Ali Gürsoy 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ali gaz ne alemde? Bilmiyorumki yarın bir baktırıyım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Serkan sen arabayı satana kadar o klima seni idare eder. Benim klimadan yana şansım yoktur abi..Ben bu klimayı bozarım... 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Haziran 2014 Yazar Paylaş 17 Haziran 2014 Biraz değişik bir foto olsun 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Haziran 2014 Yazar Paylaş 17 Haziran 2014 abi adresini mesaj Atarmısın..! Izin yaklaştı emanetin var bende.Kardeşim unutmadın mi sen o nu daha Mesaj atarım sana Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2014 Kayış sesi geliyor dedik ustaya geldik.V kayısı değişecek dediler.Tamam dedik degişsin.De bu is bu kadar zormudur yahu.1 saattir kayısı sokemediler daha nerdeyse motoru indirecekler aşağı.Bu is böyle mi oluyor gerçekten. Şimdi gördüm şarj dinamosuda söküldü [emoji33] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Benzinlide motor takozunu söküyor o kadar. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Benzinlide motor takozunu söküyor o kadar. Valla bilmiyorum oldukça uğraştılar.Belkide daha kolay bir yolu varmıştır aslında. V kayışı değişti.3 rulman sanırım küçük tekerlek gibi onlarda değişti.Yanlız 2 tanesinde orjinal bulamadık farklı takıldı daha metal vari bir şekli var.Kasnak da sorun olmadığı için onu ellemedik.Değişmeye gerek yok dedi usta.Toplamda v kayışı 3 rulman (sanırım) ve işçilik olarak 150 tl ye mal oldu bana. Aynı gün şanzuman yağınıda değiştirdim.130 tl de onun maliyeti tuttu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 V kayış gerginin orjinali 350 lira. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 V kayış gerginin orjinali 350 lira. Senin dediğin sanırım üstünde 3 tane tekerlek gibi birşeylerin olduğu parça abi.Benim üstünde bağlı olan küçük tekerlekler değişti Ustaya söyledim zaten tanıyorum artık.Madem söküldü yapılması gereken yada değişmesi gereken bir parça varsa söyle dedim.Benim kafama takılan sadece resimde görünen parça mecburen farklı takıldı usta sıkıntı olmaz merak etme dedi ama bilemiyorum artık Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Ben zaten kayış sesi geliyor diye gitmiştim.Rolantide yapıyordu ve klimayı açınca.Şimdi ses kesildi. Sen farklı bir ses mi soruyorsun Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Valla abi çok dinlemeye çalıştım extra bir ses yok gibi geliyor.Sadece motor sesi biraz daha farklı gibi geldi bana ama emin de olamıyorum.Biraz daha net dinlemem lazım sanırım.Rulman nasıl ses çıkarır onuda bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 Ses olsa bilirdin heralde. harr hırr eder durur bozuk olsa.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 Ses olsa bilirdin heralde. harr hırr eder durur bozuk olsa.. Yok öyle bir ses yok abi.Sökülen rulmanlardan iki tanesinin kenar kısımlarında plastik kısımlarında ufak kırıklar vardı zaten.Kayış komple çatlamıştı.Az bir kenardan da sökülmeye başlamıştı. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 değişmeyen ne kaldı bu araçta Akan? son olsun artık, keyifle kullan. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2014 değişmeyen ne kaldı bu araçta Akan? son olsun artık, keyifle kullan. Arabayı yeniledim komple Değişen kayış olsun.İşin ilginç tarafı bu arabadan soğumadım gitti. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ağustos 2014 Paylaş 3 Ağustos 2014 hayırlısı olsun abim, masrafsız keyifle kullan. Yorum bağlantısı
Akan Belen 20 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2014 Bu hafta yağ - yağ filtresi ,hava filtresi değişti.120 tl verdim. Yine bu hafta Osman usta da 4 amortisör ve takozlari viraj lastikleri ve en önemlisi direksiyon pompası değişti ufak tefek işlerle birlikte 2050 tl de bunlara verdim.Amortisörlerin miadlari dolmuştu artık.Çok ses geliyordu araçtan şimdi çok daha konforlu bir hal aldı aracım.Gerçi amortisörler saks marka ile değişti ve internet fiyatlarına göre daha pahalıya mal oldu ama yapacak birşey yok. Hayırlı olsun bana. Tabi buradan 4 ay önce direksiyon pompasini tamir eden ustayada ayrıca sevgilerimi!!!!! Gonderiyorum Bu arada daha 7000 km olan hava filtresinin hali de bu 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Bu hafta yağ - yağ filtresi ,hava filtresi değişti.120 tl verdim. Yine bu hafta Osman usta da 4 amortisör ve takozlari viraj lastikleri ve en önemlisi direksiyon pompası değişti ufak tefek işlerle birlikte 2050 tl de bunlara verdim.Amortisörlerin miadlari dolmuştu artık.Çok ses geliyordu araçtan şimdi çok daha konforlu bir hal aldı aracım.Gerçi amortisörler saks marka ile değişti ve internet fiyatlarına göre daha pahalıya mal oldu ama yapacak birşey yok. Hayırlı olsun bana. Tabi buradan 4 ay önce direksiyon pompasini tamir eden ustayada ayrıca sevgilerimi!!!!! Gonderiyorum Bu arada daha 7000 km olan hava filtresinin hali de bu Hayırlı olsun, güle güle kullan. Senin araç da neredeyse sıfırlandı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Güle güle kullan Akan abi, sıfır oldu valla araba. devlet 2014 model vergisi isterse şaşırmam Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Abi nerede kullanıyorsun aracı 7.000 km göre bu kadar kirlenmesi normal değil gibi geldi.Acaba hava filtresinin kapağı tam kapanmıyor mu ? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Şanzıman yağını bir kere daha değiştirdinmi sanırım yapacak bir iş kalmıyor bu araçta satılığa çıkarabilirsin artık. yada güzel günlerde uslu uslu kullanırsın. Hava filtresi hakikaten garip geldi ben 17,000 km.kullansam böyle olmaz...Kullandığın yollarda hafriyat var galiba... Yorum bağlantısı
Recommended Posts