Salman Duygu 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Selamlar. Arabamı aldığımdan beri büyük bir eksiklik olduğunu düşündüğüm ön tampon ekini en sonunda yaptırabildim. Yetkili serviste 250 Tl orjinali, Dün Ankarada'ydım.Yıldız Sanayisinde İki saat çıkma aradım ama bulmak mümkün değil.Sonra aklıma internette gördüğüm bir ilan geldi ve adresi aldım.İvedikte Fifty tuning diye bir yer.70 TL ye montaj dahil yaptırdım. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Güle güle kullanın. Araba o lip olmadığında ya da eğik bükük olduğunda bakımsız,hışır bir profil çiziyor,güzel olmuş. 8 Şubat 2013 tarihinde Gökhan Yığman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Teşekkür ederim.Bu ek olmadan araba çıplak gibi Kafama takıldığı kadar varmış yapılınca daha iyi anladım farkını. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Teşekkür ederim Selçuk Bey.Geçenlerde forumda gördüm sizin eski F1 i.Çok yakışıklıymış nasıl kıydınız ona ? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 güzel olmuş.lakin bu araç çok mu yüksek bana mı öyle geliyor Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Lastiklerden olabilir mi? Yanlışlıkla 195 60 15 alacağıma 195 65 15 almışım.Taktıktan 2 gün sonra fark ettim kış lastiklerini.Ustaya sordum sıkıntı olmaz hatta Afyon yolları bozuk olduğu için daha iyi bile olur dedi.Ben ustaya güvendim gidişinde falan bir sıkıntı yok.Bir yere falanda değmiyor.Bir sıkıntı olur mu sizce? Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Abi nasıl kıydın bu arabaya Fiestayla kıyaslarsan fark vardır heralde ? Spor yay düşündüm bende ama çoluk çocuk yüklü binersek bir sıkıntı olmaz mı ? yani değme falan yapar diye korktum. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Orijinal ve alternatif ölçülerin dışına çıkmamak lazım... 185-65-14, 195-60-15, 195-50-16 Evet bende öyle düşünüyorum.Çok da titizimdir aslında ama lastik alırken acelem vardı , hiç dikkat etmedim.Taktıktan sonrada değiştiremedim. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Abi yaylar kaçlıktı?Çok iyi ya,bu yaz kesin yaylıyorum arabayı. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Ama en ucuzu... Sanırım mali imkanlar buna yönlendirecek. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Lastiklerden olabilir mi? Yanlışlıkla 195 60 15 alacağıma 195 65 15 almışım.Taktıktan 2 gün sonra fark ettim kış lastiklerini.Ustaya sordum sıkıntı olmaz hatta Afyon yolları bozuk olduğu için daha iyi bile olur dedi.Ben ustaya güvendim gidişinde falan bir sıkıntı yok.Bir yere falanda değmiyor.Bir sıkıntı olur mu sizce? Alttaki tablodan bakabilirsiniz.Duruma göre biraz fazlası var yakarını biraz etkilemiş olmalı. http://www.lastiknet...erik.asp?inf=25 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Alttaki tablodan bakabilirsiniz.Duruma göre biraz fazlası var yakarını biraz etkilemiş olmalı. http://www.lastiknet...erik.asp?inf=25 Evet şimdi kontrol ettim.Fark az gibi görünüyor ama kesinlikle yakıtı etkiledi.Geç fark etmesem kesin değiştirirdim ama 2 gün araba lastiğin üzerinde gezince değiştirmek mümkün olmuyor.Yapacak bir şey yok.Başa gelen çekilir. Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 bence esnek olanlar satılıyor aksesuarcıda ondan alsaydınız hem biraz uzun hemde kırılmazdı 1 Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 bence esnek olanlar satılıyor aksesuarcıda ondan alsaydınız hem biraz uzun hemde kırılmazdı Tugay bey tavsiyeniz için teşekkürler.Esnek olanlarda sürtünce yamuluyor.Bu ek fiberden yapılma kolay kolay kırılmaz.Kırılana kadar bununla devam Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Salman hocam sonunda yaptın demek Ben çok beğendim yanlız, bu araç çok yüksek. Şuna bi 4 veya 5cm'lik spor yay al da kendine gelsin Birde far karartma yaparız tadından yenmez. Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 acaba bunu araç rengine boyatsak nasıl olur Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 tabiki haklısın ama ben taktırdım arcım cok alcak hep sürtüyor kesinlikle yamulma yok bilgin olsun olaki kırılırsa Yorum bağlantısı
Salman Duygu 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 On numara abi çok yakışıyor bende yaptırcam bir fırsat bulamadım güle güle kullanın Eyvallah kardeşim. Tez zamanda sende yaptır ben arada arabanın önüne geçip bakıyorum hala Salman hocam sonunda yaptın demek Ben çok beğendim yanlız, bu araç çok yüksek. Şuna bi 4 veya 5cm'lik spor yay al da kendine gelsin Birde far karartma yaparız tadından yenmez. Zaten düşünüyordum yaptırmayı ama senin arabayı görünce tamamen karar verdim Spor yay konusuna gelince çok hevesliyim ama bazı tereddütlerim var.Afyonun yolları baya bir bozuk.Far karartma işini yapacağım kesin.Havalar biraz düzelsin.Çok işim var çoook Şimdi arabanın resimlerini yüklüyorum Arabam bölümüne özellikle tavsiyelerini bekliyorum Serkan. Eyvallah kardeşim. Tez zamanda sende yaptır ben arada arabanın önüne geçip bakıyorum hala Zaten düşünüyordum yaptırmayı ama senin arabayı görünce tamamen karar verdim Spor yay konusuna gelince çok hevesliyim ama bazı tereddütlerim var.Afyonun yolları baya bir bozuk.Far karartma işini yapacağım kesin.Havalar biraz düzelsin.Çok işim var çoook Şimdi arabanın resimlerini yüklüyorum Arabam bölümüne özellikle tavsiyelerini bekliyorum Serkan. Semih pardon.Serkan yazmışım acele ederken Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Bu lip bana biraz ince geliyor.Orjinal lip i çok daha şık duruyor. Yorum bağlantısı
ihsan tetik 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 spor yayda ne gibi fark oluyor? benm araç fazla yük alınca çok nadirde olsa kavislerde sürttüğü oluyor spor yay takmak sakıncalı olur mu? Yorum bağlantısı
Adnan Onur 26 Şubat 2013 Paylaş 26 Şubat 2013 Cok guzel olmus. Bendekiler öyle bi yamulduki nasil duzeltecez bilmiyorum yafa yenisini alacaz mecburen Yorum bağlantısı
Recommended Posts