İçeriğe Yönlendir

Renault Fluence Ze 45 Bin Lira

Mert Yeldan

Recommended Posts

Samet Daş

Renault mais müdürlerinden biri tv de şimdi. Ayda 2000 km yapıyormuş. 2000km için 65 lira elektrik parası ödüyormuş. 225-230 lira aylık akü kirası ile birlikte 300 tl aylık para veriyormuş toplamda. Ayda 2000 km dizel araç ile yaparken 650 lira mazot kullanıyormuş. 350 lira kar diyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

reno müdüründen para mı alıyormuş :p

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Daş

reno müdüründen para mı alıyormuş :p

Ağız yapıyor işte pepelek :D

Verir mi hiç. :i-ih:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Renoğcu hele bir geçsin onu, bana bastınmı tek şarjla en az 400km gidecek araba lazım, varmıymış elinde, ayrıca 220 volt la 1 saatte dolacak, varsa 45 kaada versin alayım, pil benim olacak ayrıca, kira mira ödemem :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

kim dakikası dakikasına aracımın şarjı doldu deyip sarjdan çekecek. akşam koycak sabah çekecek. böylece ömrü biter pilin bence

Bitmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Ayrıca solar şarj da olacak, işte yatan araba en azından hafiften şarj olmalı, şu güneş panalleride yüksek verimli olsa priz derdide kalmazdı, amma olurdu vallahi :)

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Ayrıca solar şarj da olacak, işte yatan araba en azından hafiften şarj olmalı, şu güneş panalleride yüksek verimli olsa priz derdide kalmazdı, amma olurdu vallahi :)

Türkiye de sunroof niyetine tavanı keserler güneş paneli koyarlar :p

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Skoda süperb in var, onu uydururuz :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

1800 km sanki biraz hayal. tabi eğer depo 60 litre değilse.

Depo 45 Litre + 7 Litre Rezerv = 52 litre alabiliyor ancak yol bilgisayarı sıfır km gösterdikten sonra depoyu boğaza kadar doldurduğumda 55 litre aldığını biliyorum. Tamamen ekonomi odaklı bir sürüşte ben bu araçla 1800 Km 'nin üzerine rahat çıkabilirim... Ama ne kadar üzerine çıkarım bilemiyorum... Stop edene kadar binilirse 2000 Km yi dahi geçebilir :)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Kanbaş

Depo 45 Litre + 7 Litre Rezerv = 52 litre alabiliyor ancak yol bilgisayarı sıfır km gösterdikten sonra depoyu boğaza kadar doldurduğumda 55 litre aldığını biliyorum. Tamamen ekonomi odaklı bir sürüşte ben bu araçla 1800 Km 'nin üzerine rahat çıkabilirim... Ama ne kadar üzerine çıkarım bilemiyorum... Stop edene kadar binilirse 2000 Km yi dahi geçebilir :)

dizel araçta depoyu sonuna kadar bitirirseniz yakıt sistemi hava alır ki benzinli de olduğu kadar kolay çözülemeyen büyük bir probleme neden olur bu.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

80 model dizellerde geçerli dediğin olay. Yeni nesillerde yakıt hava yaparsa hemen pompa kapatır kendini ve araç stop eder. Yeni yakıtı koyar, 5 saniyede havasını alır gidersin.

Passat B5 lerde var, ısıtma, soğutma için enerji sağlıyor sürekli ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Işık yanıyo la :D Hava mava adamı ürkütmeyin.:D Anca maaş aldık depoyu akşam dolduracağız.Örtmen değiliz ki her daim tonla para olsun :p

Servet abüüü akü varmı aküüü :)

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Renault mais müdürlerinden biri tv de şimdi. Ayda 2000 km yapıyormuş. 2000km için 65 lira elektrik parası ödüyormuş. 225-230 lira aylık akü kirası ile birlikte 300 tl aylık para veriyormuş toplamda. Ayda 2000 km dizel araç ile yaparken 650 lira mazot kullanıyormuş. 350 lira kar diyor.

