Serhan Gürbüzol 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 :flowers: Tüm sevenlerin ve sevginin kutsallığına inanan SEVGİLİ' lerin SEVGİLİLER gününü kutlar, her daim sevginizin sıcak kalmasını temenni ederim. İçinizden sevgi eksik olmasın dostlarım :flowers: 6 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Örnek şiirler yayınlamaya gerek var mıdır Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 :flowers: Tüm sevenlerin ve sevginin kutsallığına inanan SEVGİLİ' lerin SEVGİLİLER gününü kutlar, her daim sevginizin sıcak kalmasını temenni ederim. İçinizden sevgi eksik olmasın dostlarım :flowers: Sağol abi. Yarın sevgililer gününü ablamla geçireceğim mesela. Örnek şiirler yayınlamaya gerek var mıdır Ne o bayram mesajların dada geliyor hiç sevmem. 4 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Ne o bayram mesajların dada geliyor hiç sevmem. Abi o başka bu başka, bunda 1 kişiye okuyacaksın şiiri, yani ben 1 kişiye okuyacam bayram mesajları tadında "N" kişiye okuyacak kişiler de vardır elbet 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Haşırt diye ses çıkartma günü... Kutlu olsun tüm mağdur beylere 3 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Abi o başka bu başka, bunda 1 kişiye okuyacaksın şiiri, yani ben 1 kişiye okuyacam bayram mesajları tadında "N" kişiye okuyacak kişiler de vardır elbet fazla romantizm iyi değildir. Hele bu kişi ile hayatını birleştireceksen yandın. Spor niyetine araba toplamaya benzemez her sene bir öncekinden daha fazlası gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 fazla romantizm iyi değildir. Hele bu kişi ile hayatını birleştireceksen yandın. Spor niyetine araba toplamaya benzemez her sene bir öncekinden daha fazlası gerekir. Abi senden bu konuda özel ders talep etmekteyim Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Dersler ücrete tabidir. Kayıt yaptır. Kampanyamız var kayıt yaptırana tablet hediye. (Vereceğim derslerin soru bankası ve deneme sınavları için) 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Dersler ücrete tabidir. Kayıt yaptır. Kampanyamız var kayıt yaptırana tablet hediye. (Vereceğim derslerin soru bankası ve deneme sınavları için) Kayıt işi kolay da deneme sınavları nasıl olacak, sınav için kimi getireceksin abi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Kayıt işi kolay da deneme sınavları nasıl olacak, sınav için kimi getireceksin abi Bu soru benim gibi adama sorulur mu? Getirdiğim kişiden şiiri okuyacağın kişininde haberi olamsı gerekiyor bilgine. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Bu soru benim gibi adama sorulur mu? Getirdiğim kişiden şiiri okuyacağın kişininde haberi olamsı gerekiyor bilgine. numaranı ver arıycam ben seni abi Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Günlerin biri bitiyor biri geliyor.Hediye de kalmadı alacak artık.Olan bizim paracıklara oluyor.... :D 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Sevmek sevilmek güzeldir ama önce saygı olmalı... Saygısız sevgi olmaz bence... Sevgililer gününü kutlarım... 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 numaranı ver arıycam ben seni abi 5057847575 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Cümlemizin kutlu olsun. Sevgilisi olanlara bir ömür boyu mutluluk, olmayanlara en güzelinden ve hayırlısından bir eş diliyorum. Bekar erkek duası: Allah'ım sen anneme en güzelinden,dilber dudaklısından,sütun bacaklısından, beyaz tenlisinden, renkli gözlüsüne, huyu güzel, sözü özel bir gelin nasip eyle Yarabbim. Kendim için değil annem için Allah'ım :D 3 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 *** Bi yanlış anlaşılma oldu galiba abi, ben şu tarz söyledim Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 bir önceki hediyenin taksidinin yeni bitip diğerinin taksidine başlama günü ... 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Sen beni cepten ara. Merak etme sen yanlış anlama yok. Yoksa ben seni ararım yarın akşam bir önceki hediyenin taksidinin yeni bitip diğerinin taksidine başlama günü ... Budur. Hediye çok önemli hediye çok önemli. İcat çıkartmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Sen beni cepten ara. Merak etme sen yanlış anlama yok. Yoksa ben seni ararım yarın akşam Yarın akşam ben belki Bianchi bisiklet ile spor yaparım abi :D Manisada Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Yarın akşam ben belki Bianchi bisiklet ile spor yaparım abi :D Manisada Uygun bir an kollar ve seni bulurum ona göre. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Uygun bir an kollar ve seni bulurum ona göre. http://www.youtube.com/watch?v=z0inpkscU9o Yorum bağlantısı
Emrah Türk 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Siyonist beyinler bu işi biliyorlar, yılların tecrübesi tabi, insanların "günlerini tayin etme bakanlık"ları mı var ne.... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Kaşın sen kaşın kinciyimdir. "İntikam soğuk yenen bir yemektir" sözüne gönülden inananlardanım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 Kaşın sen kaşın kinciyimdir. "İntikam soğuk yenen bir yemektir" sözüne gönülden inananlardanım. Hallederiz bi şekilde abi Şunu sana armağan etsem Yorum bağlantısı
Recommended Posts