Yurdaer Elay 28 Aralık 2021 Paylaş 28 Aralık 2021 Hüseyin Sönmez yazdı: Sabah kendime geldim valla. O zaman yarın sabah da bunu dinleyin. Aranjeyi yapan epey yetenekli 5 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Güvenemem servetime malıma Ümidim yok bugün ile yarına Toprak beni de basacak bağrına Adaletin bu mu dünya Ne olur yaşasak dünya Kimine kavun yedirdin Bana acı şalak dünya Ne yar verdin ne mal dünya Benim de canımı al dünya Benden iyisini bul da Aleminde gezdir dünya Kötülerinsin sen dünya İyileri öldüren dünya Küçük bir yuva kurmuştum Acımadan yıktın dünya Ne insanlar gelip geçti kapından Memnun gelip giden var mı yolundan Kimi fakir kimi ayrılmış yârinden Ercan mecnun gibi dağda dolaşır Kimisi de ölüm yokmuş gibi çalışır Kimi meteliksiz kimi milyarlara karışır Söz-müzik: Ali Ercan **Nakarat kısmı kırpılmış ve eser sahibinin adı çıkarılmış olarak yıllarca Selda Bağcan'dan dinlemiştim.. Niye yaparlar bunu anlamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Konuşmuş resmen.. Gobel gerçekten fena Keşke şunun onda biri kadar çalabilsem 18 Mart 2022 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 18 Mart 2022 Paylaş 18 Mart 2022 Yurdaer Elay yazdı: Gobel gerçekten fena Keşke şunun onda biri kadar çalabilsem hemen hemen aynıyız. 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Mayıs 2022 Paylaş 19 Mayıs 2022 (düzenlendi) "Hamı tatlı, yetiği acı olur evladın" derdi babam. Türkü beni aldı oralara götürdü. https://music.youtube.com/watch?v=ZdyKgQFVOk4 19 Mayıs 2022 tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 Yurdaer Elay yazdı: Gobel gerçekten fena Keşke şunun onda biri kadar çalabilsem Turan BARAN diye bir arkadaş var, o da çok iyidir Yurdaer abi 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 20 Mayıs 2022 Paylaş 20 Mayıs 2022 İsa Acar yazdı: Turan BARAN diye bir arkadaş var, o da çok iyidir Yurdaer abi İyi az kalmış, mükemmel.. Eyvallah 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 26 Eylül 2022 Paylaş 26 Eylül 2022 380 volt ile çarpıyor imansızlar.. 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Kasım 2022 Paylaş 22 Kasım 2022 Bağlamada en zor eserlerden birini şelpe tekniği kullanarak icra etmek... Gitar çalanı da takdir etmek lazım tabi Gece gece uykum kaçtı 3 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Aralık 2023 Paylaş 18 Aralık 2023 Ceylan Ertem. Muazzam bir sesi var 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Elif Buse Doğan bacımı dinlemek ayrı bir zevk. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts