Sani Gerşon 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Şu an 8 litre yol bilgisayarında.Karışık Yeni profil foto'su mu geliyor yoksa Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu arada "jatco" nedir ? "udm" ne demektir? Forumda sözlük bölümü talep ediyorum Jatko dizel otomatik mondeolarda kullanılan şanzumana verilen isim Udm de Çağlar abinin kastettiği anlam itibariyle parayı boşuna harcayanlar demek Yeni profil foto'su mu geliyor yoksa Evet yahu dün akşam hatun foruma bakarken oğlumla olan fotoyu koymaya çalışmış ama görüldüğü üzere pek başarılı olamamış 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Teşekkürler Akan, tekrardan hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Teşekkürler Akan, tekrardan hayırlı olsun. Ne demek efenim.İyi dilekler için ben teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Allah kaza bela vermesin Akan abi hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Abi güncel değerin nedir? Bu kasa bu motor bu şanzımanı çok merak ediyorum da Şehir içi :ortalama hız 19 km ile 8.2 Dışı ise keyfinize kalmış... Basarsanız en kralı 7 litre yok akıllı gideyim derseniz 4.7- 5.7 arası En doğru değer 6-6.5 8 Şubat 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Ben pek rahat duracağımı sanmıyorum abi, sanırım 6-6,5 bandında giderim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Akan kitap gibi gözüküyor gerçekten Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Km sine takma kafayı temiz bakılmışsa bir o kadar daha gider. yakıt tüketimi karışık 8,3 normaldir. uzun yolda 110 ortalama ile 5,3 ortalama ile Adanaya, 5.6 ile de Diyarbakıra götürdü. O konuda tam emin değilim Sani.Baktığım birçok araçta bu stoplardan gördüm.Aralarda bu şekilde gelen oldumu bilemiyorum. 2005 ve sonrasında bu stoplar kullanıldı. Sunrooftan haberim yok, deri koltuktan haberim yok.. Olmadı bu şimdi Güle güle kullan Akan... E bir şeyden de haberin olmasın 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Otobandan gelişim 6.5 du zaten.Şehir içinde 8.5 çıkmıştı.Şİmdi 8 gibi.Bakalım zamanla netleşir.Otobanda basınca 6 larda kalacaksa daha bişi istemem zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 E bir şeyden de haberin olmasın Olmak zorundaydı.. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Maşallah Akan abi.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Yazın ereğliye geldiğimde yakından inceleriz.... Saygılarımla.... 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 (düzenlendi) Sağolasın.Geldiğinde haberim olsun zaten.Mıncıklarsın 9 Şubat 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 İnşallah bu sefer görüşmek nasip olur abi.... 1 Yorum bağlantısı
Kemal Nallı 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Akan Bey güle güle kullanın.Ben aranıza yeni katıldım.Mondeo kullanıcısı olmaya karar vermiş bir zatım.İzmitte burnumuzun dibindeki aracı görmemişiz. Bu meşhur jatco şanzıman bütün dizel mondeolarda var mıdır?Ghia,ghia X , TREND veya 2005 ve üzeri modellerde gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 mondeo tdci ise, ve otomatikse , Jatco dur, başka şubesi de yoktur 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Allah kaza bela vermesin, kazasız,belasız ve cezasız sürüşler diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Akan Bey güle güle kullanın.Ben aranıza yeni katıldım.Mondeo kullanıcısı olmaya karar vermiş bir zatım.İzmitte burnumuzun dibindeki aracı görmemişiz. Bu meşhur jatco şanzıman bütün dizel mondeolarda varmıdır?Ghia,ghia X , TREND veya 2005 ve üzeri modellerde gibi. Nasip kısmet işi araba bulmak ve almak. Çağlar abi yazmış zaten dizelse ve otomatikse yapacak bişi yok mecbur jatko Donanım önemli değil yani mondeo tdci ise, ve otomatikse , Jatco dur, başka şubesi de yoktur Haber bekliyorum sayın Bayur Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hayırlı olsun, ben çok istemiştim bej renk döşemeli olanı ama kısmet olmadı. En azından komşumuzda var 1 Yorum bağlantısı
Kemal Nallı 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 mondeo tdci ise, ve otomatikse , Jatco dur, başka şubesi de yoktur Teşekkür ederim Çağlar bey... Nasip kısmet işi araba bulmak ve almak. Çağlar abi yazmış zaten dizelse ve otomatikse yapacak bişi yok mecbur jatko Donanım önemli değil yani Haber bekliyorum sayın Bayur Evet tamamen kısmet işi.Kazasız belasız güle güle kullanın Akan Bey.. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hayırlı uğurlu olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Detaylı incelemeden yazmak istemedim, maşallahı var abi, kazasız belasız kullanın inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Teşekkürler arkadaşlar.İnşallah sıkıntısız kullanmak nasip olur Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Hayırlı olsun, araç ilanda göründüğünden kat kat güzel olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Maşallah tekrardan hayırlı olsun Şu an 8 litre yol bilgisayarında.Karışık Zonguldak'ta normal gibi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts