Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Bu ne olum.? Gecenin bu saatinde 10 puanlık uzman hediyeleri gönderme. Ben anlamadığım hediyeyi almam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Bu ne olum.? Gecenin bu saatinde 10 puanlık uzman hediyeleri gönderme. Ben anlamadığım hediyeyi almam. O zaman bu olsun, çok eski çekimlerimden, yamuk kadraj+ölü piksel var+martılar net değil ama hoş kare Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 İyi birşey demeye çalışıyorsun herhalde. Bende seni seviyorum Ali. Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 İyi birşey demeye çalışıyorsun herhalde. Bende seni seviyorum Ali. Yok abi, geleceğimi garanti altına alıyorum (soğuk yenen yemek) :D Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Listeye girdin ki? O iş bitti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Listeye girdin ki? O iş bitti. Avatarımı tekrar değiştireyim bari Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Neyse hadi affettim diğer konudaki resimlerini çok beğendim. Listeden çıkarıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 (düzenlendi) Neyse hadi affettim diğer konudaki resimlerini çok beğendim. Listeden çıkarıyorum. Konunun başlarında güzel papatyalar var, doğal, mis kokulu abi 14 Şubat 2013 tarihinde Ali Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Şaka değil gerçekten çok güzel çalışmalar hepsi. Ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Şaka değil gerçekten çok güzel çalışmalar hepsi. Ellerine sağlık. Çok sağol abi. Durumları düzelteyim yeni ekipman düzüp çekimlere devam edeceğim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Bu tip sosyal etkinlik ve hobilere bayılıyorum. Uğraşanlar hakikaten çok kaliteli ve duygusal insanlar. 2 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Karşıdaki çiçekçi esnaf doldurmuş bütün çiçekleri, elini avcunu sıvıştırıp duruu. Anladım ki bugün fostan bir sevgililer günü 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 :flowers: Tüm sevenlerin ve sevginin kutsallığına inanan SEVGİLİ' lerin SEVGİLİLER gününü kutlar, her daim sevginizin sıcak kalmasını temenni ederim. İçinizden sevgi eksik olmasın dostlarım :flowers: Abi içimizde sevgi herdaim sıcak olsun. Ama Sevgililer gününde gözlerine sokmayalım Ben öyle günleri unuttum. Doğum günü yetiyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 cCc Üşüyoruz Serhan Reyiz cCc Mersin'e gel Mersin'e burada çooooooookkkkk ısıtırız Burak'cım Sağol abi. Yarın sevgililer gününü ablamla geçireceğim mesela. Ne mutlu sana, ablamıza sevgi ve saygılarımızla beraber geçmiş olsun dileklerimizide iletirsen seviniriz...... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 google amca değişik bir işlem yapmış orada bile bir şey çıkmadı Akşam için planlar arkadaşlarla evde half life organizasyonu 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Şubat 2013 Yazar Paylaş 14 Şubat 2013 Yeterli olmasa bile kabul edecekler artık en mecburundan :D 2 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Evlenene kadar hep aynı stratejiyi uygulardım Son 2 hafta kala tartışır,2 hafta sonrada barışırdık Bunu bir tek hanıma yapmadım ama ona düzenli olarak alıyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 google amca değişik bir işlem yapmış orada bile bir şey çıkmadı Akşam için planlar arkadaşlarla evde half life organizasyonu Maymunla fil eşlendi Acıdım hayvana ya :D 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Tahriklere kapılmayın ; bu günü fırsata çevirmeye çalışanların ekmeğine yağ sürmeyin ; seven her gün sever hediye alan yılda bir günü beklemez içinden geldiği zaman alır der kaçarım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Maymunla fil eşlendi Acıdım hayvana ya :D Senin şansına demek ki Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Akşam için planlar arkadaşlarla evde half life organizasyonu Ne eğlenceli olur bu. Yanında da pringles ile güzel bir içecek Arkadaşlarla oynanan oyun gibisi yok Bilgisayarlar iyi ise dead island'da oynanabilir. Adada 4 kişi yaşam mücadelesi verirsiniz zombilere karşı Bende akşam yemeğine götüreceğim ve 14Şubat'ı restoran işletmecisi benden daha çok kutlayacak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 (düzenlendi) Maymunla fil eşlendi Acıdım hayvana ya :D Gene o iyiymiş bende ayıyla , ahtapot çıktı . Beraber gece kulübüne gittiler 14 Şubat 2013 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 14 Şubat 2013 Paylaş 14 Şubat 2013 Ne eğlenceli olur bu. Yanında da pringles ile güzel bir içecek Arkadaşlarla oynanan oyun gibisi yok Bilgisayarlar iyi ise dead island'da oynanabilir. Adada 4 kişi yaşam mücadelesi verirsiniz zombilere karşı Bende akşam yemeğine götüreceğim ve 14Şubat'ı restoran işletmecisi benden daha çok kutlayacak. 3 makine iyi de benimkinde iş yok O zaman işletmeci ağabeyimizin sevgililer günü kutlu olsun, sana da geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts