Mehmet Ozyurek 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Allahımıza çok şükür.! Eğer mucitler öyle bir gaflette bulunsaydı, seni o bisikletten indiremezdik. Halen bisiklet sürüyor olacağın için, böyle bir forum da olmazdı zaten. Bctr filan olabilirdi ama.! Bctr... hımm.. yapardım kesin Abi o kadar da yaşlı göstermiyorsun, maşallah Teşekkür ederim... benim içimdeki çocuk hep aktiftir.. ondan yaa yasir abi keske senin icinde öle diyebilsek)))) Yasir'inki genetik... sorun yok Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 yasir abi keske senin icinde öle diyebilsek)))) 6 aydan önce berbere gitsem derdin Yazın kafayı kendim kazıdım. Hala berbere uğramış değilim. O fotoğraf da bulabildiğimin en iyisi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Bctr... hımm.. yapardım kesin Teşekkür ederim... benim içimdeki çocuk hep aktiftir.. ondan yaa Yasir'inki genetik... sorun yok bitane otobuscu abimiz vardi saclar bembeyaz 42sindeydi daha. yigeni diyoki amca senin saclarin neden pamuk gibiogul ogul otoban yuzumu gosterdi hayat hep stebze hep stebze))) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 6 aydan önce berbere gitsem derdin Yazın kafayı kendim kazıdım. Hala berbere uğramış değilim. O fotoğraf da bulabildiğimin en iyisi Boş ver,Albert da pek traş olmayı sevmezmiş... Ve ben en çok bu halini seviyorum Seni de buna benzetiyorum 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Beyazlara lafım yok genetik. Ama yinede berber bir şeylere benzetiyo beni, çevredekiler öyle diyor. Ama geçenlerde uğradım yanına muhabbet şöyle. Ben: oo Ahmet yeni lcd almışsın hayırlı olsun. Ahmet: Abi taksidi bitti ne yenisi Ben: Hmmm o kadar oldu mu yav? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Allah Saglik Sıhat versin abim. kaporta sonucta bi sepme boyaya bakar... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Benim direksiyonun ayarsızlığı ilk defa avantajmış gibi geldi bana bu gece. Resmen vileda sopası gibi, zevkine göre istediğin yerine monte et potu.! Sabah bi de çocukların oyuncak sepetlerini kurcalamam gerekecek. Bakalım çıkma kaç teker bulacağım.! Ama bu şekilde seri üretime geçemeyiz... Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Ben kaçayım. Mesaiye geç kaldım. İyi geceler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Cümleten iyigeceler sabah benimde mesaim var. Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Mart 2013 Paylaş 3 Mart 2013 Seni de kaçırrız... Polis yok mu la bu forumda? AAAmeeeeeet! ŞŞAAAHiiiiiinn! yasir abi keske senin icinde öle diyebilsek)))) Ohoohouuu, kavgada söölenmez. Boş ver,Albert da pek traş olmayı sevmezmiş... Ve ben en çok bu halini seviyorum Seni de buna benzetiyorum Bu da Murat Dere Uğraşmasana olm bennen ya! 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 7 sayfanın sonunda kimin aracına monte ediliyor diye bakayım dedim,, ı-ıh bi iş çıkmamış Direksiyon milinden mekanik destek her araca olmayacaktır onu eleyin, rot başlarını görebilecek metal okuyan proxysensörler ile iş çözülür, davlumbaz içlerine konan, metal okuyan proxy sensörler ile jant mesafesi ölçülerek işlem çözülür, espli araçlar en kolayıdır, direksiyon açı potansiyometresinden, esp nin ruhu duymayacak yüksek omajda bilgi alınıp işlem çözülür. Forkliftlerin curve kontrol okuyucuları ( Cem'in bahsettiği ) en sağlıklı olanı ama 700 öğro civarı, o ihtimal uzak dursun 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Bi hevesle okuya okuya geldim.Hemde adamın anlamadığı şeyleri okuması nasıl bir dert sormayın Daha bitmemiş yahu 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 7 sayfanın sonunda kimin aracına monte ediliyor diye bakayım dedim,, ı-ıh bi iş çıkmamış Direksiyon milinden mekanik destek her araca olmayacaktır onu eleyin, rot başlarını görebilecek metal okuyan proxysensörler ile iş çözülür, davlumbaz içlerine konan, metal okuyan proxy sensörler ile jant mesafesi ölçülerek işlem çözülür, espli araçlar en kolayıdır, direksiyon açı potansiyometresinden, esp nin ruhu duymayacak yüksek omajda bilgi alınıp işlem çözülür. Forkliftlerin curve kontrol okuyucuları ( Cem'in bahsettiği ) en sağlıklı olanı ama 700 öğro civarı, o ihtimal uzak dursun Servetim en güzeli direksiyon mili ama o işle uğraşacak vakit yok. Esp'ye bulaşmak istemem, ben yaptım diyelim buradan herkese esp sensörünü mıncıkla denmez. Diğer seçenekler olabilir. Ayrıca öğro değil avro abicim benim Anca bir ay sonra vakit bulabilcem bu işlere. Ondan sonra yaparız. Bacanağa adaptif bi-zenon yapıcaz inşallah Zaferin farlara bakıp ordan bir kaç fikir alırız diye düşündük Hakikaten bu gün pazar !!! Nooldu sizin iş? Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) statik mi istiyorsunuz dinamik mi bu sistemi :p yapmışken tam olsun madem ... benim araçta 40km ye kadar statik ampuller yanıyor ve 40 km ye kadar sinyal verdiğim tarafın statik ampulleri yanıyor... 40km üzerine çıktığımda statik ampuller devre dışı kalıyor ve mercekler sağa sola dönüyorlar ... 10 Mart 2013 tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 statik mi istiyorsunuz dinamik mi bu sistemi :p yapmışken tam olsun madem ... benim araçta 40km ye kadar statik ampuller yanıyor ve 40 km ye kadar sinyal verdiğim tarafın statik ampulleri yanıyor... 40km üzerine çıktığımda statik ampuller devre dışı kalıyor ve mercekler sağa sola dönüyorlar ... Ooo iyiymiş kendin mi yaptın? Git Zaferin farlara bak gözlerin kamaşsın Direksiyon çevirince sislerin yanması statik tabiki. Farlar konu dışı aslında. Dinamik olacak bacanağa yapacaz, seninkinden güzel olacak. Neredeyse benim ki kadar güzel olacak Güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Ooo iyiymiş kendin mi yaptın? Git Zaferin farlara bak gözlerin kamaşsın Direksiyon çevirince sislerin yanması statik tabiki. Farlar konu dışı aslında. Dinamik olacak bacanağa yapacaz, seninkinden güzel olacak. Neredeyse benim ki kadar güzel olacak Güzel araç hazır kalıp var uğraşma dediler Dear bacanak yıllardır bi-xenon yapıcak sözde peeeh 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 hazır kalıp var uğraşma dediler Dear bacanak yıllardır bi-xenon yapıcak sözde peeeh Len meendiz, anlattık ya olm neden yapmadıımızı. Getirtme beni oraya. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Dear bacanak yıllardır bi-xenon yapıcak sözde peeeh Yalan iftira Yok öyle bir şey. Zenon işine anca bulaşıcam. Sen beni başka biriyle karıştırdın kesin. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Len meendiz, anlattık ya olm neden yapmadıımızı. Getirtme beni oraya. Yapalım bacanak, baaazıları görsün bi-zenon, tri-zenon nasıl yapılıyormuş. 3 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Len meendiz, anlattık ya olm neden yapmadıımızı. Getirtme beni oraya. gelsene gelsene Yalan iftira Yok öyle bir şey. Zenon işine anca bulaşıcam. Sen beni başka biriyle karıştırdın kesin. bacanak derken deli olan edition dan bahsediyordum orda karıştı hatlar Yapalım bacanak, baaazıları görsün bi-zenon, tri-zenon nasıl yapılıyormuş. tri-zenon yapıldı bknz. servet aydın :D geri vites lambasına xenon takmıştı 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 tri-zenon yapıldı bknz. servet aydın :D geri vites lambasına xenon takmıştı Bir yerde okumuştum Servet zenon yapamıyor diyorlardı ? 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 gelsene gelsene bacanak derken deli olan edition dan bahsediyordum orda karıştı hatlar tri-zenon yapıldı bknz. servet aydın :D geri vites lambasına xenon takmıştı Bir gün kapın çalınacak, kapıyı açınca beni karşında göreceksin. O zaman nereye kaçacaksın bakalım Anıl Berke Kavraal? 2 Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bir gün kapın çalınacak, kapıyı açınca beni karşında göreceksin. O zaman nereye kaçacaksın bakalım Anıl Berke Kavraal? valla ne yalan söyliyeyim ilk bir şaşırırdım sonra tanıyınca vay anasını der sarılırım sevinçten 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bir iki zamazingo fotosu göndereyim sana 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Abi, zamazingoların fotoğraflarını burada paylaşsan da feyiz alsak.. Gerçi benim aldığım feyizden ne köy ne kasaba olmaz ya neyse Bakar iç geçiririm en azından 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts