Ali Ozan Yurtsever 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Kazasız belasız. Maşallahı var... güle güle kullanın Güle güle kullanın. çok teşekkür ederim. . . Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 23 Ocak 2013 Yazar Paylaş 23 Ocak 2013 Çok teşekkür ederim abi dün bir arkadaş daha söyledi nazar boncuğunu artık bu akşam almak farz oldu Sen ve arkadaşlar sağolun nazar boncuklarını iletilerde eksik etmediler. iyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim. . . 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 24 Ocak 2013 Yazar Paylaş 24 Ocak 2013 bugün çeki demirine küçük bir nazarlık taktım. . . Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Kazasız belasız güle güle kullanın 41 X 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Bağcivan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Bende Aralıkta aldım aracımı, Beyaz olmasını çok istedim ama malesef yoktu ve uzun süre beklemem gerekiyordu. O yüzden Ay Tozu gri aldım ama aklım hala beyazda. Bir arabaya beyaz renk bu kadar mı yakışır. Süper görünüyor, Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Aracınız çiçek gibi olmuş güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Fiesta'cılar çoğalıyor...İyi günlerde kullanın temiz ve tertipli bir araba... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 Nazarlık şart olmuş.Beyaz renk çok güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 26 Şubat 2013 Yazar Paylaş 26 Şubat 2013 Bende Aralıkta aldım aracımı, Beyaz olmasını çok istedim ama malesef yoktu ve uzun süre beklemem gerekiyordu. O yüzden Ay Tozu gri aldım ama aklım hala beyazda. Bir arabaya beyaz renk bu kadar mı yakışır. Süper görünüyor, Allah herkesi kazalardan belalardan korusun. Aracınız çiçek gibi olmuş güle güle kullanın. bende aslında alırken ay tozu ve beyaz arasında çok gittim geldim. sizin aracınızın rengi de bence çok hoş ama çevre baskısı ve beyazın daha çok ağır basması derken beyaz aldım ve çok memnunum. . çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. . . Fiesta'cılar Çoğalıyor...İyi Günlerde Kullanın Temiz ve Tertipli Bir Araba... Nazarlık şart olmuş.Beyaz renk çok güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin. teşekkür ederim çok sağolun. . . küçük bir nazarlık taktım çeki demirine Yorum bağlantısı
Mehmet Bayhan 27 Şubat 2013 Paylaş 27 Şubat 2013 Maşallah .güle güle kullanın. Hararet göstergesini koydukları iyi olmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 1 Mart 2013 Yazar Paylaş 1 Mart 2013 Maşallah .güle güle kullanın. Hararet göstergesini koydukları iyi olmuş.... Maşallah diyelim teşekkür ederim. . . Yorum bağlantısı
Mehmet Karakaya 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Maşallah Beyaz candır... Kazasız belasız keyifli sürüşler... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 3 Mart 2013 Yazar Paylaş 3 Mart 2013 Maşallah Maşallah Beyaz candır... Kazasız belasız keyifli sürüşler... teşekkürler. . . Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 Ebaydan dan aldığım anahtar kılıfım 3$ ücretsiz kargo gelmesi 1 ay sürdü ama tam umudu kesiyordum. . . 3 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 Haftasonu şile de çok sevdiğim dostumun düğününde gelin arabası olduk. malum küçük yer seçenek olmadığından süsleme çok içimize sinmedi ama idare ettik. telefondan 1 kare paylaşayım dedim. . 2 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Bu kasadaki en sevdiğim jant modeli,spor pedal takımı güzel olmuş fakat tamamlayıcı öğeler ister 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Bu kasadaki en sevdiğim jant modeli,spor pedal takımı güzel olmuş fakat tamamlayıcı öğeler ister Eyvah eyvah masraf geliyor ne gibi ? Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Arka tampon difüzörü çok hoş duruyor bu modellerde,ayak aydınlatması da iyileştirilirse pedallar kendini gösterir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Eylül 2013 Yazar Paylaş 22 Eylül 2013 Arka tampon difüzörü çok hoş duruyor bu modellerde,ayak aydınlatması da iyileştirilirse pedallar kendini gösterir diye düşünüyorum Hmm evet aydınlatmayı değiştirmeyi düşünüyorum ama difüzörden ziyade piano black kaplamayı aklımdan geçirmedim değil. . Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Herkese merhabalar uzun zamandır tanıtamamıştım aracımı ancak aklatıp paklatıp fotoğraf çekebildim malum havalar. . . Aracımı 10 ekim gibi görmeden mersinden babama aldırdım. . beyaz için 10 gün kadar bekledik ve daha sonra araç gölcükte tıra yüklenince Mersin'den değil Bursa'dan teslim edildi bana. yol masrafından kurtuldum böylelikle Öncesi ve sonrası diye tanıtamayacağım maalesef arada çok bir fark yok çünkü. plaka çerçevelik iptali ve kalınlaştırma, pedal seti ve bir fotoğrafta çok belli olmasa da, (işaretledim) yarım kaput koruma folyosu yaptırdım. her türlü yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim. . . herkese kazasız belasız günler. . . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts