Guest Mert Boran 9 Kasım 2013 Paylaş 9 Kasım 2013 S3 bile 4.3 almaya başladı. Artık bizde alsak şunu. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Erdem Doğan yazdı: Bugun arkadasin Note 2sine kurduk 4.3ü. Guzel degisiklikler var ama Türkçe destegi yok. Daha hizli ve stabil oldugunu fark ettik. Erdem Türkçe için morelocale 2 kurun marketten. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Ilk kullanan ben miyim? Bir ara satmak istedim sonra yerine koyacak cihaz bulamadım. Hala çok keyifli ve kullanışlı. Batarya ömrü çok ama çok tatmin edici. 2 gün garanti gidiyor. Uygulama açısından yeterli. Sanırım parçalanana kadar kullanmaya devam. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Mustafa KOÇAK yazdı: Ilk kullanan ben miyim? Bir ara satmak istedim sonra yerine koyacak cihaz bulamadım. Hala çok keyifli ve kullanışlı. Batarya ömrü çok ama çok tatmin edici. 2 gün garanti gidiyor. Uygulama açısından yeterli. Sanırım parçalanana kadar kullanmaya devam. Aynen Mustafa. Alternatifsiz olmak hem guzel hem zor. Mesela su anda bir degisiklik istiyorum ancak yerine konacak cihaz ile degmeyecek fiyat ucurumu var. Ayrica Note 2 hala gayet guzel performans veriyor. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Kasım 2013 Paylaş 10 Kasım 2013 Erdem Doğan yazdı: Root olması gerekiyormuş, biraz denedik olmayınca yorulduk artık 4.1.2'ye geri dönderdik kies üzerinden.. İlginç hTC'de root olmadan kullandığımı hatırlıyorum sanki. Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 yine Samsung aldim ama bu sefer grand duos aldim alacak baska bir sey yok htc ekran cok koyu,sanki elektrik yetmiyor sony m dual hic bir magazada yok yine samsungun umuduna kaldim ama dogum gunume abim sony z ultra gonderecek dedi,hayatimda dogum gunumu bu kadar beklememisim ))) Yorum bağlantısı
Misafir 11 Kasım 2013 Paylaş 11 Kasım 2013 Erdem Doğan yazdı: Root olması gerekiyormuş, biraz denedik olmayınca yorulduk artık 4.1.2'ye geri dönderdik kies üzerinden.. Hangi romu kurdunuz benim kurduğum bütün romlarda var Türkçe. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Erdem Doğan yazdı: http://shiftdelete.net/galaxy-note-2ye-android-4.3-kurulumu-47894.html Buradan indirip kurduk, siz hangi rom'u kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz stabilite, hız konularında ? Erdem sana mesaj attım. Hurricane v5 kurulu bende. Gayet güzel, pil ömrü 2 gün yaklaşık. Çok kurcalıyorum 1 günü rahat geçiyor. Telefonla çok uğraşırım. Sürekli xda sitesinden birşeyler indirip denerim. Bi sorun olursa mesaj atabilirsin. Yeşilcin sitesi sana yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Bu 4.3 kurulumu garantiyi bozmuyor mu cidden? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Şu anda bozar tabi. Daha resmi olarak çıkmadı ama. Kolayı var. Resmi roma geri dönme şansınız var Yorum bağlantısı
Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 Ben daha bugüne kadar hiç resmi rom kullanmadım. Hep custom. Telefon custom romdayken bozulur ve açılmaz ise o zaman garanti dışına çıkar. Bozulursa zaten odin ile orjinal rom yükleyip garantiye öyle veriyorlar. (Tabi telefon içinde bir sayaç var onuda sıfırlamak lazım) Yorum bağlantısı
Tamara Lazgiyeva 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 (düzenlendi) Mert Boran yazdı: Samsung Galaxy Note II Kullananlar Kulübü 1-Mustafa KOÇAK 2-Evren İskent 3-Ayhan Esen 4-Onur Demir 5-Cem Işık (şu an g2) 6-Cavit Çırakoğlu 7-Eren Kısa 8-Recep Güney 9-Engin Deniz 10-Mahmut Akbulut 11-Nazım Kaya 12-Necati Öner 13-Tamara Lazgiyeva 14-Mert Boran Abi şimdi gördüm mesajını daha vaktim olmadı baya güzel gözüküyor. beni simdi 2 kere yazabilirsin Mert'cim benim simdi 2 tane samsungum var bugun aradilar,telefon hazir diye fakat, bana fiyati soylemeden nasil bunu yaparlar anlamadim yarin yeni bir bomba beni bekliyor sanirim 13 Kasım 2013 tarihinde Tamara Lazgiyeva tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Tamara Lazgiyeva yazdı: beni simdi 2 kere yazabilirsin Mert'cim benim simdi 2 tane samsungum var bugun aradilar,telefon hazir diye fakat, bana fiyati soylemeden nasil bunu yaparlar anlamadim yarin yeni bir bomba beni bekliyor sanirim Note 2 ye talibim gönüllü sahiplendirme yaparsınız. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Note 2 4.3 guncellemesi nihayet baslamis. Hindistandan baslamislar dagitmaya. Yorumlar gayet olumlu fakat bizim custom romlarda kullandigimiz note3 ozellikleri yok. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 http://shiftdelete.net/galaxy-note-2-icin-android-4.3-cikti-48433.html?ref=promo Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 Necati Öner yazdı: Note 2 4.3 guncellemesi nihayet baslamis. Hindistandan baslamislar dagitmaya. Yorumlar gayet olumlu fakat bizim custom romlarda kullandigimiz note3 ozellikleri yok. Mert'in paylaştığı linkte var olan özelliklerden bahsedilmiş. Kullanan biri olarak olmayanları paylaşırmısınız. Bakarsınız kafam atar Room işlerine sararım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2013 Paylaş 19 Kasım 2013 S pen ile ilgili guncellemeler ( temassiz komutlar) tek elle kullanma rahatligi gibi. Bazi yararli widgetler. Fakat 4.3 ile telefon performansi baya artmis. Benim bildigim bunlar. Kaynak sammobile. Yesilcinde de cevirisi var. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Note2 me yine nazar degdi. Geri tusu ve seçenekler tusu çalışmiyor. Hicbir dusme veya darbe olmadi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Aç kapa yaptın mı Dün benimki nete girmiyordu öyle yaptım düzeldi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Yaptım abi duzelmiyor. Isin yoksa samsung servisiyle uğraş simdi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Allahtan garantisi vardır. Biliyorsun iphone o ortadaki tuş bozuluyor diye ekrana yuvarlak uygulama koydu. Samsung içinde var aslında. Nexus tuş takımı diye mi ne geçiyo. Ekranın en altına geliyo, haliyle ekran küçülüyo minnacık. Tabi root gerekli. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Kasım 2013 Paylaş 20 Kasım 2013 Ya gerçekten sans yok sanırım bende. Bu saat oldu halen düzelme yok. Yine başlıyor servis macerasi. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Mert Boran yazdı: Ya gerçekten sans yok sanırım bende. Bu saat oldu halen düzelme yok. Yine başlıyor servis macerasi. Mert geçmiş olsun. Yapı olarak sağlam bir model olmasına rağmen çok şanssızlık yaşadın. İnşallah bir an önce hallolur bu problem. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts