İçeriğe Yönlendir

Götürsem Mi? Bilemedim...

Samet Daş

Recommended Posts

Misafir

1-Erkut yemek yapmakta yemekte hoşuma gider :D

2-Gece 12 de yatacaksın gece iki defa çocuk için uyanacaksın ve sabah 5:45 te kalkıp işe gideceksin sonrada öğlen eve gelip 1-2 saat uyumayacak adam göster bana. Sen HE bakma o daha konuşsun 1 ay sonra görürürüm uykusuz gecelerini :D

1-İrkutu saflarına aldın helal olsun :biggrin:

2-Ben ben ben...uykusuzluk benim 2.adım :biggrin: gece 03 te yatar,sabah 6,30 da kalkar işe giderim bu hep böyledir nerdeyse...hocam yeterlimi :p

Yorum bağlantısı
Misafir

1-sen hangi cemaatten bahsediyorsun kardeşim. Öyle bir cemaat yok Sen bile bu taraftasın :D

2-Neyi ? :D CAT ve City sevmiyorum :D

1-Ben izci klübüne üye olmak istiyorum :D

2-Volt verelim orçinal :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Foruma bak yahu yemek muhabbeti olunca nasılda dökülmüşler.5 sayfa olmuş şimdiden. :D

Özlemişiz ama ya kaç zamandır konular ne siyasete ne öğretmen ne de yemeğe bağlanıyor. Tadını çıkaralım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

1-Erkut yemek yapmakta yemekte hoşuma gider :D

2-Gece 12 de yatacaksın gece iki defa çocuk için uyanacaksın ve sabah 5:45 te kalkıp işe gideceksin sonrada öğlen eve gelip 1-2 saat uyumayacak adam göster bana. Sen HE bakma o daha konuşsun 1 ay sonra görürürüm uykusuz gecelerini :D

Hocam ben 12 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum... Ama sabah kalktığımda oturma odasında buluyorum bazen kendimi çocuk olursa hiç duymam diye düşünüyorum uykum çok ağar... :) Bi sabah bi uyandım kafamda yastık yok meğer gece ters dönmüşüm ayaklarım yastıktaydı... :D :D :D Hakan abi başlasın nobetlerede gece forumda nöbetçi olur artık... :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Özlemişiz ama ya kaç zamandır konular ne siyasete ne öğretmen ne de yemeğe bağlanıyor. Tadını çıkaralım :D

Karıştırma işte ortalığı :D city de,volt de,izci ol,hatta çadırcı ol :D :D

Hocam ben 12 de yatıyorum sabah 8 de kalkıyorum... Ama sabah kalktığımda oturma odasında buluyorum bazen kendimi çocuk olursa hiç duymam diye düşünüyorum uykum çok ağar... :) Bi sabah bi uyandım kafamda yastık yok meğer gece ters dönmüşüm ayaklarım yastıktaydı... :D :D :D Hakan abi başlasın nobetlerede gece forumda nöbetçi olur artık... :D

İrkut çok düşüncelisin kardeşim...bizim askerde devrecilik vardı :biggrin: bilmem anlatabildimmi :p

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

1-İrkutu saflarına aldın helal olsun :biggrin:

2-Ben ben ben...uykusuzluk benim 2.adım :biggrin: gece 03 te yatar,sabah 6,30 da kalkar işe giderim bu hep böyledir nerdeyse...hocam yeterlimi :p

Sitem etme akan abi cemaate girmek benim içimde varmış demek ki... Hatta şuan bir aydınlanma yaşıyorum... :D :D :D

Hocam o zaman burdan bi öğretmenler yapalım ordan da ufaktan siyaset sonra konu kapanır zaten... Topluca Samet beyden konuyu dağattığımız için özür :D İstiklal Marşı ve kapanış... :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Sitem etme akan abi cemaate girmek benim içimde varmış demek ki... Hatta şuan bir aydınlanma yaşıyorum... :D :D :D

Senide kaybettik :elveda:

Artık yemeklerle dolu resimlerini paylaşırsın,yada uyku vaktin gelince gider uyursun...olmadı uyuyorum der,gider temizlik yaparsın evde :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
İrkut çok düşüncelisin kardeşim...bizim askerde devrecilik vardı :biggrin: bilmem anlatabildimmi :p

Abi sen ses etmesene bea dur şindi azcıkın çekcez ona bi ayar... :D :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi sen ses etmesene bea dur şindi azcıkın çekcez ona bi ayar... :D :D :D

İrkut gece 03/05 nübetini kitliyorum sana,ayrıca deftere 5000 tane irkut yazcaksın :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Senide kaybettik :elveda: Artık yemeklerle dolu resimlerini paylaşırsın,yada uyku vaktin gelince gider uyursun...olmadı uyuyorum der,gider temizlik yaparsın evde :biggrin: :biggrin:
Dur abi evlenince yapcam daha var... '' Benim acil bir görüşmem var kusuruma bakmayın ( yalan ) '' Evde toz alma silme ve süpürme toplantısı'' ( doğru ) :D :D :D
Yorum bağlantısı
Misafir

