Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 teşekkürler,fakat her marka model araç için geçerlimi bu,bi tanıdığımda audi var,onda öle bişey yok Devrem,araçta var ise bu ok vardır,yoksa camdan kafayı uzatıp depo nerede diye bakacak Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Devrem,araçta var ise bu ok vardır,yoksa camdan kafayı uzatıp depo nerede diye bakacak tamam iletirim kendisine Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Devrem,araçta var ise bu ok vardır,yoksa camdan kafayı uzatıp depo nerede diye bakacak Dün akşam ben mazot alırken arabama bir hanımefendi Bmw arabası ile iki pompanın ortasına yanaşıp camı araladı ve doldurun lütfen dedi. Depo tarafı pompaya bir miktar daha uzak yetişmez arabanın üstünden geçirse hortumu ters taraftan da yetişmiyor. Görevli sağa yanaşın dedi, sürücü ileri gitti geri geldi ama noktaya durdu. Görevli olmadı tekrar sağa yanaşın dedi, geri gitti sonra ileri geldi ama yine aynı noktaya şaşmadan durdu. Ben fişimi verin ben gideyim dedim fişi aldım giderken bakışıyorlardı.. İyi oldu bu konu, yazayım dedim.. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Dün akşam ben mazot alırken arabama bir hanımefendi Bmw arabası ile iki pompanın ortasına yanaşıp camı araladı ve doldurun lütfen dedi. Depo tarafı pompaya bir miktar daha uzak yetişmez arabanın üstünden geçirse hortumu ters taraftan da yetişmiyor. Görevli sağa yanaşın dedi, sürücü ileri gitti geri geldi ama noktaya durdu. Görevli olmadı tekrar sağa yanaşın dedi, geri gitti sonra ileri geldi ama yine aynı noktaya şaşmadan durdu. Ben fişimi verin ben gideyim dedim fişi aldım giderken bakışıyorlardı.. İyi oldu bu konu, yazayım dedim.. Abi,nerede entrika var sen oradasın Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Abi,nerede entrika var sen oradasın Oto parfümü alırken yaşadıklarımı anlattım mı sana ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Oto parfümü alırken yaşadıklarımı anlattım mı sana ? [emoji14]Abi niye yazıp bizi merakta bırakıyorsun ki [emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Oto parfümü alırken yaşadıklarımı anlattım mı sana ? Abi hatırlayamadım,o kadar çok mevzun var ki Yazarmısın ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Abi hatırlayamadım,o kadar çok mevzun var ki Yazarmısın ? I ıh, yazamam. Forum buna müsait değil.. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Bu özelliği bilmeyen arkadaşlarımız varmış aramızda,bilgilendirme amacı ile konuyu hortlatıyorum. Bende bilmiyordum Tesekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 I ıh, yazamam. Forum buna müsait değil.. Söz ceza vermeyeceğiz sana abi Bende bilmiyordum Tesekkürler Rica ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Bu özelliği bilmeyen arkadaşlarımız varmış aramızda,bilgilendirme amacı ile konuyu hortlatıyorum. Hortlattığınız için teşekkür ederim Ben cahil kalmışım bu konuda... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Hortlattığınız için teşekkür ederim Ben cahil kalmışım bu konuda... Araçta var mı sen onu de Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Araçta var mı sen onu de [emoji3]Benim araçta R harfi var... [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2015 Paylaş 23 Ekim 2015 Benim araçta R harfi var... [emoji16] Nasıl bir R o ? Paylaşırsan bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Nasıl bir R o ? Paylaşırsan bakalım Fotoğrafını çeker atarım [emoji106] [emoji5] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 benim de yakın zamanda öğrendiğim bir konuydu. bilgi güncellendi, iyi oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Hiç olmayanlar varmış. Onlar da sanırım benzin pompasındaki tabanca ne tarafta ise, kapak o tarafta.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Hiç olmayanlar varmış. Onlar da sanırım benzin pompasındaki tabanca ne tarafta ise, kapak o tarafta.. Kerem ne diyorsun ? [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Kerem ne diyorsun ? [emoji23] Ok işareti hiç olmayan, sadece benzin pompası işareti olan araçlar var demek istedim. Onlarda nasıl anlaşılır diye. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Hiç olmayanlar varmış. Onlar da sanırım benzin pompasındaki tabanca ne tarafta ise, kapak o tarafta.. Bu arkadaşı alın içeriye :d Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bu arkadaşı alın içeriye :d Bu adamı Cumartesi çalıştırmak büyük hata [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Bu arkadaşı alın içeriye :d Bu adamı Cumartesi çalıştırmak büyük hata [emoji23] Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 connect aracım var göstergeye göre solda olması gerekirse sağda Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 24 Kasım 2015 Paylaş 24 Kasım 2015 önümden girdi istasyona. ben, öndeki pompaya yanaşacak diye bekliyorum, arkadakinde durdu. ben de sağından geçip öne doğru gittim. öndeki pompaya yanaşmak için geri manevra yapmak zorunda kaldım. arabadan indim arkaya bir baktım, manzara bu. tabii durur muyum, hemen o anı ölümsüzleştirdim. bütün bunları yapanın kadın sürücü olduğunu bilmem söylesem mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts