Salman Duygu 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Merhabalar.Dün Ankara'ya gittim ve gitmişken uzun bir süredir aklımda olan ama cesaret edemediğim şanzıman bakımını yaptırdım.Ankara Şaşmaz Sanayi Sitesinde Aydoğmuşlar Şanzımanda yaptırdım. 4 litre ATF 3 + Filtre + İşçilik = 150 TL . İki gündür gönül rahatlığıyla biniyorum Allah'a şükür bir sıkıntı çıkarmadı.Vites geçişleri eskisinden biraz daha rahat gibi ama psikolojik de olabilir Etrafındaki vidalar söküldü.Tapa yok o yüzden usta vidalardan birini bıraktı yani tam açmadan ,tornavidayla ucunu açtı ve içindeki yağı yavaş yavaş boşalttı. Çıkan yağ ve filtre.Yağın kokusu berbattı Filtrenin yeri Şanzımanın içi Yeni filtre Ve yağ Yorum bağlantısı
Erman Devrim 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Hadi bakalım geçmiş olsun güle güle binin fiyatı da gayet makulmuş 8 Şubat 2013 tarihinde Erman Devrim tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Güle güle kullan hocam. Bende değiştirdimde sizinkinden farklı. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Hadi bakalım geçmiş olsun güle güle binin fiyatı da gayet makulmuş Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 otomatik şanzımanda görmüş oldum.güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Güle güle kullan hocam. Bende değiştirdimde sizinkinden farklı. Mehmet Hocam teşekkürler.Nasıl farklı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Mehmet Hocam teşekkürler.Nasıl farklı? Bizimkinde tapa var onu söktük yağ boşaldı. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Bu şanzımana http://www.mobiloil.com.tr/Turkey-Turkish-LCW/carengineoils_which-oil.aspx Mobil atf 320 yada 220 konulmuyormuydu? Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Bu şanzımana http://www.mobiloil...._which-oil.aspx Mobil atf 320 yada 220 konulmuyormuydu? Onu sordum Hakan Bey.Ama orada bu marka yağdan başka yağ yok.Bana ATF 2 de var ama 3 daha uygun olur dedi usta.Bütün araçlarda bu markayı kullandıklarını söylediler.Bir sıkıntı olmayacağını garanti etti usta.Sizce bir sorun olur mu? Bizimkinde tapa var onu söktük yağ boşaldı. Siz nerede yaptırdınız Mehmet Hocam ne kadar tuttu? Ne marka yağ koydular ? Biraz bilgi verebilir misiniz lütfen? Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 hayırlı olsun güle güle sağlıklı sürüşler Yorum bağlantısı
volkan vardar 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Manuel şanziman için yağ degisimi Nasil oluyor 2000 model fiesta için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 manuel için gerek yoktur, ama çok istenirse aks kafası sökülür yağ ordan boşalır Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 (düzenlendi) aydoğmuşlar telefonla görüştüm.Yağ değişimi 230 tl ., taksit sadece world card 4 taksit . orjinal serviste nedir fiyat? bilen varsa yazarsa memnun olurum. 15 Temmuz 2014 tarihinde Mahir Mustafa Taflan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
hakan atabey 7 Ağustos 2014 Paylaş 7 Ağustos 2014 salman bey mrb, focus 1 arabamın otomatik şanzıman yağını kendim değişeceğim, usta karterden yağı boşaltınca marşa bastımı? Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIZ 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 aydoğmuşlar telefonla görüştüm.Yağ değişimi 230 tl ., taksit sadece world card 4 taksit . orjinal serviste nedir fiyat? bilen varsa yazarsa memnun olurum. Ben gecen ay değiştirdim. 200 TL tuttu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts