Volkan Ceneviz 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 benim araçta geçerli değil bu sanırım göstergeye göre solda olmalı ama sağ tarafta kalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Herkesin başına gelmiştir ben yeni öğrendim her araçta varmı kim ne kadar bilgiye sahip bilmiyorum ama benim gibi henüz farkedemeyen forum üyeleri vardır belki benzin ışığının hemen dibindeki ok bize deponun tarafını söylüyormuş her araçta varmı bilmiyorum ama kendi aracım c180 e dikkat ettim var küçük ama önemli bir bilgi bence ara ara tereddütler oluyor pompaya yanaşırken Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 (düzenlendi) Her aracta ok olmayabilir.ok yoksa pompa kolu ne taraftaysa kapak o taraftadir. Genelde japonlarin soldadir. Istisnalar hariç - ki fiesta da istisnadir, - Direksiyon ile ters istikamettedir depo kapagi.Saygilarimla. 18 Aralık 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Önceki araçlarım Berlin'in be partner de yoktu bu işaret 8 senedir solda depo Kapağı bakalım alışabilecekmiyiz şimdi connect e Sağdan Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Şoför tarafında olması bana daha mantıklı geliyor. Ama benim C-MAX de sağdan maalesef. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Herkesin başına gelmiştir ben yeni öğrendim her araçta varmı kim ne kadar bilgiye sahip bilmiyorum ama benim gibi henüz farkedemeyen forum üyeleri vardır belki benzin ışığının hemen dibindeki ok bize deponun tarafını söylüyormuş her araçta varmı bilmiyorum ama kendi aracım c180 e dikkat ettim var küçük ama önemli bir bilgi bence ara ara tereddütler oluyor pompaya yanaşırken İsmail Bey, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Her aracta ok olmayabilir.ok yoksa pompa kolu ne taraftaysa kapak o taraftadir. Genelde japonlarin soldadir. Istisnalar hariç - ki fiesta da istisnadir, - Direksiyon ile ters istikamettedir depo kapagi. Saygilarimla. Bizim 2010 vw transporter solda bildiğim kadarıyla transporterler hepsi solda ve hemen şoför kapısının dibinde gerçekten yeri bence çok kullanışlı hiç unutmuyorsunuz her arabaya bindikçe hatırlıyorsunuz [emoji3] Yorum bağlantısı
Gökhan Öz 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Courier'da pompa işareti sağ tarafı gösteriyor ama ok işareti koymuşlar solda depo kapağı diye.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Doblo ile mazot almak için istasyona yaklaşırken bu olay geldi aklıma, Kayınbabam diğer tarafta olması lazım dedi ama ben yok sağdadır dedim, rezil oldum 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 doblo mühendisleri daha bilmiyor demek ki işaretin ne anlama geldiğini 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 doblo mühendisleri daha bilmiyor demek ki işaretin ne anlama geldiğini Detayci degiller[emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Doblo ile mazot almak için istasyona yaklaşırken bu olay geldi aklıma, Kayınbabam diğer tarafta olması lazım dedi ama ben yok sağdadır dedim, rezil oldum : Ok işaretini göremedim ben gostergede? : Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bu özelliği bilmeyen arkadaşlarımız varmış aramızda,bilgilendirme amacı ile konuyu hortlatıyorum. Vallahi geçen aklıma geldin.pompaya yanaşırken ok aradım. Ne ok ne yön vardı.kulaklarını çınlattım[emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Vallahi geçen aklıma geldin.pompaya yanaşırken ok aradım. Ne ok ne yön vardı.kulaklarını çınlattım[emoji91] [emoji91] [emoji91] [emoji8] Herşeyin var ama ok'un yok çok kötü [emoji23] Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Konuda ok işareti olmayanlarda hortum ve pompa ne taraftaysa kapak o tarafta falan demişlerdi yanlış hatirlamiyorsam Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Konuda ok işareti olmayanlarda hortum ve pompa ne taraftaysa kapak o tarafta falan demişlerdi yanlış hatirlamiyorsam Doğru ben dedim. Doblo'da Albea göstergesi kullanınca demek ki bu ayrıntı atlanmış. Albea'da sağdadır depo kapağı. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Benim araçta R harfi var... [emoji16] Nasıl bir R o ? Paylaşırsan bakalım Right? Sağda mı bari depo? Bakın R yazıyor... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Right'ın "R" si galiba. [emoji1][emoji13] Bu arada bidon hipotezini çürütelim. Fakat benim aracın bidon solda kapak sağda. Ortada bir dedikodu var[emoji23] Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 (düzenlendi) Konuda ok işareti olmayanlarda hortum ve pompa ne taraftaysa kapak o tarafta falan demişlerdi yanlış hatirlamiyorsam Yıllarca kullandığım babamın doblosunda beni bile tereddüde düşüren özellik. Sonradan gösterge sol tarafta belki bu şekilde belirtmişlerdir diye iyimser bi yaklaşımım oldu. [emoji4] 10 Şubat 2016 tarihinde Erdal Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Bu da Kara Kuzum dan gayet acik bir depo sekli ve ok[emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 nette kısa bir araştırma yapınca aslında şununla karşılaştım. yön gösteren ok olsa da olmasa da pompa işareti genellikle hep sağda. aslında doblodaki durum da böyle olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Right'ın "R" si galiba. [emoji1][emoji13] Bu arada bidon hipotezini çürütelim. Fakat benim aracın bidon solda kapak sağda. Ortada bir dedikodu var[emoji23] R olayı benim düşüncemdi ama sanırım yanıldım, oradaki R refuel ya da refill, reload demek oluyor. Orada R yazıp depo kapağı solda olan olabilir. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 nette kısa bir araştırma yapınca aslında şununla karşılaştım. yön gösteren ok olsa da olmasa da pompa işareti genellikle hep sağda. aslında doblodaki durum da böyle olabilir. En iyi cevap olmuş bu... 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 En iyi cevap olmuş bu... ne haddimize 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts