Servet Aydın 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Normalde markalı araçlarda gece gündüz ayırt etmeksizin yanıyor... Biz gece yakalım farklı olsun Orjinal hiç bir araçta gündüz yanmıyorlar gördüğüm ve bildiklerim. Ha bazıları parklar açık gezip şov amaçlı yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 (düzenlendi) Ustam bu yazdığın geri vites için mi? Ben gece gündüz geriye takıldığında yanar diye hep görüyorum.Parklara bağlı bir tesisat diyede bilmiyordum.Sanırım Emmi de buna bina en yazdı. Akşam daha parklak şekilde geri vites ışığı yakılabilir.Tabi özel çalışma yapılmalı. 24 Mayıs 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 O zaman gece yanması dahada güzel olur tabiki. 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Montajını yapalım, çalışmasını video çekip koyalım tekrardan tartışırız. Bence oldu ama değişik fikirler olursa ekleriz. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Montajını yapalım, çalışmasını video çekip koyalım tekrardan tartışırız. Bence oldu ama değişik fikirler olursa ekleriz. Zeki Müren'de bizi görsün 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Zeki Müren'de bizi görsün Oldu canım 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 (düzenlendi) Akşam olması şartı ile ilk başta ne yöne dönülecek ise o uzun far yansın ve açısı iyice kenarlara verilecek şekilde ayarlanmış sizler belirlenmiş bir açıdan sonra far söndürülerek sislere geçiş yapsın. Başka yapılacak bişi var mıdır bilmiyorum ama geri vites düşünülebilir ama birazda boşuna olur sanki. 24 Mayıs 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Akşam olması şartı ile ilk başta ne yöne dönülecek ise o uzun far yansın ve açısı iyice kenarlara verilecek şekilde ayarlanmış sizler belirlenmiş bir açıdan sonra far söndürülerek sislere geçiş yapsın. Başka yapılacak bişi var mıdır bilmiyorum ama geri vites düşünülebilir ama birazda boşuna olur sanki. Far olayına girmeyelim bence sisler yeter 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Gece yanması kolay yaa.. parklardan tetiklensin tamamdır.. Bunun için sensör koyup, entegre yazmaya uğraşma Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Gece yanması kolay yaa.. parklardan tetiklensin tamamdır.. Bunun için sensör koyup, entegre yazmaya uğraşma Şu an öyle zaten, sorun yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Öztürkmen 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 arkadaşlar bu işlemi yapabilir miyiz ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Yapalım bu sistemi... Bende istiyorum.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Neye faydası olacak? Güzel bir soru sevdim bunu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Güzel bir soru sevdim bunu Soran, sorgulayan öğrenci iyidir Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Neye faydası olacak? Sollamalarda refüjü aydınlatacak veya dönüşlerde sol ve sağ tarafta ki karanlık alanları aydınlatacak... Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Adaptif far dedikleri şey değil mi o? Yanlışsam düzeltin. Bunu sis farı yapabilecek mi ve en önemlisi virajda karşıdan geleni rahatsız etmeyecek mi? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 (düzenlendi) fiat punto larda var bu sistem Ama Adaptif Farın yerını kesinlikle tutmaz. Refüjü aydınlatsın istiyorsanız sis farı açık gidin Yalnız sağa sola açı yapmadıgı için farın gösterdiği kadar aydınlık olucakdır. 22 Aralık 2013 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Adaptif far dedikleri şey değil mi o? Yanlışsam düzeltin. Bunu sis farı yapabilecek mi ve en önemlisi virajda karşıdan geleni rahatsız etmeyecek mi? Sis farı karşıyı aydınlatmaz. Rahatsız edecek olsa araçlara neden sis farı taksınlar.. Aracınızda sis far var mı ? fiat punto larda var bu sistem Ama Adaptif Farın yerını kesinlikle tutmaz. Refüjü aydınlatsın istiyorsanız sis farı açık gidin Yalnız sağa sola açı yapmadıgı için farın gösterdiği kadar aydınlık olucakdır. Sürekli sis farı yakmak istemiyorum. Ayrıca yanlışınız var. Sis farlarının açısı adaptif kadar olmasa da normal farların açısından çok farklı yanmaktadır. Daha geniş alanı aydınlatabilmektedir.. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 hadi hadi aydınlatma değil amacınız özelliği olsun yeter Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Sis farı karşıyı aydınlatmaz. Rahatsız edecek olsa araçlara neden sis farı taksınlar.. Aracınızda sis far var mı ? Sürekli sis farı yakmak istemiyorum. Ayrıca yanlışınız var. Sis farlarının açısı adaptif kadar olmasa da normal farların açısından çok farklı yanmaktadır. Daha geniş alanı aydınlatabilmektedir.. Ben rahatsız oluyorum açıkçası sislerden. Sisli olmadığı sürece yakmayın dediklerine göre rahatsız edici bir tarafı var. Aracımda sis farı var ama gerektiğinde kullanıyorum sadece Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 hadi hadi aydınlatma değil amacınız özelliği olsun yeter Benim amacım görsellik değil inanın Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 (düzenlendi) Ben rahatsız oluyorum açıkçası sislerden. Sisli olmadığı sürece yakmayın dediklerine göre rahatsız edici bir tarafı var. Aracımda sis farı var ama gerektiğinde kullanıyorum sadece Adı üstünde zaten sisli havalarda aracın dikkatini daha çok etrafa dağıtmak için konulmuş. Türkiyede sis az olduğundan araçlarda olması gereksiz bir ayrıntı. Yeni nesil Volvo'ların hiç birine sis farı konulmamaktadır. 22 Aralık 2013 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Kesinlikle katılıyorum. Bir de çakma xenonla desteklenmiş sisler cidden çok sinir bozucu. Karadenizde gerekli malesef. Geçen haziranda yaylaya çıktım görüş mesafesi 5m idi. o hafta sis garı taktım aracıma Yorum bağlantısı
Recommended Posts