İçeriğe Yönlendir

Ovation Lastikleri Hakkında Bilgisi Olan?

Yasin Karataş

Recommended Posts

Yasin Karataş

Arkadaşlar bugün ustalar acilen lastiklerimin değişmesini söylediler.Aracımı çok sık kullanmıyorum hafta bir veya iki kez biniyorum.Sadece yaz aylarında uzun yol yapıyorum.Ortalama senede 10000 km veya o rakama yakın km yapıyorum diyebiliriz.Bu yüzden ustalar çok kaliteli birşey almana gerek yok dediler.Bende bugün hepsiburada.com da rastladım bu markaya.Fiyatı 130 tl.Bu marka lastikler hakkında bilgisi veya önerisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ediyorum.Lastik konusu hesapta olmadığı için hazırlıklı değildik o yüzden bütçemi çok zorlayamayacağım bilginize:)

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

o kadar meraklıyız biz bile duymadık markasını, petlas, lassa, kumho vs alın.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yasin hocam,maceraya girme petlas al fiyatı da uygundur. ;)

tahir abi petlas uygun değilki :D lastik ölçüsü 205 55 16 yanlış hatırlamıyosam focus ların :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Diğerlerine nazaran uygundur diye düşündüm Uğur.Benim arabanın ebatları için öyle idi.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Az yol yapınca neden kaliteliye gerek yokmuş :unsure2: , focus gibi arabaya çin işi lastik takılmaz. Aslında hiç bir araba takılmaz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Az yol yapınca neden kaliteliye gerek yokmuş :unsure2: , focus gibi arabaya çin işi lastik takılmaz. Aslında hiç bir araba takılmaz.

Çin işi lastik mi bu.

Diğerlerine nazaran uygundur diye düşündüm Uğur.Benim arabanın ebatları için öyle idi.

Biraz da petlaslara bakayım o zaman.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

150 180 arasıdır gene :D tahir abi :D

Yorum bağlantısı

Petlas kullanan 3 kişi tanıyorum.Verilen fiyat uygun ancak alınan verim de o oranda.Asla bir bridgestone-michelin-goodyear değil.

Kışlık olarak petlasların performansı iyi ancak yazlıklar yukarıda yazdığım gibi

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Usta? Bunu diyen mi?...

Petlas / Starmaxx tavsiye ederim.

Evet.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Bu marka lastiği ancak tanesi 45-50 liraya falansa alırım yoksa o fiyatlara fayda/fiyat bir lastik bakarım. Macera aramayın. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hayırdır len nerden buldun bu markayı.

İster az, ister çok gez lastik candır kardeşim, almışken güzel bir lastik al.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Hayırdır len nerden buldun bu markayı.

İster az, ister çok gez lastik candır kardeşim, almışken güzel bir lastik al.

O zaman...Az para,az para,az para gönder:)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

O zaman...Az para,az para,az para gönder:)

Senin lastiklerin neyi varmış ki, niye değiştir dedi ustalar?

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Senin lastiklerin neyi varmış ki, niye değiştir dedi ustalar?

bayatlamış ve yarılmış.Hafif bir taşla bile ikiye ayrılır dediler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...