Sani Gerşon 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Benim Clionun Benzin İbresinin Ortasında Şekil O Nasıl Olacak.. Renault'ların pompayla pek işi olmadığından ilgilenmemişler 3 Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 (düzenlendi) Renault'ların pompayla pek işi olmadığından ilgilenmemişler Olabilir... Şekle bakarsak solda ama depo sağda.... Renault'un işi ,zaten ömrüm boyunca Renault,Citroen,Pegeout,Fiat Almam.. 22 Şubat 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Corollada digital... Bu yüzden bende e-benzin kullanıyorum... :D Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Renault'ların pompayla pek işi olmadığından ilgilenmemişler Naylondan çalmışlar bence Corollada digital... Bu yüzden bende e-benzin kullanıyorum... :D Şifreyi nereden aldın irkut postanemi veriyor ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Naylondan çalmışlar bence Şifreyi nereden aldın irkut postanemi veriyor ? Yok be abi bea şifre ep aynı 123456 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Yok be abi bea şifre ep aynı 123456 İyimiş bea imen deniyeyim :biggrin: Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 (düzenlendi) şimdi bir genelleme yapayım LPG liler için (bakalım bu hipotezim kaç dakikada çökecek ) benzin deposu sağda ise egzoz solda oluyor ; egzoz solda olduğu için LPG montajı ona göre yapılıp sağa veriliyor girişi. sonuç :benzin deposu sağda ise LPG de sağda :rolleyes: :fiuw: :p :p 25 Şubat 2013 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Aracı Dengelemek İçi şimdi bir genelleme yapayım LPG liler için (bakalım bu hipotezim kaç dakikada çökecek ) benzin deposu sağda ise egzoz solda oluyor ; egzoz solda olduğu için LPG montajı ona göre yapılıp sağa veriliyor girişi. sonuç :benzin deposu sağda ise LPG de sağda :rolleyes: :fiuw: :p :p Aracı Dengelemek İçin Olabilirmi Peki? 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Aracı Dengelemek İçi Aracı Dengelemek İçin Olabilirmi Peki? olabilir ama bence daha ziyade güvenlik düşünülüyor,egzozdan küçük bir ihtimal de olsa kıvılcım sıçrama tehlikesine karşın taraf konusundaki hipotezim tam bir ( 1 ) gündür çökmedi :ohooh: Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 şimdi bir genelleme yapayım LPG liler için (bakalım bu hipotezim kaç dakikada çökecek ) benzin deposu sağda ise egzoz solda oluyor ; egzoz solda olduğu için LPG montajı ona göre yapılıp sağa veriliyor girişi. sonuç :benzin deposu sağda ise LPG de sağda :rolleyes: :fiuw: :p :p Aracın altından geçen kanallara göre ayarlanıyor galiba.Yani egzoz solda ise kanallar sağdan geçiyor,sağda ise soldan geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Bende bilmiyordum, özellikle araç değişikliğinde bende ayni sorunu çok yaşıyorum.. Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 olabilir ama bence daha ziyade güvenlik düşünülüyor,egzozdan küçük bir ihtimal de olsa kıvılcım sıçrama tehlikesine karşın taraf konusundaki hipotezim tam bir ( 1 ) gündür çökmedi :ohooh: Büyük başarıı... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bilmiyordum, teşekkür ederim hakan gerçekten ilginç bir ayrıntı Güzel bir bilgi, teşekkürler... biliyordum bişeyi de bilme Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bilmiyordum, teşekkür ederim hakan gerçekten ilginç bir ayrıntı Foruma ve siz değerli dostlarımıza faydamız varsa ne mutlu bizlere... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Biliyordum ama yinede teşekkürler Ne kadar bilen varmış Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Ne kadar bilen varmış Bilinçli toplumuz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Bilinçli toplumuz Bunu paylaşmakta güzeldir Yorum bağlantısı
Tolga Yanıksaz 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 Peki şöyle birr yorum çıkarta bilirmiyiz deponun kapağı hangi tarafta olursa depoda o tarafta olabilir diye yorumlayabilirmiyiz.. Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 4 Mart 2013 Paylaş 4 Mart 2013 şimdi bir genelleme yapayım LPG liler için (bakalım bu hipotezim kaç dakikada çökecek ) benzin deposu sağda ise egzoz solda oluyor ; egzoz solda olduğu için LPG montajı ona göre yapılıp sağa veriliyor girişi. sonuç :benzin deposu sağda ise LPG de sağda :rolleyes: :fiuw: :p :p Çift eksoz varsa ne oluyor ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Bu özelliği bilmeyen arkadaşlarımız varmış aramızda,bilgilendirme amacı ile konuyu hortlatıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Bu özelliği bilmeyen arkadaşlarımız varmış aramızda,bilgilendirme amacı ile konuyu hortlatıyorum. teşekkürler,fakat her marka model araç için geçerlimi bu,bi tanıdığımda audi var,onda öle bişey yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts