Atakan Özkan kurucu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 çok güzel bebek gibi maşaallah, allah kaza bela vermesin, hemen boncuğu'da takalım.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 çok güzel bebek gibi maşaallah, allah kaza bela vermesin, hemen boncuğu'da takalım.. Cok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Güncel birkaç foto gelsin bakalim, temiz temiz 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 maşallah maşallah ne yaptınız sorun çözüldü mü? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 maşallah maşallah ne yaptınız sorun çözüldü mü?Radyo sorunu mu ? Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 (düzenlendi) Radyo sorunu mu ? tam hatırlamıyorum ama hani şu ustanın yanına gidince düzelen sorun evet evet radyo sorunuydu sanırım. 13 Mart 2014 tarihinde Serdar Göktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 tam hatırlamıyorum ama hani şu ustanın yanına gidince düzelen sorun evet evet radyo sorunuydu sanırım. evet bugün aradi servis teybiniz geldi diye. Naptilar bilmiyorum p.tesi gidebilirim ancak. Öğrenince yazarim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Maşallah beyaz çok ayrı duruyor kazasız belasiz kullanın Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mart 2014 Yazar Paylaş 13 Mart 2014 Maşallah güzel araç Maşallah beyaz çok ayrı duruyor kazasız belasiz kullanınCok sagolun, Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Bugün teybimizi servisten aldik. Monte edildi. Ustaya motor temizligi icin ne önerirsiniz dedim. Tamam ben hallederim dedi gel sende bak ama sakin disarda yaptirma bu işi dedi. Bende bise yapacak sandim. Yikamaya gectik bildiğimiz köpük makinasini aldi basti köpüğü, sonra basınçlı suyu tuttu ve havayla kuruladi iyice. Ardından bir yil koruyacağını iddia ettiği fis fistan sıktı. Öncesi Sonrası Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 (düzenlendi) Herkese merhabalar uzun zamandır tanıtamamıştım aracımı ancak aklatıp paklatıp fotoğraf çekebildim malum havalar. . . Aracımı 10 ekim gibi görmeden mersinden babama aldırdım. . beyaz için 10 gün kadar bekledik ve daha sonra araç gölcükte tıra yüklenince Mersin'den değil Bursa'dan teslim edildi bana. yol masrafından kurtuldum böylelikle Öncesi ve sonrası diye tanıtamayacağım maalesef arada çok bir fark yok çünkü. plaka çerçevelik iptali ve kalınlaştırma, pedal seti ve bir fotoğrafta çok belli olmasa da, (işaretledim) yarım kaput koruma folyosu yaptırdım. her türlü yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. . . herkese kazasız belasız günler. . . Kardeşim selam, resimde farkettim. Hararet göstergesini nasıl çıkarttın acaba ? 10 Mayıs 2014 tarihinde Umut Değişmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 selamlar, hararet göstergesi 2012 6. aydan sonra üretilenlerde var. öncesinde yok. Ama yazılımla çıkartılabilir mi bilmiyorum ekran genişliği sorunu v.s. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Bende haziranda almıştım aracı ama ilk yarı yılda üretildi o zmn. bi ayar yapmıyorsun değil mi sürekli açık ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 12 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2014 Bende haziranda almıştım aracı ama ilk yarı yılda üretildi o zmn. bi ayar yapmıyorsun değil mi sürekli açık ? Yok sürekli açık kontağı açar açmaz diğer yol bilg. verileri gibi o da çıkıyor ekranda. . ben de 9. ayda almıştım. Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Yok sürekli açık kontağı açar açmaz diğer yol bilg. verileri gibi o da çıkıyor ekranda. . ben de 9. ayda almıştım. anladım. ekranlar aynı benim ekranda fazladan bir satır daha var sanırım yazılımla çözülebilecek bir mevzu. servise gittiğimde sorucam bakalım. çok önemli bişi değil gerçi de soralım bakalım bi gene de 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2014 anladım. ekranlar aynı benim ekranda fazladan bir satır daha var sanırım yazılımla çözülebilecek bir mevzu. servise gittiğimde sorucam bakalım. çok önemli bişi değil gerçi de soralım bakalım bi gene de Satır aralığı uygunsa yazılımla olabilir bence. Sorun umarım halledebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 13 Haziran 2014 Yazar Paylaş 13 Haziran 2014 Sagolsun arkadaşımın hediyesi pedal setim. . .[emoji2] Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 maşallah pedallar sanırsam geçmeli tip nasıl memnunmusunuz değer mi almaya Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Hayırlı olsun, bu arada kaput koruma filmi taştan korumaz, deler geçer, bence söktürün, verniği bozma ve renk tonu yapma riskide vardır, taş izleri artarsa boyatır geçersiniz, 2. el değeride boş iş bence, zaten aldığın an zarardasın, yerim 2. el değerini kısaca.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 maşallah pedallar sanırsam geçmeli tip nasıl memnunmusunuz değer mi almayaMemnunum hic bir sıkıntı yok su ana kadar Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2014 Yavru ceylan bugün 442 tl yedi. 30 bin bakimi. Bakim sonrasi Yorum bağlantısı
İbrahim Akasoy 22 Temmuz 2014 Paylaş 22 Temmuz 2014 pedal setini nerden aldınız? kullanım esnasında ayağı kaydırma vs. bir sıkıntı çıkartıyor mu? takarken delik delmek gerekiyor sanırım? Yorum bağlantısı
Recommended Posts