Salman Duygu 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 spor yayda ne gibi fark oluyor? benm araç fazla yük alınca çok nadirde olsa kavislerde sürttüğü oluyor spor yay takmak sakıncalı olur mu? Bence önemli olan kaç cm olması gerektiği. Bende niyetlendim ama hala düşünüyorum sürter mi diye. Bekar olsam hiç düşünmem ama çoluk çocuk yüklü nasıl olur karar veremedim. Ama bizim araçların biraz yüksek olduğu bir gerçek. Artılarını eksilerini iyi hesaplamak lazım. Cok guzel olmus. Bendekiler öyle bi yamulduki nasil duzeltecez bilmiyorum yafa yenisini alacaz mecburen Orijinal lip çok pahalı ben servise sormuştum. Yanlış hatırlamıyorsam 200 TLden yüksek fiyatı. Bence 2mt lik bir plastik parcası için çok para.70 TLye yaptırdım ben bunu kötü de durmadı. Ama hb olsa araç daha tatlı durur orası kesin Yorum bağlantısı
Salman Duygu 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Güle güle kullan. Teşekkür ederim Murat Abi Abi çok güzel olmuşta sanki lipi araç rengine boyasan araç daha kemikli ve daha cüsseli durur gibi düşünüyorum.Ve araç çok havada sanki bi spor yay kendine getirir gibi, sis farıda taktın mı önü canavar gibi olur Ya boya işi var aslında. Kaputta güneş yanığı var. Birkaç ezik var. Ama bende biraz boya takıntısı var karar veremiyorum. Spor yay olayı kafamı çok kurcalıyor. Bekar olsam senin gibi hiç düşünmem en kalitelisinden çakarım. Ama iki çocuk eşya falan sürtme yapar mı yapmaz mı. Bir de Afyon'un yolları çok bozuk. Kararsızım. İçeriye led yapcaz Mustafa Çayır kardeşimin sözü var. Sis farını da aradan çıkarırız beraber Yorum bağlantısı
Salman Duygu 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Abi kendine uygun bir spor yaya bak spor yay tek çeşit değil. 5 CM 4 CM 3 CM bir çok çeşiti mevcut. Cetvelle ölç kafana hangisi uyarsa onu sipariş et. Leylek gibi durmasından iyidir, hem uygun olanı seçersen sürtmede yapmaz arabaya cok estetik bir hava katar boya işini hallettikten sonrada tampon altı sis ekledinmi ön kısım süper olur. Belki ilerde bide angel ayes far takarsın sonra evde uyuyamassın :p :D Örnek olarak kendi aracımı gösterebilirim abi reklam gibi olmasında :D Tamam kardeşim havalar ısınsında operasyona başlayalım. Angel Eye da yapalım. Spor yayı da uygunundan araştırayım bakalım. Çok pis gaz veriyon haa Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 15 Nisan 2013 Paylaş 15 Nisan 2013 Çaldım ben bunu Alttaki boşluklarada gündüz farı veya sis..... ooooo oooo Yorum bağlantısı
Ethem Karatay 17 Nisan 2013 Paylaş 17 Nisan 2013 yenımahalle ankarada oturan dostlardan rıca etsek ercıyes sanayı sıtesınde bı parcacıda buldugumuz ön lip var fakat amca teknolojı dusmanı 2001 focusa uygun mu cozemedı ayrıca ıhtıyac sahıplerının dıkkatıne seat ıbıza cupra modelı lıp orjınal servıste yok Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 yenımahalle ankarada oturan dostlardan rıca etsek ercıyes sanayı sıtesınde bı parcacıda buldugumuz ön lip var fakat amca teknolojı dusmanı 2001 focusa uygun mu cozemedı ayrıca ıhtıyac sahıplerının dıkkatıne seat ıbıza cupra modelı lıp orjınal servıste yok Kardeşim tam adres verirsen bakalım bi nasıl bir şey resim falan varsa kuru kuruya gitmeyelim... Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 dün laguna tip lip yaptırdım 80 TL ama içime sinmedi orjinali gibi olmadı emanet gibi duruyor. bi ara tampon boyanacak lip de boyanırsa belki bişeye benzer resim çekmeyi unutmuşum bi ara resim atayım 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 dün laguna tip lip yaptırdım 80 TL ama içime sinmedi orjinali gibi olmadı emanet gibi duruyor. bi ara tampon boyanacak lip de boyanırsa belki bişeye benzer resim çekmeyi unutmuşum bi ara resim atayım Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 gündüz vaktim olmadı şimdilik gece resimlerini yüklüyorum müsait olunca gündüz resimlerinide eklerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 bundan farklı bir sonuç çıkmazdı? sadece boyası eksik 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 bu köşedeki boşluklara acaba gündüz farı gibi bişey yapılabilir mi bundan farklı bir sonuç çıkmazdı? sadece boyası eksik bu ne hız abi ben ekleme yapana kadar cevap geldi ama işcilik biraz kötü sanki bazı yerleri içerde bazı yerleri dışarda durdu çak kalabalık tı biraz acele yaptılar sanki müsait bi zamanda kendim düzeltecem Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Bence tamponunuz yamuk,sıkıntı ondan... 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 4 Mayıs 2013 Paylaş 4 Mayıs 2013 Bence tamponunuz yamuk,sıkıntı ondan... olabilir ama lip tam oturmuyo zaten fazlalığı bile vardı jet taşı ile kesti 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 bunlarda gündüz resimleri son resimde işaretlediğim yere dikkatli bakarsanız işçiliğin ne kadar kötü olduğunu fark edersiniz. montaj yapmaya sağ taraftan başlandı sağ tarafa sıfırlanarak başlandı sol tarafta 3-4 cm lik fazlalık vardı jet taşı ile kesildi . bu 4 cm lik fazlalık 2cm sağda 2 m solda bırakılarak iki taraftanda kesilmeli idi orda iken fark etseydim kesinlikle kabul etmezdim şimdi gidip çirkeflik yapmalımıyım acaba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Bence yapmalısınız... Simetri hatasını ben asla affetmem. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 peki bu düzeltilebilir mi Mehmet abi yoksa yenisini mi istemeliyim Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 16 Mayıs 2013 Paylaş 16 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bu da benim lip dün yaptırdım 16 Mayıs 2013 tarihinde Ömer Türkşanlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 18 Mayıs 2013 Paylaş 18 Mayıs 2013 Bizde Lip'lenmiştik 1 Ay kadar önce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 (düzenlendi) 29 Kasım 2013 tarihinde Mehmet Ayan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Cebe 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Arac normal süspansiyon sistemi ile normal görünüyor yani yüksek değil, ancak spor yay takılarsa daha güzel yol tutuşu ve görsellik elde edebilirler... Eski aracımda aynı lip ve spor yaylı halini paylaşayım... Abicim iyi günler aracın üzerindeki farlar orjinal mi yoksa sıfırmı bendekiler çok mat duruyor, senin ki çok parlak duruyor ben ne yaptırabilirim teşekkürler Yorum bağlantısı
Behlül Baş 19 Mayıs 2014 Paylaş 19 Mayıs 2014 Bizim çok güzel bir tampon ekimiz vardı ama sanırım çok güzel olduğu için çaldılar Aynısını nette bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Resmini falan çekseydim çok iyi olurdu. Böyle universal şeklinde değil de focuslara özel liplerin olduğu bir site var mı? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Gitti gidiyor da gördüm sanki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts