İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Hareketine Duyarlı Sis Farları

Mustafa Alemdar

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Allahımıza çok şükür.! Eğer mucitler öyle bir gaflette bulunsaydı, seni o bisikletten indiremezdik. Halen bisiklet sürüyor olacağın için, böyle bir forum da olmazdı zaten. Bctr filan olabilirdi ama.! :biggrin:

Bctr... hımm.. yapardım kesin :D

Abi o kadar da yaşlı göstermiyorsun, maşallah :nazar:

Teşekkür ederim... benim içimdeki çocuk hep aktiftir.. ondan yaa :D

yasir abi keske senin icinde öle diyebilsek))))

Yasir'inki genetik... sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

6 aydan önce berbere gitsem derdin :) Yazın kafayı kendim kazıdım. Hala berbere uğramış değilim. O fotoğraf da bulabildiğimin en iyisi :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bctr... hımm.. yapardım kesin :D

Teşekkür ederim... benim içimdeki çocuk hep aktiftir.. ondan yaa :D

Yasir'inki genetik... sorun yok :)

bitane otobuscu abimiz vardi saclar bembeyaz 42sindeydi daha. yigeni diyoki amca senin saclarin neden pamuk gibi

ogul ogul otoban yuzumu gosterdi hayat hep stebze hep stebze)))

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

6 aydan önce berbere gitsem derdin :) Yazın kafayı kendim kazıdım. Hala berbere uğramış değilim. O fotoğraf da bulabildiğimin en iyisi :)

Boş ver,Albert da pek traş olmayı sevmezmiş... :)

180px-Albert_Einstein_Head_cleaned.jpg

Ve ben en çok bu halini seviyorum :)

Seni de buna benzetiyorum :D

121425-3-4-aca81.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Beyazlara lafım yok genetik. :) Ama yinede berber bir şeylere benzetiyo beni, çevredekiler öyle diyor. Ama geçenlerde uğradım yanına muhabbet şöyle.

Ben: oo Ahmet yeni lcd almışsın hayırlı olsun.

Ahmet: Abi taksidi bitti ne yenisi

Ben: Hmmm o kadar oldu mu yav?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim direksiyonun ayarsızlığı ilk defa avantajmış gibi geldi bana bu gece. Resmen vileda sopası gibi, zevkine göre istediğin yerine monte et potu.! :D Sabah bi de çocukların oyuncak sepetlerini kurcalamam gerekecek. Bakalım çıkma kaç teker bulacağım.! :biggrin:

Ama bu şekilde seri üretime geçemeyiz...

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Seni de kaçırrız... :D

Polis yok mu la bu forumda? AAAmeeeeeet! ŞŞAAAHiiiiiinn!

Ohoohouuu, kavgada söölenmez. :spiteful:

Boş ver,Albert da pek traş olmayı sevmezmiş... :)

Ve ben en çok bu halini seviyorum :)

Seni de buna benzetiyorum :D

Bu da Murat Dere :D

Uğraşmasana olm bennen ya! :punish:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

7 sayfanın sonunda kimin aracına monte ediliyor diye bakayım dedim,, ı-ıh bi iş çıkmamış :p

Direksiyon milinden mekanik destek her araca olmayacaktır onu eleyin, rot başlarını görebilecek metal okuyan proxysensörler ile iş çözülür, davlumbaz içlerine konan, metal okuyan proxy sensörler ile jant mesafesi ölçülerek işlem çözülür, espli araçlar en kolayıdır, direksiyon açı potansiyometresinden, esp nin ruhu duymayacak yüksek omajda bilgi alınıp işlem çözülür.

Forkliftlerin curve kontrol okuyucuları ( Cem'in bahsettiği ) en sağlıklı olanı ama 700 öğro civarı, o ihtimal uzak dursun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bi hevesle okuya okuya geldim.Hemde adamın anlamadığı şeyleri okuması nasıl bir dert sormayın :) Daha bitmemiş yahu :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

7 sayfanın sonunda kimin aracına monte ediliyor diye bakayım dedim,, ı-ıh bi iş çıkmamış :p

Direksiyon milinden mekanik destek her araca olmayacaktır onu eleyin, rot başlarını görebilecek metal okuyan proxysensörler ile iş çözülür, davlumbaz içlerine konan, metal okuyan proxy sensörler ile jant mesafesi ölçülerek işlem çözülür, espli araçlar en kolayıdır, direksiyon açı potansiyometresinden, esp nin ruhu duymayacak yüksek omajda bilgi alınıp işlem çözülür.

Forkliftlerin curve kontrol okuyucuları ( Cem'in bahsettiği ) en sağlıklı olanı ama 700 öğro civarı, o ihtimal uzak dursun :)

Servetim en güzeli direksiyon mili ama o işle uğraşacak vakit yok. Esp'ye bulaşmak istemem, ben yaptım diyelim buradan herkese esp sensörünü mıncıkla denmez. Diğer seçenekler olabilir. Ayrıca öğro değil avro abicim benim :p

Anca bir ay sonra vakit bulabilcem bu işlere. Ondan sonra yaparız. Bacanağa adaptif bi-zenon yapıcaz inşallah :) Zaferin farlara bakıp ordan bir kaç fikir alırız diye düşündük :p

Hakikaten bu gün pazar !!! Nooldu sizin iş?

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
(düzenlendi)

statik mi istiyorsunuz dinamik mi bu sistemi :p :p :D yapmışken tam olsun madem ...

benim araçta 40km ye kadar statik ampuller yanıyor ve 40 km ye kadar sinyal verdiğim tarafın statik ampulleri yanıyor...

40km üzerine çıktığımda statik ampuller devre dışı kalıyor ve mercekler sağa sola dönüyorlar ...

ec8b0190.jpg

img4245r.jpg

tarihinde Anil Berke Kavraal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

statik mi istiyorsunuz dinamik mi bu sistemi :p :p :D yapmışken tam olsun madem ...

benim araçta 40km ye kadar statik ampuller yanıyor ve 40 km ye kadar sinyal verdiğim tarafın statik ampulleri yanıyor...

40km üzerine çıktığımda statik ampuller devre dışı kalıyor ve mercekler sağa sola dönüyorlar ...

Ooo iyiymiş kendin mi yaptın? :punish:

Git Zaferin farlara bak gözlerin kamaşsın :p

Direksiyon çevirince sislerin yanması statik tabiki. Farlar konu dışı aslında. Dinamik olacak bacanağa yapacaz, seninkinden güzel olacak. :p Neredeyse benim ki kadar güzel olacak :D

:nazar: Güzel araç :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Ooo iyiymiş kendin mi yaptın? :punish:

Git Zaferin farlara bak gözlerin kamaşsın :p

Direksiyon çevirince sislerin yanması statik tabiki. Farlar konu dışı aslında. Dinamik olacak bacanağa yapacaz, seninkinden güzel olacak. :p Neredeyse benim ki kadar güzel olacak :D

:nazar: Güzel araç :)

hazır kalıp var uğraşma dediler :D

Dear bacanak yıllardır bi-xenon yapıcak sözde peeeh :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

hazır kalıp var uğraşma dediler :D

Len meendiz, anlattık ya olm neden yapmadıımızı. :p Getirtme beni oraya. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Yalan iftira Yok öyle bir şey. :i-ih: Zenon işine anca bulaşıcam. Sen beni başka biriyle karıştırdın kesin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

Len meendiz, anlattık ya olm neden yapmadıımızı. :p Getirtme beni oraya. :biggrin:

Yapalım bacanak, baaazıları görsün bi-zenon, tri-zenon :unsure2: nasıl yapılıyormuş.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

gelsene gelsene :flowers:

Yalan iftira Yok öyle bir şey. :i-ih: Zenon işine anca bulaşıcam. Sen beni başka biriyle karıştırdın kesin. :)

bacanak derken deli olan edition dan bahsediyordum orda karıştı hatlar :D

Yapalım bacanak, baaazıları görsün bi-zenon, tri-zenon :unsure2: nasıl yapılıyormuş.

tri-zenon yapıldı :D bknz. servet aydın :D :D geri vites lambasına xenon takmıştı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Uslan

tri-zenon yapıldı :D bknz. servet aydın :D :D geri vites lambasına xenon takmıştı :D

Bir yerde okumuştum Servet zenon yapamıyor diyorlardı ? :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

gelsene gelsene :flowers:

bacanak derken deli olan edition dan bahsediyordum orda karıştı hatlar :D

Bir gün kapın çalınacak, kapıyı açınca beni karşında göreceksin. O zaman nereye kaçacaksın bakalım Anıl Berke Kavraal? :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Bir gün kapın çalınacak, kapıyı açınca beni karşında göreceksin. O zaman nereye kaçacaksın bakalım Anıl Berke Kavraal? :seytan:

valla ne yalan söyliyeyim ilk bir şaşırırdım sonra tanıyınca vay anasını der sarılırım sevinçten ;):D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Abi, zamazingoların fotoğraflarını burada paylaşsan da feyiz alsak.. Gerçi benim aldığım feyizden ne köy ne kasaba olmaz ya neyse :) Bakar iç geçiririm en azından :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...