İçeriğe Yönlendir

Beyaz Fiestam 33 Cbl 25

Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Kazasız belasız. Maşallahı var... :nazar:

güle güle kullanın :nazar:

Güle güle kullanın. :nazar:

çok teşekkür ederim. . .

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever
:) Çok teşekkür ederim abi dün bir arkadaş daha söyledi nazar boncuğunu artık bu akşam almak farz oldu :) Sen ve arkadaşlar sağolun nazar boncuklarını iletilerde eksik etmediler. iyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim. . .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

bugün çeki demirine küçük bir nazarlık taktım. . . :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kazasız belasız güle güle kullanın 41 X :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mustafa Bağcivan

Bende Aralıkta aldım aracımı, Beyaz olmasını çok istedim ama malesef yoktu ve uzun süre beklemem gerekiyordu. O yüzden Ay Tozu gri aldım ama aklım hala beyazda. Bir arabaya beyaz renk bu kadar mı yakışır. Süper görünüyor, Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Aracınız çiçek gibi olmuş güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Fiesta'cılar çoğalıyor...İyi günlerde kullanın temiz ve tertipli bir araba... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Nazarlık şart olmuş.Beyaz renk çok güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Bende Aralıkta aldım aracımı, Beyaz olmasını çok istedim ama malesef yoktu ve uzun süre beklemem gerekiyordu. O yüzden Ay Tozu gri aldım ama aklım hala beyazda. Bir arabaya beyaz renk bu kadar mı yakışır. Süper görünüyor, Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Aracınız çiçek gibi olmuş güle güle kullanın.

bende aslında alırken ay tozu ve beyaz arasında çok gittim geldim. sizin aracınızın rengi de bence çok hoş ama çevre baskısı ve beyazın daha çok ağır basması derken beyaz aldım ve çok memnunum. . çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. . .

Fiesta'cılar Çoğalıyor...İyi Günlerde Kullanın Temiz ve Tertipli Bir Araba... :nazar:

Nazarlık şart olmuş.Beyaz renk çok güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin.

teşekkür ederim çok sağolun. . . küçük bir nazarlık taktım çeki demirine :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan
:nazar: Maşallah .güle güle kullanın. Hararet göstergesini koydukları iyi olmuş....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

:nazar: Maşallah .güle güle kullanın. Hararet göstergesini koydukları iyi olmuş....

:nazar: Maşallah diyelim ;)

teşekkür ederim. . .

Yorum bağlantısı
Mehmet Karakaya

Maşallah :nazar: Beyaz candır... :) Kazasız belasız keyifli sürüşler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Maşallah :nazar:

Maşallah :nazar: Beyaz candır... :) Kazasız belasız keyifli sürüşler...

teşekkürler. . .

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Ebaydan dan aldığım anahtar kılıfım 3$ ücretsiz kargo :) gelmesi 1 ay sürdü ama tam umudu kesiyordum. . .

ApFW2sq.jpg

koHSE6C.jpg

iOOtk3n.jpg

5wTsEYp.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ali Ozan Yurtsever

Haftasonu şile de çok sevdiğim dostumun düğününde gelin arabası olduk. malum küçük yer seçenek olmadığından süsleme çok içimize sinmedi ama idare ettik. telefondan 1 kare paylaşayım dedim. .

S0Ivuuv.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ergin Ertuğrul

Bu kasadaki en sevdiğim jant modeli,spor pedal takımı güzel olmuş fakat tamamlayıcı öğeler ister  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Bu kasadaki en sevdiğim jant modeli,spor pedal takımı güzel olmuş fakat tamamlayıcı öğeler ister  :fiuw:

Eyvah eyvah masraf geliyor :) ne gibi ?

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Arka tampon difüzörü çok hoş duruyor bu modellerde,ayak aydınlatması da iyileştirilirse pedallar kendini gösterir diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Arka tampon difüzörü çok hoş duruyor bu modellerde,ayak aydınlatması da iyileştirilirse pedallar kendini gösterir diye düşünüyorum :)

Hmm evet aydınlatmayı değiştirmeyi düşünüyorum ama difüzörden ziyade piano black kaplamayı aklımdan geçirmedim değil. .  :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Herkese merhabalar uzun zamandır tanıtamamıştım aracımı ancak aklatıp paklatıp fotoğraf çekebildim malum havalar. . . :)

Aracımı 10 ekim gibi görmeden mersinden babama aldırdım. . :) beyaz için 10 gün kadar bekledik ve daha sonra araç gölcükte tıra yüklenince Mersin'den değil Bursa'dan teslim edildi bana. yol masrafından kurtuldum böylelikle :p

Öncesi ve sonrası diye tanıtamayacağım maalesef arada çok bir fark yok çünkü. plaka çerçevelik iptali ve kalınlaştırma, pedal seti ve bir fotoğrafta çok belli olmasa da, (işaretledim) yarım kaput koruma folyosu yaptırdım. her türlü yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. . .

herkese kazasız belasız günler. . .

:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...