dönemlerin arabasını yapmak zaten. Geçmişten çıkıp gelmiş gibi olmasını çok istiyorum. O nedenle sevmediğim halde bazı renkleri (sarı gibi) düşünüyorum. Amacım 1970'leri yaşamak 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun Çoook zor be hocam Arkadaşlar, hepinizin bayramı kutlu olsun. Size ve ailenize nice mutlu bayramlar diliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Ustaya verilen parayı bilmiyorum ama helali hoş olsun.Gerçekten böyle ustalar artık yok...Bravo diyorum ellerine ve emeğine sağlık.... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2014 Paylaş 28 Temmuz 2014 Ustanın el emeğine helal olsun. Kaynak ile ilgili detaylar ise harikulade. Maşallah artık tamamen oluştu şekli Renk konusunda ben de koyu yeşil ya da turuncumsu tonlar tercih ederdim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Ustaya verilen parayı bilmiyorum ama helali hoş olsun.Gerçekten böyle ustalar artık yok...Bravo diyorum ellerine ve emeğine sağlık.... Ustam bir numaradır. Şimdi de boyacıya kan kusturuyor Ustanın el emeğine helal olsun. Kaynak ile ilgili detaylar ise harikulade. Maşallah artık tamamen oluştu şekli Renk konusunda ben de koyu yeşil ya da turuncumsu tonlar tercih ederdim Çok teşekkür ederim. Boya konusunda oraya gidip kartelayı elime alıp gözlerimi kapatacağım ve parmağımı rastgele koyacağım. Başka çarem kalmadı ) 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 sarı yapmada başka bişey istemiyorum ......Eğer sarı görürsem nerde görsem bağlar otoparka çekerim ona göre..... 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 abi şu renge de bak bence benim çok hoşuma giden bi renk diyeceksin şimdi yine mi bmw napim adamlar yapmış yaa Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 sarı yapmada başka bişey istemiyorum ......Eğer sarı görürsem nerde görsem bağlar otoparka çekerim ona göre..... Leonardo'nun bir filmi vardı: Catch me if you can 2.3 V6 abi şu renge de bak bence benim çok hoşuma giden bi renk diyeceksin şimdi yine mi bmw napim adamlar yapmış yaa Renk çok güzel evet. Oğuzhan Ford'a binmiş "Ya Nasip" demiş Bu arada, bu benim ilk Fordum olacak Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Temmuz 2014 Paylaş 29 Temmuz 2014 Yakalarıııııım...Mobeseye bir plaka anonsu yeter..... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Ulen bana akşam akşam film izlettin be yaaaa...... :D Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ulen bana akşam akşam film izlettin be yaaaa...... :D Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Evett, nihayet kaporta işleri bitti ve boya işlerine başlandı. Heyyttt 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Fotolarda usta yaptığı işlem nedir? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Vural 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Fotolarda usta yaptığı işlem nedir? Sac astarı öncesi zımpara Yorum bağlantısı
Recommended Posts