İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Hareketine Duyarlı Sis Farları

Mustafa Alemdar

Recommended Posts

Yasir Uslan

Tek sensör yeter, ikincisi ne işe yarayacak anlamadım ?

Tek sensör ile istediğimiz açıyı (+-) yakalayabilirmiyiz ki ? Sensörü çok hassas kullanmak başa bela olmasın? Etraftan etkilenirmi diye ? Olmaz mı ? peki tek sensörle yaparız o zaman :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Oraya küçük 1 adam, 2 de anahtar koyalım; ne tarafa dönerse araç o tarafın sisini yaksın. Yalnız, ben sığmam, ona göre. :crazy:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Caner Yavuz

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar cok uzun Zamandan beri forumu takip ederek fazlasıyla bilgilendim yazan herkese teşekkür ederim. Ben Ankara'dan murat 2005 model mondeo ghia x benzinli araca sahibim aklıma takılan bi kac soruyu sizle sormak isterim..

1-yeni model araçlarda bulunan direksiyon cevrilmesiyle yanan sis farlarini bilirsiniz..acaba bizde sis farini sinyal koluna bağlayıp orn.sol sinyal de sol sis farini yakması gibi bi sistem uygulanabilirmi ve bunun ornekleri varmidir.

2- sürücü koltuk alt ısıtması çalışmıyor bel ise devre kapalı olmasına rağmen çalışır vaziyette oluyor bazı zamanlar. Ank. Bundan anlayan bi usta varmidir onerebileceginiz.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Muğla'da çılgın bir usta dönüş aydınlatması yapacak dediler geldik .. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Caner Yavuz

Valla bırakmadınız teşekkür eserim ama sanırım bi çözüme ulaşamamış durum yapan yok yani..:)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan
Muğla'da çılgın bir usta dönüş aydınlatması yapacak dediler geldik .. :)
Valla bırakmadınız teşekkür eserim ama sanırım bi çözüme ulaşamamış durum yapan yok yani..:)

Henüz yapmadık doğrudur. İşlerim nedeniyle vakit bulamamıştım. Haftaya bitiyor işler güçler. Sonrasında hallederiz. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sayın: Murat Caner Yavuz

Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir.

http://www.fordclubt...e-sisler-yansa/

Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır.

Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz.

Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

- Ford Club Türkiye Yönetimi

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Citroen C5'te direksiyonu çevirdiğin yöndeki sis farını yakan sistem var.

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Yasir Uslan

Son durum : İlk prototip için sipariş ettiğim parçaları yarın kargodan alıyorum. Tasarım bitti, bir tane yapılıp denenecek.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Son durum : İlk prototip için sipariş ettiğim parçaları yarın kargodan alıyorum. Tasarım bitti, bir tane yapılıp denenecek.

Bilin bakalım kimin arabasında denenecek? :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Yasir Uslan

Yaptık bitti, masada güzel çalışıyor. Bacanağın arabaya takalım, beğenirse olmuştur. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yaptık bitti, masada güzel çalışıyor. Bacanağın arabaya takalım, beğenirse olmuştur. :)

Soyuz 48'in yörüngeye oturalı aylar oldu, bir iki lamba yakacağız daha :lazy:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

test yaparken bacanak masada araba mı kullandı :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

test yaparken bacanak masada araba mı kullandı :crazy:

Test yapacam diye drift atıyodu en son :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Masada far testi.Anca Muğla da olur zaten. :biggrin:

Asıl testler bilgisayarda simule edildi. :) Adımız çıkmış ne yapsak yaranamıyoruz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Asıl testler bilgisayarda simule edildi. :) Adımız çıkmış ne yapsak yaranamıyoruz :)

Yasir ustam biliyorum şahsen gelip Murat abinin odasını görmüş şanslı kişilerdenim. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Normalde markalı araçlarda gece gündüz ayırt etmeksizin yanıyor... Biz gece yakalım farklı olsun :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Çalışma mantığını kısaca anlatayım. 2 tane elektrik girişi var. Bir tanesi aküden yada kontaktan alınacak. Sislere giden asıl akım buradan çekilecek. Sislerin ampüllerinin gücüne göre bir sigorta seçilip takılacak. Diğeri sadece elektronik kısmı besleyecek olan giriş. İsteğe göre parklalara yada 12V'a bağlanabilir. Parka bağlanırsa sadece karanlıkta çalışır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...