İçeriğe Yönlendir

Ön Tampon Eki (Nam-I Diğer Lip, Bıyık, Karlık V.S. :)

Salman Duygu

Recommended Posts

Salman Duygu

spor yayda ne gibi fark oluyor? benm araç fazla yük alınca çok nadirde olsa kavislerde sürttüğü oluyor spor yay takmak sakıncalı olur mu?

Bence önemli olan kaç cm olması gerektiği. Bende niyetlendim ama hala düşünüyorum sürter mi diye. Bekar olsam hiç düşünmem ama çoluk çocuk yüklü nasıl olur karar veremedim. Ama bizim araçların biraz yüksek olduğu bir gerçek. Artılarını eksilerini iyi hesaplamak lazım.

Cok guzel olmus. Bendekiler öyle bi yamulduki nasil duzeltecez bilmiyorum

yafa yenisini alacaz mecburen

Orijinal lip çok pahalı ben servise sormuştum. Yanlış hatırlamıyorsam 200 TLden yüksek fiyatı. Bence 2mt lik bir plastik parcası için çok para.70 TLye yaptırdım ben bunu :) kötü de durmadı. Ama hb olsa araç daha tatlı durur orası kesin :)

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Güle güle kullan.

Teşekkür ederim Murat Abi :)

Abi çok güzel olmuşta sanki lipi araç rengine boyasan araç daha kemikli ve daha cüsseli durur gibi düşünüyorum.Ve araç çok havada sanki bi spor yay kendine getirir gibi, sis farıda taktın mı önü canavar gibi olur :)

Ya boya işi var aslında. Kaputta güneş yanığı var. Birkaç ezik var. Ama bende biraz boya takıntısı var :) karar veremiyorum. Spor yay olayı kafamı çok kurcalıyor. Bekar olsam senin gibi hiç düşünmem en kalitelisinden çakarım. Ama iki çocuk eşya falan sürtme yapar mı yapmaz mı. Bir de Afyon'un yolları çok bozuk. Kararsızım.

İçeriye led yapcaz Mustafa Çayır kardeşimin sözü var. Sis farını da aradan çıkarırız beraber :D

Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Abi kendine uygun bir spor yaya bak spor yay tek çeşit değil. 5 CM 4 CM 3 CM bir çok çeşiti mevcut. Cetvelle ölç kafana hangisi uyarsa onu sipariş et. Leylek gibi durmasından iyidir, hem uygun olanı seçersen sürtmede yapmaz arabaya cok estetik bir hava katar boya işini hallettikten sonrada tampon altı sis ekledinmi ön kısım süper olur. Belki ilerde bide angel ayes far takarsın sonra evde uyuyamassın :p :p :D :D

Örnek olarak kendi aracımı gösterebilirim abi reklam gibi olmasında :D :D :p

kjbpu.jpg

Tamam kardeşim havalar ısınsında operasyona başlayalım. Angel Eye da yapalım. Spor yayı da uygunundan araştırayım bakalım. Çok pis gaz veriyon haa :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Bektaş

Çaldım ben bunu :bravo:

Alttaki boşluklarada gündüz farı veya sis..... ooooo oooo :nazar:

Yorum bağlantısı
Ethem Karatay

yenımahalle ankarada oturan dostlardan rıca etsek ercıyes sanayı sıtesınde bı parcacıda buldugumuz ön lip var fakat amca teknolojı dusmanı 2001 focusa uygun mu cozemedı ayrıca ıhtıyac sahıplerının dıkkatıne seat ıbıza cupra modelı lıp orjınal servıste yok

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ömer Türkşanlı

yenımahalle ankarada oturan dostlardan rıca etsek ercıyes sanayı sıtesınde bı parcacıda buldugumuz ön lip var fakat amca teknolojı dusmanı 2001 focusa uygun mu cozemedı ayrıca ıhtıyac sahıplerının dıkkatıne seat ıbıza cupra modelı lıp orjınal servıste yok

Kardeşim tam adres verirsen bakalım bi nasıl bir şey resim falan varsa kuru kuruya gitmeyelim...

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Güle güle kulanın. Yakışıklı olmuş.

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

dün laguna tip lip yaptırdım 80 TL ama içime sinmedi orjinali gibi olmadı emanet gibi duruyor. bi ara tampon boyanacak lip de boyanırsa belki bişeye benzer

resim çekmeyi unutmuşum bi ara resim atayım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

dün laguna tip lip yaptırdım 80 TL ama içime sinmedi orjinali gibi olmadı emanet gibi duruyor. bi ara tampon boyanacak lip de boyanırsa belki bişeye benzer

resim çekmeyi unutmuşum bi ara resim atayım

Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

gündüz vaktim olmadı şimdilik gece resimlerini yüklüyorum müsait olunca gündüz resimlerinide eklerim

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

bu köşedeki boşluklara acaba gündüz farı gibi bişey yapılabilir mi

bundan farklı bir sonuç çıkmazdı? sadece boyası eksik

bu ne hız abi

ben ekleme yapana kadar cevap geldi :D

ama işcilik biraz kötü sanki bazı yerleri içerde bazı yerleri dışarda durdu çak kalabalık tı biraz acele yaptılar sanki

müsait bi zamanda kendim düzeltecem

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

Bence tamponunuz yamuk,sıkıntı ondan...

olabilir ama lip tam oturmuyo zaten fazlalığı bile vardı jet taşı ile kesti

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

bunlarda gündüz resimleri

lagunalip3.jpg

lagunalip.jpg

lagunalip4.jpg

lagunalip2.jpg

lagunalip5.jpg

son resimde işaretlediğim yere dikkatli bakarsanız işçiliğin ne kadar kötü olduğunu fark edersiniz.

montaj yapmaya sağ taraftan başlandı sağ tarafa sıfırlanarak başlandı sol tarafta 3-4 cm lik fazlalık vardı jet taşı ile kesildi .

bu 4 cm lik fazlalık 2cm sağda 2 m solda bırakılarak iki taraftanda kesilmeli idi

orda iken fark etseydim kesinlikle kabul etmezdim

şimdi gidip çirkeflik yapmalımıyım acaba

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ömer Türkşanlı
(düzenlendi)

Bu da benim lip dün yaptırdım

5gblBYy.jpg5gblBYy.jpg

tarihinde Ömer Türkşanlı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Bekir Cebe

Arac normal süspansiyon sistemi ile normal görünüyor yani yüksek değil, ancak spor yay takılarsa daha güzel yol tutuşu ve görsellik elde edebilirler...

Eski aracımda aynı lip ve spor yaylı halini paylaşayım...

DSCF5070.jpg

Abicim iyi günler aracın üzerindeki farlar orjinal mi yoksa sıfırmı bendekiler çok mat duruyor, senin ki çok parlak duruyor ben ne yaptırabilirim teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Behlül Baş

Bizim çok güzel bir tampon ekimiz vardı ama sanırım çok güzel olduğu için çaldılar  :D

Aynısını nette bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Resmini falan çekseydim çok iyi olurdu.

Böyle universal şeklinde değil de focuslara özel liplerin olduğu bir site var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...