Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Kısaca aracımdan bahsedeyim. 2006 model focus ghia colarado kırmızı Aracım ghia donanımdır. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Maşallah ben bu arabayı Eryaman'da gördüm galiba, komşu sayılırız. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Yakışıklı araç, ST dizayn derken ileride ST görünümlü olacak galiba. 1 Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) biraz sabır fotoğraf yüklerken hata oluştu boyutu büyük olduğu için yüklüyorum fotoğrafları birazdan 8 Şubat 2013 tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Aracınız çok güzel, rengi de nadir bulunan bir renk ve bence hiçte fena görünmüyor ama mutlaka jant lazım. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) kısmetse yarın spoylerim de takılcak. (erkan bey'e teşekkürlerimle) ST elfren tabancası Göksel beyden tesekkürlerimle kışlıklarımı söktürüp 18'' jantlarımıda taktıracağım. 8 Şubat 2013 tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Maşallah... Allah kaza bela vermesin... Rengi çok güzel... teşekkürederim herkese 8 Şubat 2013 tarihinde Özer Kürkdiken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Güzel olmuş bir de difüzörü siyaha boyatmanızı öneririm. Kırmızıyken çok boğmuş. Bi 18ST bide yayla enfes olur. Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Güzel olmuş bir de difüzörü siyaha boyatmanızı öneririm. Kırmızıyken çok boğmuş. Bi 18ST bide yayla enfes olur. aracımın 18'' jantları var, yayda takılı ama kışlık lastıklerim takılı olduğu için belli olmuyor. yarın bahsettiğiniz işlemleri tamamlamayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 ST armayı özellikle mi alt panjura taktınız. Hayırlı olsun,sonunda montaj tamamlanmış . 1 Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 ST armayı özellikle mi alt panjura taktınız. Hayırlı olsun,sonunda montaj tamamlanmış . teşekkür ederim. değişiklik olsun istedim. alışamazsam orj yerine takabilirim. Yorum bağlantısı
Emre Tutak 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Hayırlı olsun güzel görünüyor söylediğiniz eklemelerle daha da güzel duracak ST spoileri ne kadara temin ettiniz acaba ? Yorum bağlantısı
Özer Kürkdiken 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Hayırlı olsun güzel görünüyor söylediğiniz eklemelerle daha da güzel duracak ST spoileri ne kadara temin ettiniz acaba ? orjinal bulamadım. enezından bütçeme göre formdan fiber tavsiye eden çok oldu bende 170tl ye boya dahil yaptırttım. Yorum bağlantısı
Emre Tutak 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 170 iyi yaptırmışsınız bende yaptırcam da şuan masraf yaptım biraz bütçe ayarladığım zaman yardımınızı istiycem. Spoylerin fotorağraflarını da paylaşırsanız sevinirim .. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Renk gerçekten çok tatlı ..... Farları ne kadara aldınız... 8 Şubat 2013 tarihinde Mustafa_Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Allah nazarlardan saklasın. Rengi çok güzelmiş. :good1: Yorum bağlantısı
Recommended Posts