Dur abi evlenince yapcam daha var... '' Benim acil bir görüşmem var kusuruma bakmayın ( yalan ) '' Evde toz alma silme ve süpürme toplantısı'' ( doğru ) :D :D :D

Sen hoca ile takıl,birbirinize yardıma gidersiniz.dert etme :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
İrkut gece 03/05 nübetini kitliyorum sana,ayrıca deftere 5000 tane irkut yazcaksın :D
5000 tanede dumatiz ve biton yaziyim mi abi... :D :D :D
Yorum bağlantısı
Misafir

5000 tanede dumatiz ve biton yaziyim mi abi... :D :D :D

Olur peşinede 10000 tane üjyüz - bejyüz -üjyüz - bejyüz yaz :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Hocam Maraşta be abi yakın olsak altın günü arkadan bi matine patlatırdık bide konken party cubba cubba 300 500... :D :D :D

bi iş görüşmesi vardı, kimdi? hangi konuydu? :biggrin: :biggrin:
Yan konu o yanlış gelmişsiniz... :D:p
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hocam Maraşta be abi yakın olsak altın günü arkadan bi matine patlatırdık bide konken party cubba cubba 300 500... :D :D :D

İrkut silivriden maraşa ne varki ? :biggrin: ortada buluşursunuz...armutlu nasıl iyimi ? :biggrin:

bi iş görüşmesi vardı, kimdi? hangi konuydu? :biggrin: :biggrin:

Sahiden ya ne oldu :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İrkut silivriden maraşa ne varki ? :biggrin: ortada buluşursunuz...armutlu nasıl iyimi ? :biggrin:

Sahiden ya ne oldu :biggrin:

Dimi abi Silivri Maraş nedirki te emen yan taraf... :D Ben burdan sahile inemiyorum abi beyanları vermedim daha... Hadi birazdan gelirim gene bi kaç beyan veremde ceza yemiyelim... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Dimi abi Silivri Maraş nedirki te emen yan taraf... :D Ben burdan sahile inemiyorum abi beyanları vermedim daha... Hadi birazdan gelirim gene bi kaç beyan veremde ceza yemiyelim... :D

Tamamdır irkut,kendine iyi bak beyaaa :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Tamamdır irkut,kendine iyi bak beyaaa :biggrin:

Bakarım er gün aynadan abi bea... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Senide kaybettik :elveda:

Artık yemeklerle dolu resimlerini paylaşırsın,yada uyku vaktin gelince gider uyursun...olmadı uyuyorum der,gider temizlik yaparsın evde :biggrin: :biggrin:

Bak nasıl biliyor işten anlayan :D

Kendisi çok yardımımı gördü :) Tecrübe konuşuyor :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Konuya farklı mecradan dahil olayım. Gıda müthiş sektör, madem beceriniz yüksek kendi işinizi kurun hatta yeni bir ürünle piyasaya girin derim. Ben turizm mezunuyum bazı arkadaşlarım hala garson, yamak bazılarıysa şu anda 30 yaşına gelmeden patron oldular ve ciddi para kazanıyorlar. Biri şu bardak mısır olayına ilk çıktığı yıl girdi, babası Batıkent'ten evini sattı sermaye yaptılar, bugün bir kaç Avm'de yerleri var özellikle ilk yıllarda epey para kaldırdılar.

Şu sıra meşhur olacak bir şey var Hamsi Finger. Patenti alındı dün TV8'de bir programda kaşifi anlatıyordu. 100 gr hamsi, hani şu hamburgerlerin yanında verilen patatesler gibi ufak kutularda, yanında iki sos aperatif şeklinde. Kokuyu baharatla bastırıyorlar Avm ve caddelerde 4 liraya satılacak, maliyet kira ve sermaye hariç 1 TL yatırım Avm'lerde 100 bin lira civarında ilk 6 ay kendini amorti sonra kar. Yani ilk 6 ay dışında senede 200 bin lira. Bunun gibi bir işe girebilirsiniz. Vaktiyle çiğ köftede böyle patladı ilk girenler büyük para kazandı. Tabi sermaye şart zira avm kiraları 4-5 bin civarında. Mühim olan zamanlama popüler olmadan çiğ köfte yeri açanlar bugün franchising ile yorulmadan para kazanıyor. Umarım hem sevecek, hem kazanacak bir iş yaparsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bak nasıl biliyor işten anlayan :D

Ustam sağolsun :biggrin:

Kendisi çok yardımımı gördü :) Tecrübe konuşuyor :D

Aynen hocam :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ustam sağolsun :biggrin:

Aynen hocam :biggrin:

:good1: :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...