Koca müdür bi gün yolun ortasında şarjı bitip bi rezil olursa görür 350 lira kar etmeyi... :)

Ben aynı km yi ayda sadece iki kez toplam 450 Liraya yakıt ikmali yapıp gidebiliyorum zaten.. üstelik şehir dışı gidersem aynı yakıtla 2000 Km den çok daha uzun yol yapabiliyorum, benim için Fluence ZE'nin kârı nerde? Üstelik ikinci elde alanda olmaz bu arabayı... :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aslında bu işin çözümü var gibi, ama devler izin vermiyor olabilir, çünki ne santrale, ne pile nede güneşe ihtiyaç var, uzayda ve atmosferde bolca bulunan bir güç var, bunu kablosuz enerji aktarımında kullanabiliriz, ama bu teknoloji var ve kullanılabilrmi bilmiyorum, sanki gizleniyor, neyse bu işin icadı, AC akımı bulan, radyoyu radarı AC motoru, yüklü parçacık ışını (kablosuz enerji aktarımı veya silah olarak kullanılır) tribün motoru,savaşlara son verecek bir süper savunma kalkanı, elektriğin ve enerjinin kablosuz aktarımı -iyonosfer tabakası kullanılarak tüm dünyanın aydınlatılabilmesi, dolayısıyla neredeyse bedava elektrik- atmosferde sokak lambaları ve meteorolojik koşulların kontrolü, insan bedeninin enerjisi ile çalışabilen araçlar -örneğin otomobiller. vs. bulan büyük dahi ve adamım Nikola TESLA , havada ve uzayda bulunan temiz ve sonsuz enerjiyi kullanabileceğimizi söylemiş fakat halledemeden ölmüştür, edison denen zat bu adama neler yapmış ne kazıklar atmış hayatını bir okuyun...

http://www.sonsuz.us/?q=node/1814

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

tesla atmış edisona kazığı asıl.

tesla bunak. edison züppe.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

7.5lt/100km diesel tüketimi demek, Bu mais nasıl bir istihdam sağlıyor akla mantığa zarar, tv ye çık, 1.5 dci 7.5lt/100km yakar de, rezalet, ben 150bin km deki 2.0 tdci jatcomla şehiriçi yardırarak yakıyorum aynısını, büyük skandal

Derhal işine son verilmeli bu hatayı yapan kadronun.

Ayda 2000km, yılda 24.000km vaat için aylık 230 TL alındığı ortaya çıktı ki bu avro kuruna bağlı, her ay artar, yılda 24bin km yapacağım, günde 2 defa priz mahkumiyetim olacak, 45bin kusür TL verip, İzmir e gidemeyeceğim....... yok ben soğuk bişiler içeyim soda felan.................. sektöre yazık...........

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

7.5lt/100km diesel tüketimi demek, Bu mais nasıl bir istihdam sağlıyor akla mantığa zarar, tv ye çık, 1.5 dci 7.5lt/100km yakar de, rezalet, ben 150bin km deki 2.0 tdci jatcomla şehiriçi yardırarak yakıyorum aynısını, büyük skandal

Ayda 2000km, yılda 24.000km vaat için aylık 230 TL alındığı ortaya çıktı ki bu avro kuruna bağlı, her ay artar, yılda 24bin km yapacağım, günde 2 defa priz mahkumiyetim olacak, 45bin kusür TL verip, İzmir e gidemeyeceğim....... yok ben soğuk bişiler içeyim soda felan.................. sektöre yazık...........

Renonun işine son vermek lazım, doğrudur :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

kira olayı olmuyor... sıkıntı . soda içelim

benim passat benzinli 2000 km de o kadar yakıyor yardırırsan hafif olmak kaydıyla

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Aslında bu işin çözümü var gibi, ama devler izin vermiyor olabilir, çünki ne santrale, ne pile nede güneşe ihtiyaç var, uzayda ve atmosferde bolca bulunan bir güç var, bunu kablosuz enerji aktarımında kullanabiliriz, ama bu teknoloji var ve kullanılabilrmi bilmiyorum, sanki gizleniyor, neyse bu işin icadı, AC akımı bulan, radyoyu radarı AC motoru, yüklü parçacık ışını (kablosuz enerji aktarımı veya silah olarak kullanılır) tribün motoru,savaşlara son verecek bir süper savunma kalkanı, elektriğin ve enerjinin kablosuz aktarımı -iyonosfer tabakası kullanılarak tüm dünyanın aydınlatılabilmesi, dolayısıyla neredeyse bedava elektrik- atmosferde sokak lambaları ve meteorolojik koşulların kontrolü, insan bedeninin enerjisi ile çalışabilen araçlar -örneğin otomobiller. vs. bulan büyük dahi ve adamım Nikola TESLA , havada ve uzayda bulunan temiz ve sonsuz enerjiyi kullanabileceğimizi söylemiş fakat halledemeden ölmüştür, edison denen zat bu adama neler yapmış ne kazıklar atmış hayatını bir okuyun...

tesla atmış edisona kazığı asıl.

tesla bunak. edison züppe.

Nikola Tesla'nın halen gizlenen .çalışmaları var. Atlas okyanusunda kaybedip bir kaç dakika sonra Hint okyanusunda ortaya çıkan dev gemi var (tam tersi de olabilir) mesela. Geminin seyir defterinde kayıtları var. Adam ışınlamayı buluyor lakin gizleniyor. Bahsettiğiniz kablosuz enerji aktarımı metodu ile adam yüzlerce kilometre ötede ki ampülleri yakıyor. Ampüller ne bir duya ne bir kabloya bağlı, ama yanıyor sistem çalıştırıldığında. Petrol bitmeden yenilenebilir enerji kullanımına geçilmez. Adamlar dolar aşığı, lakin idrak edemedikleri şu; o dolarları götüremiyorlar kefenin cebi yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu dediğiniz olayı yıllar önce Mısırlı'ların kullandığı söyleniyor. Tam olarak nasıl yapıyorlar, elektrikli aletleri var mıydı bilmiyorum ama konu ile ilgili pek çok yazı mevcut. Gerçekten ilginç bir konu.

Nikola Tesla'nın halen gizlenen .çalışmaları var. Atlas okyanusunda kaybedip bir kaç dakika sonra Hint okyanusunda ortaya çıkan dev gemi var (tam tersi de olabilir) mesela. Geminin seyir defterinde kayıtları var. Adam ışınlamayı buluyor lakin gizleniyor. Bahsettiğiniz kablosuz enerji aktarımı metodu ile adam yüzlerce kilometre ötede ki ampülleri yakıyor. Ampüller ne bir duya ne bir kabloya bağlı, ama yanıyor sistem çalıştırıldığında. Petrol bitmeden yenilenebilir enerji kullanımına geçilmez. Adamlar dolar aşığı, lakin idrak edemedikleri şu; o dolarları götüremiyorlar kefenin cebi yok.

Samet bu anlattığın "Philadelphia Deneyi" olarak biliniyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu dediğiniz olayı yıllar önce Mısırlı'ların kullandığı söyleniyor. Tam olarak nasıl yapıyorlar, elektrikli aletleri var mıydı bilmiyorum ama konu ile ilgili pek çok yazı mevcut. Gerçekten ilginç bir konu.

Bir belgesel vardı, bu histroy channel belgeselini izlemeni öneririm, ancient aliens.

http://www.history.c.../ancient-aliens

İzlediğinde mısırlıların tırt olduğunu, piramitlerin yapım tarihinin bilinmediğini, mısırlıların bunu yapmasının imkansız olduğunu ve hatta mısırlılar geldiğinde piramitlerin zaten var olduğunu onların hazıra konduğunu, mayaların taşları plazma gibi birşeyle kestiğini duvar örme tekniğinin bugün bile daha iyisinin yapılmadığını, piramitlerin bugün bile yapımının neredeyse imkansız olduğunu ve piramitlerin ekinoks saati olduğunu, saat gelidiğinde manyetik alanın kutup larının yer değişceğini, delillerle anlatan bir belgesel, ısrarla izlemeni tavsiye ederim. Bir başladınmı bırakamazsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali o program çok sapkın. Yaradılış, insan zekası, ilahi kavramları hep yok sayıyor. Varsa yoksa uzay..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...