Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 (düzenlendi) Börek çıktı fırından. Malzemeden çaldım. İşe başlayınca kıymada koyarız 23 Ocak 2013 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Börek çıktı fırından. Malzemeden çaldım. İşe başlayınca kıymada koyarız http://imgur.com/4EbVVEF Ev nerede tam olarak ben haramidereyim de kokusu buraya geldi Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Ev Sarıgazi de. Beklerim herkesi. Tadımlık olur. Doyumluk olur mu?... Olabilir. o kadar adam gelince bereketlenir Bir daha ki sefere doyumluk su böreği tarifi ile karşınızdayım Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 zıkkım yesinler ) ne götürecen zaten olacağı varsa olur yoksa tecrübessizsin-askerliği yapmadın-biz ingilizce iyi bilen birini arıyok-evin uzakmış oraa servisimiz yok-sana o kadar maaş versek biz batarık-sen bize maaş ssk yemeğe maal oluyon- biz sana bu işi 6 ayda öğretecez eğitecez seni(ee ben paramı veriyim içinden diyecen)..neyse.... biz seni arayalım tamam mı arkadaş. sen: peki efendim (içinden ) s..lan aramayacaklar hep aynı yalan) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ev Sarıgazi de. Beklerim herkesi. Tadımlık olur. Doyumluk olur mu?... Olabilir. o kadar adam gelince bereketlenir Bir daha ki sefere doyumluk su böreği tarifi ile karşınızdayım Evet bir daha ki sefere diyor,topu karşıda oturan arkadaşlara atıyorum Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 çörek otu şart Kısmetse maaş alınca Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Sadece börek olmaz ama hani bunun yanında kısır yok Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Sadece börek olmaz ama hani bunun yanında kısır yok Sen bayağı "gün" yapmayı planlıyorsun herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Sadece börek olmaz ama hani bunun yanında kısır yok Delikanlı adamın yiyeceği hakiki çiğ köfte bile yaparız Evvel Allah. Kısırın memleketime özgü şekli sulusunu da yaparız adı da gariptir . Batırık Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Sen bayağı "gün" yapmayı planlıyorsun herhalde. Evet biranda gözümün önünden geçtiler....birde patates salatası istiyorum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Delikanlı adamın yiyeceği hakiki çiğ köfte bile yaparız Evvel Allah. Kısırın memleketime özgü şekli sulusunu da yaparız adı da gariptir . Batırık Düzgün kısır yapamayıp bulguru batırınca adına batırık mı demişler. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Delikanlı adamın yiyeceği hakiki çiğ köfte bile yaparız Evvel Allah. Kısırın memleketime özgü şekli sulusunu da yaparız adı da gariptir . Batırık Olsun da batırık olsun Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Evet biranda gözümün önünden geçtiler....birde patates salatası istiyorum öyle eli boş gelmek olmaz ama yaprak sarması senden. Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Düzgün kısır yapamayıp bulguru batırınca adına batırık mı demişler. Olur mu batırık kraldır. Kısır batırıktan sonra yenir. Biraz sulu kısır gibi ama tahin vs ilaveli. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Olur mu batırık kraldır. Kısır batırıktan sonra yenir. Biraz sulu kısır gibi ama tahin vs ilaveli. tahin varsa süperdir Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 öyle eli boş gelmek olmaz ama yaprak sarması senden. Valla ben bu konuda iyi bir yiyiciyimdir,mutfaktan anlamam ama yaprak sarma boyutlarını hemen verebilirim serçe parmağı inceliğinde,orta parmak uzunluğunda olmalı...off yaa ağzım sulandı Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Valla ben bu konuda iyi bir yiyiciyimdir,mutfaktan anlamam ama yaprak sarma boyutlarını hemen verebilirim serçe parmağı inceliğinde,orta parmak uzunluğunda olmalı...off yaa ağzım sulandı valla ben gözüm kapalı yerim, sorun yok. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Olur mu batırık kraldır. Kısır batırıktan sonra yenir. Biraz sulu kısır gibi ama tahin vs ilaveli. Yok yok 2.ci sıradaki kısır olsun Mercimek köfteside olsun valla ben gözüm kapalı yerim, sorun yok. Ben daha pişmeden yemeye başlarım Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ben böyle börek yapiyim annem göz yaşlarına boğulur... daha iki yumurtayı birbirne vuramıyorum... :D Ellerinize sağlık bravo... İş konusuna gelince olmuyorsa iyisi olacağı içindir hep böyle düşünün... 2 Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Ben böyle börek yapiyim annem göz yaşlarına boğulur... Benim validem şanssızdı, kızı olmadığından bana öğretti. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ben böyle börek yapiyim annem göz yaşlarına boğulur... daha iki yumurtayı birbirne vuramıyorum... :D Ellerinize sağlık bravo... İş konusuna gelince olmuyorsa iyisi olacağı içindir hep böyle düşünün... İrkut iç yakıştıramadım sana beyaaa Benim validem şanssızdı, kızı olmadığından bana öğretti. Bizde de kız yok hep sağdan soldan beslendik Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ben böyle börek yapiyim annem göz yaşlarına boğulur... daha iki yumurtayı birbirne vuramıyorum... :D Ellerinize sağlık bravo... İş konusuna gelince olmuyorsa iyisi olacağı içindir hep böyle düşünün... Vuruyorsundur ama yumurtanın yenecek hali kalmıyordur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts